Filter

Bra

Valde er då jag trodde ni var i riket men gick fort trots leverans fr tyskland blev bra till slut

• Skulle du rekommendera oss? Ja

bra och lätt att beställa.

bra service och snabb leverans.

Bra

Mycket bra!!

Solid upplevelse

Lite sena med packning, men efter det leverans som förväntat.

Bra service

Fick snabbt svar och leverans.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Rätt vara och hyggligt snabb leverans!

Hittade varan jag sökte till ett betydligt bättre pris än i fysisk butik. Kunde vara lite snabbare leverans även om det bara tog några dagar. Smidigt köp!

Kanonbra

Bra Shop och ni har min storlek. Jag beställar säker en gång till.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Utmärkt vara och snabb leverans fraktfritt!

Jag är mycket nöjd. Lätt att beställa och supernöjd med skorna Hooka bondi. Kommer att beställa mer i framtiden.

Lite långsam kundservice

Tog par dagar innan jag fick svar från kundservice på mailen, men när jag fick svar så var det proffsigt. Så jag är nöjd.

snabb

Proffsit

Snabbt

Prisvärt och snabbt

• Skulle du rekommendera oss? Nej

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Smidig affär, men lite lång leveranstid

Bra utbud och priser, och smidigt att köpa ifrån. Man får vara beredd på någon veckas leveranstid uppenbarligen.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans, rätt vara och bra att spåra paket.

Blev först skeptisk när jag läste tidigare recensioner, men för mig funkade det utmärkt. Snabb leverans, betalning i Klarna, spåra paket var enkelt. Allt funkade bra.

Vet ej

Tycker tyvärr att det är jobbigt att beställa och vara är för liten eller för stor när det är svårt att få ut returnera varan att den inte finns med returlabb att klistra på

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Fungerade perfekt från beställning till leverans.

Allt fungerat som jag förväntat mig dvs. helt perfekt.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra att det finns damskor i små storlekar

Ok

Som förväntad

Allt funkade väl. Beställ, betalning och leverans inom rimlig tid.

Mycket bra!!

Vet inget om företaget, har beställt det jag vill ha, fått leverans snabbt och är mkt nöjd med mina skor.

Rymlig tåbox

Äntligen ett par löparskor som inte trycker ihop tårna. Har bra dämpning för asfaltslöpning.

Inga problem!

Snabb leverans av rätt vara.

Helt okej

Det tog ganska lång tid att få paketet och jag fick ingen avi, behövde tillslut ringa till kundtjänsten för att kunna hämta ut paketet, däremot är jag nöjd med det jag beställde, bra och kvalitativa produkter!

Bara bra

Jätte nöjd med mitt köp. Snabb leverans och bra priser.

Tipp topp

Skorna kom snabbt och smidigt, kan bara varmt rekommendera

Box 5243

40224 Göteborg

+46 31 788 1033

Om RunningDirect.se

Löpning, din sport, vår specialitet. Sedan 2011 har vi på RunningDirect försett löpare med allt de behöver, från löparskor och kläder till annan löparutrustning. Oavsett om du är nybörjare eller en mer erfaren löpare som springer dagligen. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom löpning från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner