Filter

Smidigt och mycket snabb leverans

Första köpet - kommer bli fler!

Min favoritsko!

Jag hittade helt enkelt en sko som sitter som en handske, skon jag hittade är adidas ultra boost light! Vilken passform, jag köpte två par! Bästa skon!

Toppen

Snabb leverans

Bästa pris

Produkter kom som jag förväntar mig och jag vetprecis vilken storlek skulle jag vilja ha. Ända anledning att jag gav 4 stjärnor på grund av att det finns ingen retur etikett om jag hittar fel på produkter och det skulle enklare för oss som kund bara packa produkter på samma emballage eller paketet sen bara klistra den retur Etiketten.

Nice

Funkade precis som det skulle. Inga problem

Perfekt

jag gillade allt jag njöt av på riktigt än du

Utmärkt

Suveränt från information på hemsidan till leverans.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Paket skickades till en plats där jag inte bor!

Dålig. Ingen återkoppling på mejl jag skicka.

Excelente service

Very fast delivery in good condition. Very good product. Thank you

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Tydlig websida ich snabb leverans!

Lätt att hitta rätt skor. Fantastiskt kort leveranstid from Nederländerna.

Bra

Det funkar bra

Snabbt och enkelt!

Mycket snabb leverans!

Newbalance joggingskor

Passade perfekt i min normala storlek 37,5. Trevlig färg. Snabb leverans.

Bra och snabba!

Är en av de få som har skor i lager. Snabb service och bra bemötande.

Fick vad jag beställde.

Första gången jag beställde från er och är helt nöjd.

Bra leverans

Takck för bra leverans

Snabbt och rätt

Förra gången fick jag fel färg men nu blev det rätt!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans, jättebra skor till väldigt bra pris

Beställde Asics i den storlek jag brukar ha. Passade perfekt. Väldigt bra pris och snabb leverans, kommer köpa fler skor från er.

Besviken

Beställde skor till min son Rasmus Olssson som sitter på Kumla anstalten för 2200kr med adress direkt till anstalten eftersom han av naturliga skäl inte kan hämta upp på utlämningsställe. Skorna hamnade på Ica maxi Kumla och jag har pratat med DHL och dom sa att bara ni kan ändra adressen så dom blir utkörd. Har ringt er 2ggr och ni ska titta på ärendet men inget verkar hända. I morgon verkar det som skorna går tillbaka och jag måste kräva pengarna tillbaka och försöka hitta en annan leverantör. Mvh. Stephan Lövgren (en besviken far)

Toppen!

Snabbt och smidigt

Snabb leverans

Snabba leveranser och bra info

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabbt och enkelt med bra pris!

Bra!

Snabbt och enkelt.

Lätt att hitta vad man söker och snabb leverans.Kan inte bli bättre..

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans och utan problem

Kan absolut rekommendera!

Mycket nöjd!

Mycket nöjd med mina nya löparskor, tyckte dock att leveranstiden dröjde ut lite längre än väntat men blev väldigt glad när dem dök upp! :)

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på RunningDirect försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om Passa Sports

PassaSports är företaget bakom flera välkända sportshoppar på nätet, såsom TennisDirect, Handbollshop, RunningDirect, FotballDirect, PadelDirect och Sportshop.se. Med över 375 engagerade medarbetare strävar vi dagligen efter att leverera den bästa sportutrustningen som hjälper dig att nå nya nivåer i din sport. Vårt team av hängivna specialister förstår dina behov, ger personlig rådgivning och går alltid ett steg längre för att säkerställa förstklassig service.

Kiyoh Recensioner