Filter

Snabb frakt, bra priser

Inget att klaga på, toppen att beställa från!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Jag har inte ens fått min leverans.

Väntat i över 1 vecka och fortfarande inte fått någon information om att produkten ens är på väg..

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Mycket nöjd med leverans och produkt

Mycket nöjd med leveransen sam med produkterna. Även priserna är bra, lägre än övriga butiker.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra skor men har inte testat dom ännu

Fick varan jag beställde och är nöjd

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Trodde att hemleverans betyder hemleverans

Fick hämta skorna i en trång Ica-butik, dit jag aldrig skulle gå annars pga pandemin. Hemleverans betyder för mig leverans dit man bor.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Sämsta kundupplevelsen jag haft!

Fick först fel vara sen ingen hjälp trots upprepade mail med att få returnera varan som är fel samt få information om när min korrekta vara ska levereras och om den kommer levereras överhuvudtaget.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Dålig service när man får ett löfte

Blev lovad en retursedel hemskickad ( på telefon med kundtjänst)men tyvärr så kom den på Mail ..... lite svårt då man inte har en skrivare Ingen stjärna på det inte Helt Kass !! Då är det bättre att säga tyvärrvi kan inte ordna det .

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Inte bra hantering vid retur.

Har returnerat men efter snart 3 veckor inte hört något och ej fått kreditering trots flera mail. Leverans om de passat hade varit bra men vid retur -dåligt.

Sämsta service någonsin!

Dålig kundservice, svårt att komma i kontakt med. Svara på mail ca efter 1 vecka!

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Jättefina skor men smala över lästen så de klämmer över framfoten

Trodde att det skulle gå över efter att ha gått in dem efter ett tag men får ont varje gång så nu måste jag tyvärr köpa nya skor igen. Det är som att de är felsydda vid fästet av plösen. Jag har haft Mizuno tidigare men inte upplevt detta. Trist att slänga 1300kr i sjön.

Riktigt dåligt.

Riktigt dåligt. Kommer aldrig mer att handla hos er. Valde att returnera min vara då det inte passade men återbetalning verkar inte vara något ni arbetar med. Kundtjänst svarar dessutom bara på Mail så länge det passar er. Katastrof!

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Svårt att skicka tillbaka varor

Svårt att skicka tillbaka varor, du behöver ringa till dem och be dem fixa en retursedel, tog 5 dagar!! Sen ska du skriva ut packsedeln och skicka tillbaka via annan leverantör. Skickade ett mail och frågade om de inte kunde fixa returer smidigare och skicka en QR-kod som man sen visar upp istället för att jag ska skriva ut en packsedel. Men fick aldrig svar på mitt mail. Väldigt seg kundtjänst. Kommer aldrig handla här igen.

Spammas för mycket mejl

Sluta skicka mejl stup i kvarten!

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Glad with my purchase experience

Simple and quick purchasing process. Delivered on time.

Nästan perfekt!

Bra webbsida! Enkelt att hitta rätt och beställa! Bra pris! Leveransen via DHL kostar halva stjärnan!

Good prices, a bit slow delivery

Good prices, a bit slow delivery

Problemfri leverans

Problemfritt

Dålig service.

Trots både telefonsamtal och mejl med önskan om att få en returfraksedel så skickades den inte. Företaget utlovar respons inom 24 timmar men håller inte vad de utlovar. Jag saknar fortfarande retursedel.

Bedrövligt!!!

Anlitade er för en trygg hemleverans under vår coronantid. Ni lovade hemleverans till min adress! Fick istället själv hämta pkt på ett icke acceptabelt ställe. Jag tog ansvar för pandemin men det gjorde inte ni! Kommer inte anlita er igen!

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Snabbt och lätt att handla, snabb leverans. Nöjd kund!

Ingen kommentar

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Runningshop levererade fel varor, istället för blå herrskor fick jag rosa damskor i fel storlek.

Runningshop levererade rosa damskor på en order som innehåll Blåa Hoka skor samt två pkt strumpor. Klarna tog betalning 3 dagar innan den felaktiga leveransen kom. Efter anmärkning på felleverans fick jag en retur sedel som jag använde när jag returnerade varorna. Efter retur har jag inte hört ett ljud från runningshop men har fortfarande betalt för varan som jag inte fått!

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Snabb leverans men långsam återbetalning

Snabb leverans men har fått vänta orimligt länge på återbetalning. Skickade tillbaka samma dag de kom och ni har fått de för länge sedan men ingen återbetalning har kommit in på mitt konto.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Lång leveranstid och dåligt retursystem

Lång leveranstid. Konstigt system vid returer. Dåligt att man måste betala returen själv vid köp under 750kr. Det gör att man drar sig för att beställa från er när man vill handla under den summan. Vid retur borde man kunna få byta storlek innan returen kommit tillbaka annars riskerar man att varan är slut.

Dålig service.

Beställde ett par skor som skulle skickas efter 3-5 dagar. Skorna skickades efter 3,5 vecka. Och försökte kontakta er både på Mail och telefon men någon vidare hjälp fick jag inte.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Leveransen fungerade fint och jag är nöjd med mina skor.

Hyfsat bra sida, där det var enkelt att beställa.

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på RunningDirect försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner