Filter

Hr inte fått min beställning efter 11 dagar

Tyvärr har jag inte fått eller hört något om min beställning efter 11 dagar. Jag ringde telefonnumret som är kopplat till deras kundservice men inget svar. Mailade då till Nederländerna då det stod att man kunde göra det. Förklarade mitt ärende och fick tillbaka att dem skickat min order till DHL. Har som sagt inte hört något därifrån och snart ska fakturan betalas. Otroligt tråkigt!

Snabbt o enkelt

Alltid de senaste produkterna med bra priser. Snabba leveranser.

Bra

Bra info samt nöjd med min produkt

Super.

Sköna och snygga skor, snabb leverans.

Utmärkt

Snabb leverans, allt var perfekt

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra sortiment, snabb leverans!

Har inget att anmärka på, supersmidigt!

Bra produkt

Jag hittade lätt på er sida

Köpte ett par Hoka

Snabbt och smidigt, blev dock lite skrämd av alla negativa kommentarer men för mig gick det bra

Mycket dålig

Mycket dålig erfarenhet. Jag har retunerat mitt beställning men återbetalningen dröjer och jag vet inte hur mycket jag får i återbetalning pga deras returavgift och fraktavgift

Toppen

Snabbt säkert och bra

Snabb leverans

Bra pris och snabb leverans

Inte bra

Har beställt en order 31:e juli men har fortfarande inte fått paketet levererat. Problemet är leveransen med DHL, paketet har varit ute för utlämning 3 gånger och till slut hamnat i Vemdalen ! Jag bor i Ulricehamn vilket också är skrivet på ordern. Jag mailat er kundsupport åtskilliga gånger men ni verkat inte kunna lösa det, har även varit i kontakt själv med DHL men de hänvisar till att ni måste lösa adressen. Vet just nu inte vad som är nästa steg.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Stort utbud av löparskor, även till ungdomar.

Enkelt att använda filtreringstjänsten för att få fram lämplig sko åt min 10-åriga dotter. Efter beställning var skorna hemma på några dagar och de ( Puma evoSPEED star 8) passade perfekt. Allt i sin ordning. Enda nackdelen (mitt egna fel) var att jag glömde en ytterligare beställning som tyvärr inte gick att komplettera till den första i efterhand då det var så snabba med att hantera den första beställningen.

Snabb levrans och bra priser

Snabb levrans och bra priser

Snabb leverans!

Dålig kvalite

Dålig kvalitet på skorna. Dom har redan gått sönder på fyra månader.

Tryggt och säkert

Snabbt svar på frågan och snabb leverans

Snabb lev

Snabb leverans och billigt

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra priser men inte lika snabb leverans som utlovat

Bra priser! Hyfsat snabb transport. Det tog en extra vardag (totalt två) innan paketet lämnade RunningDirect. En dag för DHL att leverera. Tyvärr levererade DHL till fel utlämningsställe, dock inom samma stad. Jag rekommenderar RunningDirect men var beredd på en eller två extra vardagar för transporten.

Snabb leverans

Enkelt att ha att göra med

Väntan

Har inte fått min vara ännu och tycker att det tagit för lång tid

Snabb leverans.

Bra pris och snabb leverans. Lite väl snabb fakturering dock, hade gärna sett att utleverans var gjord innan Walley skickar faktura vilket i princip skedde när ordern lades.

Schyssta med returer

Använde skorna 1 gång men det var något I hälen som skavde innanför tyget +att dom var lite trånga. Skickade in bilder på skoran o fick byta. Tycker kanske ändå att köper ma skor för 2000 skall man kunna byta utan att skicka bilder, om det är nåt fel på skon

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Utebliven återbetalning vid retur.

Köpte ett par löparskor till min fru och betalade via faktura före leverans, skorna var för små i storleken så jag beställde ett par nya som jag också betalade och skickade det första paret i retur. Tiden går men ännu så länge har jag inte fått återbetalningen för det första köpet…, jag kommer att välja annan butik för framtida skoköp.

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på RunningDirect försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om Passa Sports

PassaSports är företaget bakom flera välkända sportshoppar på nätet, såsom TennisDirect, Handbollshop, RunningDirect, FotballDirect, PadelDirect och Sportshop.se. Med över 375 engagerade medarbetare strävar vi dagligen efter att leverera den bästa sportutrustningen som hjälper dig att nå nya nivåer i din sport. Vårt team av hängivna specialister förstår dina behov, ger personlig rådgivning och går alltid ett steg längre för att säkerställa förstklassig service.

Kiyoh Recensioner