Filter

Mycket nöjd med mina HOKA ONE ONE GAVIOTA 3

En sko som passar perfekt för min pronation.

Bra!

Snabb leverans! Produkter till bra priser.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra produkturval och låga priser

Någon extra dags väntan pga leverans från annat land. Bra priser och bra produkter att välja bland. Allt enligt förväntan.

Snabb leverans

Bra pris, snabb leverans

PERFEKT

Perfekt Mycket Snabb Leverans och Mycket Bra produkt, TACK

Bra service

Bra priser och utbud

Värdelös kundservice.

Köpte skor och behövde byta storlek. En vecka efter att jag returnerat skorna har de fortfarande inte skickat ett nytt par och vet inte ens vart skorna jag returnerat har tagit vägen,

Leverans enligt förväntning!

Jag köpte HOKA One One Clifton 8 WIDE och de är hur bra som helst, mycket dämpning och bekäm!

Toppen

Bra priser & snabba leveranser :)

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Väldigt trevlig och kunnig kundtjänst som var väldigt hjälpsamma

Snabb service

Snabb service och inga problem alls.

Inga konstigheter

Snabba leveranser och bra kvalitet på det jag beställt.

Felfritt

Allt gick smidigt och som förväntat.

Rekommenderas ej

Dåliga på att svara på meddelande när man ska göra en retur.

Inga knutar på tråden

Jag har beställt och returnerat flera par skor och allt har fungerat väl med beställningarna åt båda håll. Jag ser att en del verkar ha haft problem men jag har inte haft det. Har även haft kontakt med deras kundtjänst för rådgivning. Var nöjd där med. När det gäller betalning så hade det varit bra om Klarna fanns med som alternativ.

Snabbt och enkelt

Lätt att beställa.Snabb leverans. Enkelt att följa paketet

Snabb leverans

Smidigt och snabbt

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Det finns ett stort utbud.

Det finns ett stort utbud,det jag kan sakna är att vissa storlekar saknas på vissa skor.

Andra sorteringens skor

Andra sorteringens produkter Lång väntan på utlovad leverans Ingen/dålig respons på mail

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Allt fungerade klanderfritt, dvs fick det jag beställde o det passade

Beställde likadana skor jag haft tidigare. Vet att dom passar mig.

Snabb leverans, trevligt bemötande

Tillmötesgående, trots två returer innan jag hittade rätt skostorlek och passform.

Bra skor till bra pris!

Snabbt, tryggt o enkelt

Snabbt och bra - motsvarade förväntningar

Snabbt och bra - motsvarade förväntningar

Bra köpupplevelse

Lätt att beställa och betala. Varan kom inom rimlig tid. Nöjd med min köpupplevelse.

Snabb leverans och billiga sortiment 200 till 300 kr billigare än butiker

Fint o smidig

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på RunningDirect försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner