Filter

Lång leveranstid

Återkommer när/om varan kommer

Snabba

Allt gick smidigt från beställning till leverans.

Varning! Handla inte av runningshop.se

Sämsta upplevelsen. Kommer inte handla ingen och kommer gå vidare med min reklamation. Runningshop.se ägs av ett Holländskt bolag som tömmer det svenska bolaget på vinst. Vidare är att Runningshop.se frångår svenskt lagstiftning och visar att de har noll koll gällande konsumentköplagen. Avråder starkt att handla hos dessa skojare. Det går inte att ringa till kundtjänsten och personalen i Sverige är väldigt begränsad till vad de kan hjälpa till med.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

I did not received my order

I did not received my order (that I paid for) and I sent an email to know what happened and I go no response

Hyfsat snabb leverans.

Leverans till dörren på några dagar. Synd att det inte gick att välja att få den till ombud så att man kan hämta när man vill.

Tydlig hemsida, snabb leverans

Oklart hur man går till väga om man skulle behöva returnera, eller vad det kostar.

Suverän service

Snabb och proffsig personal och toppen artiklar.

Aldrig mer!

Handläggningstid för returer på 20 dagar är orimligt. Samarbete med Walley/ Collektorbank som inte kan pausa fakturan eller ändra fakturan vid returer gör att den uppgivna bytesrätten på 30 dagar blir löjeväckande. Kommer aldrig mer att beställa något av Runningshop.se.

Jag är inte alls nöjd.

Jag skulle beställa och hemsidan fungerade inte, jag ringde er och pratade med Amanda som lyckades göra en beställning till mig. Jag fick då betalsätt faktura genom Walley. När jag får bekräftelsen på mail så ser jag att Amanda har valt fel storlek så jag ringer igen och då säger hon att hon inte kan ändra men däremot makulera beställningen. Jag säger ok och lyckas köpa rätt storlek på er hemsida några minuter senare, betalningssätt kreditkort. Jag får efter några veckor en faktura från Walley på köpet som är annullerat, jag ringer då och pratar med Amanda igen som säger att det ska vara makulerat men att hon ska lösa det. Jag ringer ännu en gång då Walley säger att de inte har fått någon info från er om att de inte ska fakturera mig. Jag pratar med Amanda igen och hon säger att hon ska lösa det och att jag ska få bekräftelse på mail när det är klart. Det har nu gått några veckor till och jag har ännu inte fått något mail. Kan ni snälla fixa detta? Jag har skickat tillbaka de skorna jag själv beställde då de inte satt bra på mig men har inte fått någon bekräftelse på att ni har fått dem tillbaka och inte heller någon återbetalning på mitt kort. (Jag har returnerat till andra affärer samtidigt och det är redan krediterat och klart för flera dagar sedan). Kan ni kolla status på det med pls? //Maria Hilding

Dåligt

Dåligt. Långsam leverans

Perfekt enl beskrivning!

Supersnabb leverans. Och bästa bemötande! Gjorde en retur på ett par skor, då jag beställt fel strl. Skickade tillbaka och beställde ny storlek och dom makulerade min gamla faktura. Bara topp kundservice utan trassel! Och dessutom bra priser!

Superskor!

Helt underbara skor! Snabb leverans Bra pris!

Bra

Bra

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans, trots att den kom från utlandet.

Bra pris på skorna, som hittills "bara" gåtts in men verkar bra. Lite tråkigt att det förefaller som att leverantören är svenskplacerad men när försändelsen går är den utifrån Europa.

Prisvärda

Bra hemsida, lätt att beställa.

Snabb leverans. Oklar hemsida

Leveransen var snabb och smärfri, man kunde önska bättre villkor för att skicka tillbaka och jag hade ingen kontakt med kundtjänst. Läser man runt verkar de lite sådär. Men om man vet vad man ska ha är det bra!

Perfekt

Snabb leverans varan överensstämde med beskrivning

Dålig

Svarar snabb på mailen men varorna som jag har beställt den 25/7 och idag 4/8, vet ej när jag får mina varor?

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Har ej fått varorna ännu

Xxx

Bra service

Beställningen kom snabbt fram och returetikett var med ifall man behövde skicka tillbaka det gillar jag då behöver man inte ringa extra för att be om returetikett

Snabb o smidig leverans

Allt fungerade perfekt. Skorna levererades snabbt o smidigt. Bra pris också. Jag är jättenöjd!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Otrevlig kundtjänst och skickar inte samma dag som hemsidan säger

Att boka frakt hos speditör är inte samma sak som att skicka samma dag. Otrevlig kundtjänst som inte kunde svara på när paketet skulle skickas. Det tog 3 dagar att skicka, vilket inte är några konstigheter, men lovar man skicka samma dag bör man hålla det, eller iaf ha svar hos kundtjänst.

Snabbt och bra

Smidigt

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Stort utbud, bra priser, snabb leverans!!!

Mycket nöjd med utbud/pris/leveranstid! Fortsätter att handla mina löparprodukter hör!

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på RunningDirect försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner