Filter

Bra

Tog lite lång tid med leverans men i övrigt jättenöjd! Jättefina skor som nu används flitigt.

Bra!

Snabb och smidig leverans, har alltid blivit jättenöjd med produkterna.

Jättebra

Har handlat en del här.

Allt gick som förväntat

Inga problem för min del

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bästa löparskorna, snabb leverans och till bra pris!

Bra sajt, ätt hitta just det jag söker. Hade lite speciella önskemål men Runningdirect.se löste det galant!

snabbt och korrekt

snabbt och korrekt

Snabb och smidig

Snabb behandling av order och snabb leverans

Snabb leverans

Snabb leverans och tydliga beskrivningar av varorna

Väntan på leverans

Skorna är ej levererade av DHL Därav det låga betyget

Paketets liggetid på posten

Hej! Tycker det var väldigt trist att paketet bara låg en vecka på posten, missade detta med en dag, så det gick i retur. Med vänlig hälsning, Inger Nilsson

Snabb och smidig shopping

De beställda varorna levererades rimligt snabbt till ett bra pris

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra priser med snabb leverans

Enkelt att handla, tydligt lagersaldo.

Inte bra men snabbt.

Har beställt en sändning som jag inte hann plocka upp. Beställde en exakt likadan order. Men den första är inte bortagen. Vill inte betala den. Och går inte att få tag på Kundservice.

snabbt och smidigt köp

Mycket bra!

Enkelt att beställa

Bra sajt med bra utbud och snabb leverans

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra info, snabb leverans.

Bra sökfunktion på sidan.

Mycket nöjd

Snabb leverans och nöjd med skorna. Tycker också det är bra att det går och ringa till er kundtjänst. Det uppskattar jag. Tyvärr är det få som har det kvar.

Bra köpupplevelse

Snabb leverans. Produkten motsvarade förväntningar och inget strul!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Funkar precis som man vill.

Har bara positiva tankar, Funkar precis som man vill ha det.

Jättesköna strumpor

Bra handläggning av min order

Inte bra

Har inte fått skorna än

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Bra produkter till bra pris.

Jag beställde löparskor och löparshorts. Nöjd med båda produkterna och leveranstid mm.

Så nöjd!

Bra varor. Snabb leverans!

Snabbt och bra

Running direct har ett omfattande och bra sortiment med snabba och tillförlitliga leveranser!

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på RunningDirect försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om Passa Sports

PassaSports är företaget bakom flera välkända sportshoppar på nätet, såsom TennisDirect, Handbollshop, RunningDirect, FotballDirect, PadelDirect och Sportshop.se. Med över 375 engagerade medarbetare strävar vi dagligen efter att leverera den bästa sportutrustningen som hjälper dig att nå nya nivåer i din sport. Vårt team av hängivna specialister förstår dina behov, ger personlig rådgivning och går alltid ett steg längre för att säkerställa förstklassig service.

Kiyoh Recensioner