Filter

Snabb leverans

Snabb leverans och bra pris på eftersökt produkt.

En drömsko

Någon att lita på.

Snabb my och enkelt

Jätte bra sida!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Super bra och snabbt leverans

För kort returtid

Skorna visade sig vara små och ingen möjlighet till retur som endast ligger på 14 dagar!

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Bra och snabb leverans

Var första gången jag köpt av er och det var priset som avgjorde

Perfekt

Bra snabb service och återkoppling. Aldrig några problem.

Lång leveranstid

Dock helhetsbetyget dras ner med att Asics skorna var obekväma för mig, fick skavsår efter två kortare promenader. Hade googlat vilken modell skulle passa bäst vid hälsporre, men det blev tyvärr en besvikelse. Hälkappan var för hög och för hård för mig, vilket jag inte upplevt med mina tidigare Asics skor.

Förstahandsval hädanefter.

Bra och konkurrens-kraftiga priser, jättesnabba leveranser och enkla returer. Full pott!

Halvbra

Jag fick ingen order & leveranstiden var alldeles för lång. Jag är glad att skorna kom till slut. Jag är nöjd med dom så det är positivt ändå MVH

Snabb leverans!

Lätt att hitta på hemsidan. Väldigt snabb leverans. Bra priser! Man blir ju såklart lite orolig när man läser en del negativa recensioner. Jag fick hem ett par jättefina skor från Hoka till nästan hälften av priset än om jag skulle ha köpt de i någon butik här i Sverige. Kommer garanterat att handla från RunningDirect igen!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Med bra pris och snabb leverans helt enkelt Supernöjd med mina nya Asics, stort tack!

Känns som ett seriöst och pålitligt företag med bra priaer som jag gärna återkommer till.

Snabb leverans, fina skor

Nöjd! Bra pris på skorna, snabb leverans.

Snabb leverans

Snabb leverans och inga problem med returer vid fel storlek osv..

Toppen

Snabb leverans och bra pris

Bra

bra

Bra varor och lätt att beställa. Snabb och trevligt bemötande när man kontaktar supporten. Inga konstigheter.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Utlovad leverans var inom tid.

Första gången jag gjorde min beställning och jag skulle förmodligen nunna beställa härifrån igen! :)

Enkel sida med bra info

Bra utrustning och bra priser

Superbra

Första gången jag handlade

super

jag är fantastisk nöjd på mina skor. planera att köpa en par till.

Klanderfritt

Bra varor snabbt och smidigt leverans

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb service och bra produkter

Toppen!

Bra pris o superkvalitet

Skorna satt perfekt! Som att gå på moln.

Snabb leverans

Lätt att beställa, snabb leverans, bra vara

+460317650038

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på PassaRunning försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner