Filter

Finns inget att klaga på

En bra å snabb affär

Mycket nöjd!

Är jättenöjd

Lätt att beställa

Toppen!

Bra! Snabb leverans, nöjd med min vara. Bra pris jämfört med i butik.

Sköna skor

Jag beställde 38.5 men fick 36.5

Slarvigt! Blev besviken då jag skulle resa utomlands och kunde inte använda mina nya badtofflor!! Så beställer inte nya, tröttade lixom!

Mycket bra

Ser ok ut

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans och bra pris

Det gick snabbt att få varorna och priset var konkurrenskraftig mot kända fysiska butiker.

Enkel shopping å leverans

Enkelt att beställa å vettig prisbild och de höll leveranstiden så bra första upplevelse av Runningshop.se

Snabb leverans

Hittade det jag sökte i sortimentet

Har inte fått min vara ännu och beställde för över 2 v sefan

Jag beställde precis som vanligt från er och fick sms från DHL att varan kommer inom några dagar men nu är det över 2 v sedan och jag har inte fått mina skor ännu men fakturan har kommit?? Vad gör jag nu? Mvh Christina Engström

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Den sämsta kundservicen jag någonsin upplevt!

Väntat över 2 veckor på skor och att man ska kreditera min faktura från min retur & inget svar när man mailar eller ringer! Väntar på att fakturan ska tas bort sen kommer jag ALDRIG nånsin beställa här igen! Kommer inte rekommendera er, snarare varna folk.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Fakturan snabb men leverans långsam

Att fakturan kommer direkt när orderbekräftelse passerat är absolut inte okej när leveransen dröjer.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Långsamma med retursedel. Krångligt med retur.

Långsamma med retursedel. Krångligt med retur.

Fick fel vara

Ingen retursedel med. Var tvungen att skriva ut en själv. Har ingen skrivare.

Fin och luftig

Bra

Snabbt och rätt

Beställningen kom snabbt och bra och rätt storlek.

Bra priser och service

Bra priser och snabb leverans

Kundtjänsten levererar inte

Behövt ringa 2 ggr för att få blankett för storleksbyte.. ännu ungen blankett

Training skor

Snabbt och smidigt

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Allt gick smidigt förutom att leverans dröjde och att jag fick hämta det istället för att få det hem

Bra

Snabb + smidig leverans

*****

Dålig

Dålig

Snabbt jobbat:)

Allt var bra inget att klaga på!

Smidigt

Smidig leverans inom två dagar efter beställning.

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på RunningDirect försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner