Filter

Enkelt att beställa, snabb och smidig leverans

Har bara gjort en beställning, mitt omdöme gäller den (mycket bra).

Utmärkt!!

Snabb leverans.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Utmärkt utbud, extremt snabb leverans

Proffsig

Snabb leverans, bra priser

Bra

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Tydlig information och snabb leverans.

Fungerade toppen.

Snabb leverans

Mycket bra och kul artiklar

Lång leveranstid

Det är över 2 veckor sedan jag beställde min vara och har fortfarande inte fått den än!?

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Smidigt

Fick göra en ny beställning då skorna var för små, men det var inga problem med returen.

Bra service

Bra leverans och bra prisbild på de saker vi köpt.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabbt enkelt bra passform!

Snabb leverans/smidig, skor av modell jag brukar använda. Som foten i strumpan:) Asics/GelRocket.

Behovet verkställt!

Fanns det jag ville ha, effektiv och snabb process, me like!!!

Otroligt snabbt levererat!

Mycket bra!

Jätte nöjd

Jag gillar att köpa hoss handbollshop på grund av biligare priss och snabbt delivery.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra utbud och snabb leverans

Min dotter älskar Handboll och behövde nya skor. Självklart handlade vi via er sida.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Lätt att beställa och snabb leverans.

Lätt att beställa. Bra beskrivning av produkten och lätt att få rätt storlek. Snabb leverans.

Superbra

Inte nöjd

Tyvärr kunde vi byta vår beställning eftersom min fru råkat kasta kartongen som skorna kom i.skorna är inte använda bara provade.därför ett missnöje/Bp

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Enkelt, smidigt och snabb leverans.

Funkar bra!

Nöjd!

Snabb leverans bra produkter

Snabbt och bekvämt

Det var min 1:a kontakt men den var positiv

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans, bra produkt!!

Suveränt!

Toppen

Smidigt och enkelt

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra… men orden låg bara en vecka, omöjligt att lösa under semester ’

Lätt att lägga orden, men när produkten bara ligger knappt 7 dagar hos om bud och dessutom under semester tider, gjorde att produkten gick i retur!! Innebar telefon och mail för att lösa det. Men bra service av Paulinen! Tack för det!

Bästa

Bra kvalitet för lite pengar

Fantastisk

Fina produkter med snabb leverans

Box 5243

402 24 Göteborg

+46 31 788 1033

Om Handbollshop.se

Handboll; din sport, vår specialitet. Vi på Handbollshop.se har försett handbollsspelare med handbollsskor, handbollskläder och andra handbollsprodukter som är ett måste sedan 2011. Oavsett om du spelar handboll på fritiden eller är ett proffs. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom handboll från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om PassaSports

Kiyoh Recensioner