Filter

Bra

Bra service o produkt

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Leverans på utlovat datum.

Smidig shopping.

Nöjd

Bra packad och snabb leverans

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Kommer eller kommer inte?

Tyvärr vet ja ingenting om när mina skor kommer ja beställde för 12 dagar sen.....Fåligt!!

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Snabb leverans och mycket bra pris på den beställda varan!

Mycket bra köpupplevelse!

Bra, enkelt, snabb leverans

Bra och snabb leverans! Bra priser

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Man får det man förväntar sig vid beställning

Bara positiva erfarenheter

Allt bra

Allt bra

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Även en pensionär behöver sköna skor!

Snabbt inga problem

Bra och snabb leverans

Pålitligt bemötande

Proffsigt

Snabb leverans, bra packat och smidigt att returnera!

Bra produkter

Bra priser

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra produkter till bra pris

Lätt att hitta rätt produkt

Utmärkt!

Hade det jag ville ha till bästa pris! Plus för snabb leverans!

Snabb leverans

Levererade enligt beställning

Dålig service

Dåliga på att svara i telefon, dålig service. Fick vänta på en retursedel. Tänkte byta på plats, de har inga skor i lager. Tack och lov kostade mina skor över ett visst belopp annars hade jag själv fått betala frakten. Får vänta på mina pengar i upp till 30 dagar!

Inget att anmärka på.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans och smidig betalning.

Inget att klaga på.

Inte fått min vara ännu

Inte fått min vara ännu

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Har inte fått några skor än

Har väntat på skorna i flera veckor! Det är konstigt att ni ber om betyg innan leverans

Utmärkt leverans. Toppenbra skor

Inget att klaga på.

Bra bemötande

Mailade dom på deras andra Mail på hemsidan och fick då snabb återkoppling och bra bemötande. Robert annullerade fakturan så fort jag hade gjort retur på min beställning. I annat fall var det snabb leverans synd bara att storleken var fel.

Snabb leverans

Bra info innan lev. Bra sko!

Lätt

Snabbt, lätt och enkelt att beställa från er

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Ingen löpande leveransinformation, för övrigt ok

Längre leveranstid än förväntat. Fick ingen löpande leveransinformation, vilket var irriterande. Bra pris osv annars

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på RunningDirect försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om PassaSports

PassaSports är företaget bakom flera välkända sportshoppar på nätet, såsom TennisDirect, Handbollshop, RunningDirect, FotballDirect, PadelDirect och Sportshop.se. Med över 375 engagerade medarbetare strävar vi dagligen efter att leverera den bästa sportutrustningen som hjälper dig att nå nya nivåer i din sport. Vårt team av hängivna specialister förstår dina behov, ger personlig rådgivning och går alltid ett steg längre för att säkerställa förstklassig service.

Kiyoh Recensioner