Filter

Okej

Bra hemsida snabb leverans

Mycket nöjd

• Skulle du rekommendera oss? Ja

funkade hur bra som helst!!

fick allt på en vecka och allt stämde med det jag köpt!!

Proffsigt

Snabbt och smidigt

Fick skor i fel storlek

Läste tyvärr omdömen om företaget i efterhand och förstår nu att det är uteslutet att försöka byta Hur svårt kan det vara att skicka rätt storlek. Dyra var de också 1899kr i sjön Ser ingen ljus framtid för ert företag

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Fast and easy

Fast and easy

Prisvärt, hög kvalitet samt bra och snabb frakthantering.

Prisvärt, hög kvalitet samt bra och snabb frakthantering.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabbt smidigt och enkelt!

Blev mycket positivt överraskad över hur snabb frakt det var!

Snabbt, billigt, enkelt

Som rubriken säger, inga problem

Bra skor

Jag köpte ett par ASICS GEL-Trabuco 11 GT som är riktigt bra men jag kunde inte gå på den rekommendation som gavs på hemsidan om storlek. När jag mätte min fort så skulle jag ha 43 men tack vare att jag har andra Asics skor så visste jag att storlekarna är små och jag har normalt 45 och det blev bra nu också. Sen blev jag lite förvånad att jag inte kunde spåra paketet men det kom ganska snabbt ändå.

Snabbt och smidigt

Smidigt och snabb leverans.

Smidigt

Det är första gången jag beställer från er, men det var smidigt att beställa och leveransen var bra

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Enkelt och snabbt att handla och få varan till ett ok pris.

Ingen sedan tidigare.

Bra service

Super bra

Bra.snabb leverans.

Smidigt, men inte jättesnabbt

Leveransen tog några dagar längre (än jag trott) eftersom att lagret fanns i Nederländerna. Annars inget att anmärka på.

Så bra, över förväntan.

Mycket bra service och bästa priserna. Fick svar direkt på min fråga och är otroligt nöjd.

Snabb service!

Rätt varor och snabb leverans

Bra och snabb service.

Snabb leverans

Blev lite förskräckt när jag trodde att jag beställt från ett svenskt företag och varorna skickades från Holland(!). Men sakerna kom fram på bara någon dag ändå så dom visade sig vara riktigt snabba ändå.

Mycket bra!

Snabb leverans och utmärkt service vid byte.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Ok leverans men lite krånglig retur.

Ok leverans men lite krånglig retur.

Skorna motsvarade förväntningarna

Inga problem

Fel skor

Hejsan jag beställde ett par skor från er men jag har inte ens fått dem jag har beställt! Jag fick en annan sko? Jag hade beställt Nike ZOOMX invicivle Run FK 3 -Men i stolek 42 ½ färg vit/råsa men istället fick jag Nike Tempo Men i färgen orange/råsa Nu ska jag alltså behöva skicka tillbaka dessa och sedan behöva vänta på dem riktiga skorna ska komma?

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Bra löparskor

+460317650038

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på PassaRunning försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner