Filter

Osmidigt

Jag frågade innan köp om det gick att få ett kvitto med moms som jag måste ha för att få ut pengarna av min arbetsgivare, fick svar att det är inga problem. Skrev med det när jag beställde men när paketet kom så fanns ingenting. Har skrivit en del med support men fått till svar att det inte går och att det är bara att skicka tillbaka skorna. Vilket företag kan 2022 inte skicka ett kvitto på ett köp? Stenåldern. Jag kan väl inte vara den första som vill ha kvitto. Nej jag kommer inte rekommendera er och aldrig mer köpa av er.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Fantastisk produkt och rimlig pris

Fina och bra dämpning

Snabbt & lätt

Allt gick smidigt och snabbt. Helt klart en återkommande kund här.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Jag har inte fått hämta mitt paket än trots att jag ser att det finns i staden jag bor sedan 4 dagar tillbaka. Nästan 2 veckor sedan jag gjorde beställningen

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Lätt att beställa och snabb leverans

Lätt att beställa snabb leverans

Jättebra

Bra snabb service

Mycket bra

Allt funkade perfekt! Topp

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Har fått fel färg på tröja två gånger

Dessutom har jag fått kravbrev ett antal gånger för dessa felaktiga leveranser! Senast för ca en vecka sen, då med tillägg till summan med 60 + 180 kr.!!!

Bra kundtjänst

Beställd vara var slutsåld med de löste det hela tillfredsställande. Bra kontakt med kundtjänst som svara snabbt och effektivt!

Helt nöjd

Inga problem från beställning till leverans.

Felfritt

Snabb leverans

Grymt bra

Bästa priserna!!

Snabb

Snabb leverans och bra grejor

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra pris, snabb leverans och bra packat

Bra priser med beskrivande texter om produkterna. Snabb leverans och bra packat både när det gäller att skydda produkten och ur miljöaspekt.

Bra sko till bra pris

Bra pris på en produkt som kostade 30% per i sportbutiken. Leveransen kunde varit snabbare men överlag nöjd

Vilseledande marknadsföring

Blev lovad att skorna skulle skickas samma dag som jag beställde (11 februari) men Budbee hr fortfarande inte tagit emot varorna. Det är svårt att få tag i kundtjänst. Inte okej att säga att varorna ska skickas direkt men inte nämna att det är från ett annat land och att leveranstiden är två veckor

Bild överensstämde med verkligheten

Snabb leverans

Positivt på alla sätt

Snabbt och problemfritt

Helt ok

Efter en del strul med min leverans fick jag hjälp av kundtjänst så nu är alla nöjda.

Nöjd!!

Nöjd!!

Bra

Inget arta klaga på. Allt fungerade perfekt

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Rätt produkt och bra pris

Rätt produkt och bra pris. Snabb leverans trots att det skickades från Holland(tror jag). Bra att ni var tydliga var paketet skickades ifrån.

Snabbt smidigt och problemfritt

Snabbt smidigt och problemfritt

Snabb service.

Lätt att beställa, snabb leverans och bra priser.

Snabb o bra leverans

Snabb o bra leverans.

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på RunningDirect försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner