Filter

svårt att lämna tillbaka

Returer Hur gör man, har mailat men inte fått svar. Vill skicka tillbaka två tröjor som var för stora för min man.

Supernöjd

Snabb leverans Bra pris ,perfekta skor

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Lång leveranstid och lite kommunikation.

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt

Toppen

Snabbt och smidigt handlat flera gånger

Pefrect

Quite fast and convenient delivery. Good price on sale

Värsta jag har upplevt.

Fick aldrig mina varor. Fick fel varor skickade. Har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Utmärkts sortiment med bra priser men långsam leverans.

Runningshop erbjuder ett brett sortiment med bra priser. Upplever dock leveransen som långsammare än hos jämförbara konkurrenter.

Bra beskrivning

Snabb leverans

Kanon bra.

Snabbt och smärtfritt.

Värdelös kundservice!

Värdelös kundservice, samt total katastrof när de använder dhl som leverantörer! Kommer inte handla här något mer!

Super nöjd

Jöttenöjd med skor och service

Snabb leverans

Bra hjälp o snabb leverans

Snabb och trygg service

Snabb och trygg service

Supernöjd!!

Snabba leveranser och bra pris! Riktigt nöjd med mina nya skor!

Bra service

Det blev fel med min beställning men kundservicen var hjälpsamma.

Bra pris och kvalitet.

Jätte sköna skor för arbetsdagar.

Jättebra

Snabba leveranser och trevligt bemötande.

Som förväntat

Bra priser och snabba leveranser

Nöjd

Köp, leverans & varor enligt förväntan.

mkt bra!

allt funkade toppen!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabbt, enkelt och bra. Väldigt nöjd med produkten

Toppen

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra pris och snabb leverans

Bra att det finns modeller som gått ur sortiment i butikerna. Min storlek tar ofta slut i butik, men finns hos Runningshop till ett bra pris.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Fin vara som stämmer med beskrivningen och snabb leverans!

Förtroendeingivande

dsafvzsd

<zadsfgzsf

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på RunningDirect försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner