Filter

Snabbt och smidigt!

Läste recensioner om företaget efter jag beställt min vara och blev lite orolig eftersom ca 40 % inte var nöjda! Men jag håller INTE med! Beställning, frakt och vara fungerade till 100%, mycket nöjd!

Löparjacka

Tydlig och bra beskrivning, smidigt att beställa samt snabb leverans.

Snabb leverans

Snabb leverans och bra pris.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Tummen upp för runningdirect!

Bra utbud och priser, snabb leverans också!

Det

Snablevrens

Utmärkt service

Snabb leverans. Bra produkt.

Tillfredställande informativ

Allt man behöver

Snabb leverans!!

Bra utbud och snabb leverans.

Lång leveranstid

Gått 1,5 vecka och har inte fått mina skor ännu…

Utmärkt

Snabb leverans!

Nöjd kund

Ingen sen innan nöjd nu

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Hooka Speedgoat M normal - to narrow

Running direct did a good job delivering the product, but the shoe was way to narrow. I yet has to see how the reimbursement will be managed.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb hantering och bra frakt

Snabbt hanterat och snabb frakt.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Perfekt produkt till bra pris och snabb leverans.

Perfekt produkt till bra pris och snabb leverans.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra produkt som kom snabbt.

Toppenbra löparskor!

Toppen

Snabb leverans

Bra service.

Bra att det kommer med returpapper. Mycket enkelt att returnera. Snart kommer nog returpengarna.

Smidigt

Smidig beställning, skönt skor.

Snabbt, smidigt och enkelt

Snabbt, smidigt och enkelt

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Enkelt att beställa och bra pris

Enkelt att beställa och OK pris, dock var leveranstiden något längre än förväntat

Dhl delivery sucks

Dhl could not deliver it so I had to reorder again. What a crap delivery system, please change your delivery partner. I had to order somewhere for more shoes

Löser det du behöver

Smidigt, bra priser och snabba leveranser

Snabbt och smidigt

Snabbt, smidigt, bra produkter till bra priser

Hög kvalitet, snabb leverans

Jag är jättenöjd

Smidig och snabb affär

En bra och tydlig hemsida där det är lätt att hitta det man söker. Leveranstiden var snabb och smidig. Precis som man önskar det.

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på RunningDirect försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om Passa Sports

PassaSports är företaget bakom flera välkända sportshoppar på nätet, såsom TennisDirect, Handbollshop, RunningDirect, FotballDirect, PadelDirect och Sportshop.se. Med över 375 engagerade medarbetare strävar vi dagligen efter att leverera den bästa sportutrustningen som hjälper dig att nå nya nivåer i din sport. Vårt team av hängivna specialister förstår dina behov, ger personlig rådgivning och går alltid ett steg längre för att säkerställa förstklassig service.

Kiyoh Recensioner