Filter

Utmärkt

Snabb o kompetent service Kan rekommendera

Supernöjd

Har precis hittat er och är nöjd med erat sortiment. Snabb leverans är också det ett stort plus i kanten.

Perfekt

Lätta att beställa. Snabb bra leverans.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans med bra pris

Enkelt att beställa på webben, snabb leverans, med bra pris

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra vara med snabb leverans!

Förstagångsköpare hos Runningdirect.se. Mycket nöjd köpupplevelse. Nöjd med skorna och med att man kan betala efter att man mottagit varan. /Josefine

bra service

Kom snabbare än vad jag trodde

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Prisvärt guld support snabb lev jättenöjd med köpet

Jättebra kundsupport Snabb leverans Väldigt privärt Rekommenderar starkt

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans, betalning funkade utan problem.

Snabb och bra leverans!

Urusel leveransupplevelse

Extremt dålig leverans med DHL Tog över en vecka.

Bra köp

Snabb leverans! Har alltid rätt modeller och storlek tillgängliga! Rekommenderas!

Bra priser vid rabatt

Köpte 2 par spikskor till väldigt bra pris.

Alldeles för lång leveranstid

Inget fel på produkt eller tillgänglighet på hemsida. Men leveransen är för lång.

Totalt misslyckande

Beställde ett par löparskor på Running.se p.g.a. attraktivt pris. Skorna skulle skickas med DHL. Av någon anledning krävde DHL en kopia på en ID handling, som skickades av mig till Passa Sports inom 24 timmar. Företaget misslyckades dock med att skicka vidare dessa handlingar till DHL i tid, så DHL skickade paketet tillbakatill Passa Sports. Väntar fortfarande på att pengarna skall återbetalas.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Snabb leverans och bra pris

Inget att klaga på, tvådagars från beställning till leverans och ett par hundra billigare än att köpa i butik (Hoka Clifton)

Bra priser Snabb leverans

Välj en annan sida

Otroligt lång leveranstid och omöjligt att spåra sitt paket. Själva varan har jag såklart inte mottagit än.

Jag är nöjd!

Bästa skorna till bra pris med snabb leverans.

Kom fort

Fungerade utmärkt

Långsam

Ej fått varor efter 9 arbetsdagar

Inte bra

Jag returnerade skorna dagen efter och köpte ett par större och de använder jag redan och betalningen på gång, men har inte fått bekräftelse på returen. Mycket dåligt.

Mkt bra

Saknade sulor i skorna

Feedback är att jag ska skicka tillbaka skorna och beställa nya. Känns helt sjukt. Jag är kund och ska rimligen ha det jag beställt utan att jag behöver jobba. Dessutom är jag ute o reser så kan inte lösa detta.

Bra priser

Snabb hantering och bra priser

Tryggt

Snabbt och finns trygghet att handlar.

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på RunningDirect försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om Passa Sports

PassaSports är företaget bakom flera välkända sportshoppar på nätet, såsom TennisDirect, Handbollshop, RunningDirect, FotballDirect, PadelDirect och Sportshop.se. Med över 375 engagerade medarbetare strävar vi dagligen efter att leverera den bästa sportutrustningen som hjälper dig att nå nya nivåer i din sport. Vårt team av hängivna specialister förstår dina behov, ger personlig rådgivning och går alltid ett steg längre för att säkerställa förstklassig service.

Kiyoh Recensioner