Filter

bäst pris på hoka löparsko

första varan jag köpt hos er.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Mycket nöjd med priset och det snabba leveransen!

Fick mina skor inom en vecka!

Jätte bra näthandels butik

Snabb leverans, trevliga kundservice, stark rekommendera jätte fina märken på skor

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Initialt lite besviken när jag öppnade skokartongen

Det var väldigt tydligt att dessa adidas adizero Pro4 hade varit ute hos annan kund och vänt tillbaks, återköp. Skorna var inte ok emballerade. Såg först begagnade ut. Nör jag sedan testade skorna första gången så hade jag snabbt glömt den första upplevelsen .

Allt var super

Köpte skor, behövde sedan kontakta kundtjänst som svarade rekordsnabbt och löste mitt problem på ett par timmar. Känns som ett bra och proffsigt företag. Tack

Snabb och bra leverans

Bra

Toppen

Snabbt, enkelt och billigt.

Súper Nöjd !!

Är så nöjd med min beställning ,tacksam för att det finns skor hos er i min storlek .Det fraktade fort också .Fem stjärnor till er !!!!

perfekt

funkar bra, beställt 2 ggr till stockholm. köpte vapor fly.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans och konkurrenskraftigt pris.

Hej

SNABB FRAKT BRA PRIS

BARA BRA

Hooka

Snabb leverans!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Värdelös, slöseri med min tid

Värdelös leverensupplevelse, DHL är inte bra, kommer välja annat alternativ i framtiden

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Snabb leverans med skickades till utlämning på "fel" utlämnings ställe

Jag önskar hämta paket hos "Alla rätt" på Jungfrugatan fortsättningsvis!

Prisvärda

Första gången jag handlar men positivt!

Lång lev tid

Lång levtid och svag kommunikation om leverans

Snabbt och säkert

Alltid det senaste inga problem

Mycket nöjd

Köpte ett par skor och är mycket nöjd! Har inget att klaga på. Jag fick rätt skor, i rätt storlek. Det var smidigt att betala och jag fick konstanta uppdateringar om leveransen, som kom fram när den skulle.

Snabb hantering

Snabb service och hantering

Bra kundtjänst

Sköna skor och trevlig kundtjänst

Uruselt

Vid beställning fick man inte välja utlämningsställe, vilket gjorde att mina skor hamnade ca 60 minuter bort enkel väg istället för 5 minuter bort (om jag fått välja själv). Skorna var säkert bra (har köpt samma på annat ställe) men det blev retur utan att ha hämtat ut paketet

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Snabb leverans!

Mycket snabb leverans, enkel och smidig hemsida.

Snabb hjälp

Ringde kundtjänst och de svarade med en gång. Väldigt hjälpsamma.

Snabbt och bra

Kändes seriöst och kundvänligt

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Easy and super fast delivery

Order shoes two times. Allways super fast delivery.

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på RunningDirect försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om Passa Sports

PassaSports är företaget bakom flera välkända sportshoppar på nätet, såsom TennisDirect, Handbollshop, RunningDirect, FotballDirect, PadelDirect och Sportshop.se. Med över 375 engagerade medarbetare strävar vi dagligen efter att leverera den bästa sportutrustningen som hjälper dig att nå nya nivåer i din sport. Vårt team av hängivna specialister förstår dina behov, ger personlig rådgivning och går alltid ett steg längre för att säkerställa förstklassig service.

Kiyoh Recensioner