Filter

Smidigt

Bra utbud till fina priser och snabb leverans

Bra

Snabb leverans

Prisvärt

Lätt att beställa. Bra med faktura alternativet. Mycket prisvärt Snabb frakt från Tyskland till Sverige, men sedan stoppade postnord upp leveransen genom att paketet valsade runt onödigt mycket, men perfekt med hemleverans!

Seriöst o pålitlig

Mycket nöjd med kundservice.

Snabb leverans!

Lika snabb leverans som jag blir i de nya skorna, förhoppningsvis..☺️

Snabbt och bra

Snabbt och smidigt

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabba skor och lika snabb leverans.

Allt har varit kalas bra

Snabb och problemfri leverans

Bra upplevelse, kan rekommenderas

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb och utmärkt service!

Speditören krånglade till det med leveransen av min beställning men Runningshop löste allt snabbt, utan att jag behövde göra något. Perfekt service - jag är mycket nöjd!

Allt kom enligt önskan

Det var den produkten jag ville ha till bästa pris

Snabbt och enkelt

Snabb leverans, enkelt att beställa och bra utbud.

Utmärkt

Snabb och enkel beställning samt leverans!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Mycket bra pris och snabb leverans!

Service öångt över förväntan!

Easy @ quick

Easy to use.

Snabb leverans

Snabb leverans o bra pris

Hoka

Jättefina skor, och mycket bra hjälp när Postnord missat att avisera paketet

Snabbt och smidigt

Snabb leverans och varan motsvarade mina förväntningar

Utmärkt

Snabbt, smidigt och pålitligt. Varorna motsvarade förväntningarna.

Great!

Bra pris och kort leveranstid.

Väldigt bra

Rekommenderar butiken

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Fin service & förståelse när produkten ankommit med en brist.

Min produkt ankom med en brist. Kontaktade kundtjänst och när jag till slut kom till rätt kontakt fick jag fin service och förståelse. Väldigt nöjd med den flexibla och snabba hjälpen jag då fick.

Inte nöjd

Fick inte som förväntat

Fruktansvärd returhantering

Försökte få retursedel i tre månader innan runningshop skickar denna efter tre påminnelser från min sida.. Dom skickar ärendet till inkasso under tiden. Skyller all fakturahantering på Walley… Slutar med att man får betala för ett par skor som man returnerat. Kommer ta detta till Konsumentverket… Internethandelns baksida = runningshop. Skäms

Dålig

Fick vänta 1 vecka på leverans, Produkten va trasig när den kom. Skickade tillbaka och har nu fått vänta ytterligare en vecka på ny produkt. Inte hört något från er heller om leveranstid

Bra

Bra service o produkt

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på RunningDirect försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om PassaSports

PassaSports är företaget bakom flera välkända sportshoppar på nätet, såsom TennisDirect, Handbollshop, RunningDirect, FotballDirect, PadelDirect och Sportshop.se. Med över 375 engagerade medarbetare strävar vi dagligen efter att leverera den bästa sportutrustningen som hjälper dig att nå nya nivåer i din sport. Vårt team av hängivna specialister förstår dina behov, ger personlig rådgivning och går alltid ett steg längre för att säkerställa förstklassig service.

Kiyoh Recensioner