Filter

Som det ska vara

Korrekt vara. Snabb hantering och leverans. Som vanligt från detta företag

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb och tydlig information och god service

God koll på var paketet befann sig.

Jag fick helt fel skor

Jag blev väldigt besviken när jag insåg att jag fått ett par turkosa Hoka skor i storlek 42 när jag beställde svarta Asics i storlek 39. Riktigt dåligt.

Enkel och snabbt

Enkel och snabbt

Kundservice i toppklass

Missade att hämta ut mina skor och de returnerades efter en vecka. Fick uppdateringar och hjälp hela vägen till dess skorna hittade tillbaka. Fantastiskt

Snabb och bra leverans

Jättenöjd och skorna är toppensköna

Enkelt och tydligt

Lite längre frakt till Sverige pga skickades från Holland. Inga bekymmer.

Snabb leverans

Snabb leverans och bra kvalité på skorna

Bra snabb service

Lätt få kontakt med vid frågor, bra bemötande och service

Snabbt och smidigt.

Snabbt och smidigt.

Dålig kommunikation

Får ingen mail från företaget. Har returnerat varan eftersom den var för stor. Har inte fått någon mail över huvud taget.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Snabb leverans och bra pris!

Väldigt snabb hantering av beställning.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans, men krånglig och för lång returprocess

Första gångskund

Besviken

Skopåsen fanns inte med i kartongen.

Perfekt

Träningsskorna från Asics och Linnet från Asics vad det bästa köp jag har gjort någon gång.Snabb leverans är ett plus.

Alltid nöjd

Snabba leveranser till ett bra pris!

Uppfyller inte leveransvillkoren

Nu har det gått över en vecka och mina skor är någonstans i Tyskland. Skulle levererats på 3-5 dagar.

Bra löparshop.

Snabba leveranser både vid beställning o byten.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Jag har inte fått mina varor än, det har gått 2 v.

Enligt dhl har de fått en levbeställning den1 juli, idag den 11 juli har de fortfarande inte fått varorna till sig

*****

*****

Snabb leverans

Första gången jag beställer men absolut inte sista. Snabb leverans och bra hemsida!

Bra service

Snabb och smidig leverans/service. Tyvärr var storleksguiden på hemsidan lite fel i min mening. Mätte foten på 27cm och beställde därefter. När jag fick varan var den storleken alldeles för liten. Hade behövt gått upp 1,5 storlek.

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på RunningDirect försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om Passa Sports

PassaSports är företaget bakom flera välkända sportshoppar på nätet, såsom TennisDirect, Handbollshop, RunningDirect, FotballDirect, PadelDirect och Sportshop.se. Med över 375 engagerade medarbetare strävar vi dagligen efter att leverera den bästa sportutrustningen som hjälper dig att nå nya nivåer i din sport. Vårt team av hängivna specialister förstår dina behov, ger personlig rådgivning och går alltid ett steg längre för att säkerställa förstklassig service.

Kiyoh Recensioner