Filter

Exemplarisk support!

Var i behov av supportens hjälp och fick helt suverän hjälp! Snabba leveranser och bra priser!

Bra leverans

Nöjd med leveransen. Riktigt nöjd med mina On Cloudsurfer Max Dam. Finns inte en bättre sko

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabbt och smidigt, jätteskön sko.

Första gången men inte sista jag handlar av RunningDirect.

Dåligt

Säljer varor som inte finns i rätt stl , skickar helt fel stl.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Snabb leverans!!

Skorna kom inom 2 dagar. Priset var toppen, sparade åtskilligt genom att beställa här istället för att köpa direkt i butik

Kvalitetssäkra produkter!

Bra produkter, snabb leverans trots att dem kommer från utlandet...!

Snabb leverans

Snabb leverans. Min orderbekräftelse kom inte men kundtjänst svarade snabbt och skickade ut den.

Snabbaste leveransen någonsin

Förstår inte hur man kan beställa skor 19.15 och 12 dagen efter ge sig ut o springa med dem men så var det. Snabbast någonsin- rekommenderar varmt efter den perfekta leveransen!

Super service

Bra och prisvärda varor

Bra kundservice

Hade missat antal dagar på returrätten för ett par löparskor, kontaktade kundservice och bad om hjälp. Var inga problem! Utmärkt kundservice! Kommer absolut handla hos er fler gånger!

snabb och problemfri handel

upplever Running direct som kompetent företag,beställning av Hoka skor blev bekräftat samma dag, och ordern skickat dagen därpå.Inga problem med skorna, passade mkt bra. Kan bara rekommendera varmt! Tack

Tryggt

Snabb leverans och bra service

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Ni hade de löparstrumpor jag tycker är bäst

Första besöket och första köpet.

Snabb leverans

Snabb leverans och grymt bra sko till bra pris!

Lätt och bra

Smidigt och snabbt, inget krångel!

Bästa

De bästa skorna hittills

Snabb & bra serivce/leverans

Enkelt att köpa & snabb leverans.

Supernöjd

Min första beställning från RunningDirect.se - Definitivt inte sista gången !! Allt landade på den positiva sidan med MAX poäng. Produkten i sig, Löparskor rätt storlek, modell, ORIGINAL ej pirat, klart priset var extra lockande LÅGT, ordern och beställningen enkelt och problemfritt, den planerade väntetiden för leveransen blev endast 3 dagar istället för 5. Vore bra om Ni tipsar DHL/(postnord)som levererade punktligt, och avrapporterade processen, skulle även skicka SMS till mobilen inte endast via email, bara liten rutin ändring med andra ord. !!!! Rekommenderar alla sportiga att minst kolla på RunningDirect.se kampanjer och kvalitets produkter innan dem bestämmer att beställa, så kommer alla fall jag göra.

Skickade fel skor

Fick hem en annan (billigare) modell än den jag beställt

• Skulle du rekommendera oss? Nej

WoW fjäderlätt

Bra hemsida lätt att hitta de produkter man söker, bra priser snabba leveranser

Bra service, snabb leverans

Bra utbud, snabb leverans och vid samtal med kundtjänst fick jag hjälp direkt med mitt ärende.

Bra leveranstid

Inget att klaga på

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Enkelt och snabb leverans.

Det har fungerat bra.

Snabba

Bra service och bra hemsida

Perfekt!

Visste vilka skor och vilken storlek jag skulle köpa. Fick leverens några dagar efter beställningen. Det bästa av allt var alla de kronor jag sparade jämfört med att handla i affär! Mvh Inger

+460317650038

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på PassaRunning försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner