Filter

Bra

När jag hörde av mig och undra var min leverans var hjälpte dom direkt med snabbt svat

Kundservice

Order lagd den under helgen. Skorna var i lager. Faktura har erhållits men paketet ej skickat. Jag har skickat två email idag men inget svar. Jag tyckte mig läsa ”snabb leverans” om ordern är lagd innan 15:00 där av har min förväntning varit att paketet bör vara skickat nu. Jag skulle uppskatta om ni kan leverera det så snabbt som möjligt nu. Med vänlig hälsning, Niclas

Riktigt uselt

Jag väntar fortfarande på att ni ska skicka mitt paket som ni säger ska skicka samma dag om man beställer innan kl 15. Fortfarande inte fått någon notis om att paketet skickats 5 dagar senare. Ni svara inte på mail. Vid kontakt via telefon så svara tjejen bara Hallå, Hon säger ni har problem med leverans notiser och ska maila mig spårningsuppgifter men har inte fått något mail. Och det ligger inte i skräpposten. En av dom sämre webbsidor jag handlat ifrån.

segt

leveranstid hålls inte det har gått tre dagar och dhl har inte fått varan som ska skickas till mig

Bra service

Bra och snabb service hos er. Men leverantören borde kunna hantera snabbare leveranser. Alternativt bör man som kund få tydligare information om leveranstid.

Utmärkt

Snabb och bra leverans

Mycket bra kundservice

Höll ej leveranstiden, men fick trevlig återkoppling (efter klagomål) från kundservice med en förklaring och kompensation. Trots längre leveranstid än utlovat hade jag varan hemma på 5 dagar.

Mycket nöjd!

Jag är mycket nöjd med mitt första köp på Runningshop. Bra pris på de skor jag köpte, snabb leverans hem till dörren, möjlighet att betala med faktura.

Dålig kontakt och information

Mailade er ang storleksguide för ett par löparskor då info saknades på er hemsida. Fick svar och en inklippt guide som dock inte stämmer överens med Adidas storleksguide. Mailade er igen och har inte fått svar. Beställde skorna ändå då Adidas inte kunde leverera förrän i slutet av augusti. På er hemsida skriver ni att ni skickar skorna innan kl 15 dagen efter beställning och att jag ska få en bekräftelse på detta. Jag beställde torsdagkväll och idag sön fortfarande ingen bekräftelse. Dessutom är ni inte kopplade till Klarna. Om skorna inte passar hoppas jag att reruren går mer smärtfritt.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Kan inte bli av med spam Mail från er

Ej Ok att skicka mass Mail som inte kan sägas upp med ett klick

Dålig service

Det blev fel vid beställningen och jag ringde i samma stund som jag hade lagt ordern men de kunde inte ändra beställningen trots att skorna fanns. Försökte även maila men fick aldrig någon återkoppling. Känns jättetrist att behöva skicka tillbaka skorna när jag får dem och miljöovänligt att skorna ska skickas tillbaka.

Riktigt bra kundsupport!

Min första recension var betydligt sämre men riktigt bra hanterande från kundsupporten lyfte det enormt. Riktigt bra med en kundsupport som fungerar. Blir fler köp här!

Bra produkter, långt leveranstid

Jätte långt leveranstid. Minst en vecka. Men det finns många bra produkter för en bra pris!

Proffsigt bemötande

Bra sortiment och snabba leveranser. Lite småstrul kring leveransen kompenserades genom ett fantastiskt proffsigt bemötande. Jag är mycket nöjd och lär fortsatta handla hos Runningshop!

Lovade leveranstid håller inte

Beställde skor + ett par löptröjor på tisdag kl 11, nu är det fredag eftermiddag och ordern har fortfarande INTE lämnat lager. På webbsidan sägs det, att ordern som är lagt in innan kl 15, skickas ut samma dag.

Rabatt kod funkar ej

Rabatt kod funkade ej trots upprepade mail till kundtjänst inget svar eller åtgärder dåligt ingen orderbekräftelse med spårningslänk heller

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Ni svarade inte på min frågeställning.

Ni har inte svarat på min fråga angående ordern.

Toppen

Sbnabbt och enkelt.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Dubbel. Bra sortiment dåligt med ingen retursedel!

Jättebra sortiment. Trist att bara DHL levererar och att man inte får retursedel med.

Missnöjd

Fick vänta länge på leverans. Skorna som skulle vara röda och svarta var cerise och för små i storleken .

Mycket lärorikt!

Att köpa skor via nätet är inte helt enkelt, men efter mitt köp hos Runningshop kan jag konstatera att jag har lärt mig en hel del. T.ex. att läsa beskrivningen av skorna mycket noggrannare än jag gjorde. Jag valde ett par skor som uppgavs vara speciellt utformade för leriga och mjuka spår, "Mud Runs" eller skogsspår. Eftersom det är i skogen jag springer, på små eller obefintliga stigar, verkade det vara precis vad jag letade efter. Jag gillar inte att bli blöt om fötterna, så jag brukar köpa Gore Tex-skor. Det nämndes inte Gore Tex beträffande dessa skor, men det stod: "Inov-8 Mudclaw G 260 löpsko är vattentät", så jag tyckte att det lät jättebra. Det verkade också ganska rimligt att skor som skulle användas till "Mud Runs" var vattentäta. Tyvärr läste jag inte avslutningen av meningen: "..och gör att dina fötter kan andas optimalt" och inte heller lite längre ner: "Vattentät gummisula för maximalt grepp". Då hade jag kanske börjat undra hur det var med vattentätheten egentligen. Jag har nu testat skorna i vackert väder, fast dagg i gräset - jag blev ordentligt blöt om fötterna efter bara några meters löpning. Och jag har testat skorna efter ett regn - det formligen skvalpade vatten i skorna. Så, hade jag läst lite mer noggrant hade jag blivit misstänksam, och hade aldrig köpt skorna. Skorna uppgavs också väga 260 gram, vilket ju inte alls stämde. Kan det vara så att den allra minsta storleken har den vikten? Slutsatsen är alltså att om jag ska våga köpa skor på nätet i fortsättningen kommer jag att läsa på mycket mer noggrant och misstänksamt. Fast det som stämde bra var att greppet är riktigt bra, jag kan springa mycket mer avspänt, utan att vara rädd att halka. Så jag kommer att fortsätta använda skorna, och hoppas att jag så småningom vänjer mig vid att för det mesta ha våta fötter.

Ofullständig beskrivning

Beställde två plagg. Det ena var en annan typ av plagg jämfört med vad som framgick i beskrivning och på bilder, det andra var inte i närheten av förväntad storlek-den motsvarade alltså överhuvudtaget inte det man kunde förvänta sig av den angivna siffran.

Svarade ej i telefon

Ringde 15:45, blev borttryckt hela tiden. När kl.slog 16 var det stängt.

Inga konstigheter

Efter beställning på nätet kom mina skor som jag beställt efter några dagar.

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på RunningDirect försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner