Filter

Hur bra som helst

Jättenöjd med mitt köp

Bra

Fina skor och bra tid på leverans

Har inte fått mina skor

Har inte fått det jag har beställt

Snabb leverans

Första gången

Snabb leverans

Hela processen gick så smidigt, fr beställning, betalning o leverans

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Stabil, snabb och säker shopping och leverans

Stabil, snabb och säker shopping och leverans.

2 veckor senare - ingen leverans

Beställde ett par skor 29e april, fortfarande ingen leverans. Fick sms från DHL 7 maj att leverans var på gång och att jag skall avvakta avisering för att hämta ut mitt paket. Spårar jag försändelsen är den sista uppdateringen 7 maj där paketet verkar ha åkt tillbaka till Holland. Enligt kundtjänst på runningdirect.se ska paketet ha anlänt till ombud 10/5 vilket inte stämmer.. Faktura var tvungen att betalas 13 Maj, lagom kul när man inte sett spår av leverans. Går inte att nå kundtjänst på telefon, även om dem ska vara tillgängliga 10:00-12:00.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Lång leveranstid och fel ombud

Levererades till fel ombud. Angav Ica orsa men fick hämta o grannbyn på Tempo. Urdåligt! Innan leverans försökte jag även kontakta sjö angående detta, men de kunde inte svara…

Bra skor, kom i tid

Väldigt långsam leverans

Långsam leverans väljer annat ställe nästa gång. Ville ge 0 stjärnor men måste tydligen ge så högt som 1.

Bra och snabbt

Bra produkt och snabbt leverans

Dåligt

Skickar fel storlek på skor?

Snabbt och enkelt

Bra produkter till oftast lägre priser

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Fantastiskt bra produkt som håller vad den lovar

Ett bra företag som levererar produkter som gör mig som kund nöjd och glad.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans, bra pris!

Beställde första gången och är mycket nöjd!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Jag är mycket nöjd me skorna!

Privat person

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Jag beställde ett par skor och de kom som förväntat

Hade kontakt med kundtjänst vid ett tillfälle, de var snabba att svara

Mycket bra

När skorna inte passade så ringde jag kundtjänst och pratade med de om hur jag skulle göra. Och sedan skickade jag tillbaka de och fick pengarna tillbaka på kortet efter paketet kom fram och de behandlade ärendet.

Perfekt!

Snabb och smidig leverans. Skorna var precis enligt beskrivning. Inget att klaga på.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Håller inte vad dom lovar.

Mycket strul med en beställning som försvann. Fick ändå faktura för returnerad vara. Efter lång mailkonversation togs den bort och blev lovad 10% på mitt nästa köp. Efter en ännu längre mailkonversation så är bestrider jag den nya fakturan på min beställning då rabatten aldrig infriades.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Snabb leverans med varan, precis som förväntat! Mycket bra!

Första gången jag handlar hos er, kan absolut göra det igen!

Precis vad jag ville ha

Mycket nöjd med produkten!

Smidigt

Smidigt

Har lämnat beställning 2 veckor, har inte fått pengar tillbaka

Lämnade beställning för 2 veckor sedan pga de skor är för små, men fortfarande inte har fått pengar tillbaka, vet inte om ni har koll på det ?

Usel

Dom slarvade bort min första order. 2 veckor senare inga skor.. Dom skyller på dhl . Beställer nya skor ,ska få rabatt på 25% Dom fuckar upp det med. Får ingen rabatt alls. Bytte äffar undvik dessa! Det gör jag

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på RunningDirect försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om Passa Sports

PassaSports är företaget bakom flera välkända sportshoppar på nätet, såsom TennisDirect, Handbollshop, RunningDirect, FotballDirect, PadelDirect och Sportshop.se. Med över 375 engagerade medarbetare strävar vi dagligen efter att leverera den bästa sportutrustningen som hjälper dig att nå nya nivåer i din sport. Vårt team av hängivna specialister förstår dina behov, ger personlig rådgivning och går alltid ett steg längre för att säkerställa förstklassig service.

Kiyoh Recensioner