Filter

Ok

Ok

Bra utbud

Otroligt långsam leverans

Beställde 25:e februari. 8 mars fortfarande ”in transit” Det är i långsammaste laget.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Jag har inte fått varan och fått både faktura och en påminnelseavgift

Jag har inte fått varan och fått både faktura och en påminnelseavgift.

Toppen

Snabb leverans, bra och prisvärt utbud

Den är jätte dålig

Har inte fått det jag beställt Mailat kundtjänst flera gånger händer ingenting.

bra service

bra grejer

Knäskyddet var för litet

Har skickat tillbaka varan och sedan händer inget. Inga pengar har jag gått tillbaka heller.

Leveransen kommer inte

Besviken att produkten inte kommer

Smidigt

Har beställt produkter några ggr och har alltid funkat bra med snabba beställningar

Dålig

Skickades till Enhörna och jag bor på Ekerö!!

Saknas ofta skostorlekar

Hej jag beställer ofta målvakts saker. Men önskar fler färger på Målvaktsbyxor. Kempas mv byxor går ofta sönder efter två veckor eftersom sömmen i grenen är sydd på felaktigt sätt. Den är sydd med förtäta stygn och förmodligen med trubbig nål. Jag också välja på fler riktiga mv tröjor. Typ Palickas psg tröja. Hälsningar Lars Gottfridsson 0708-542727

Snabbt och bra!

Bra produkt och snabb leverans. Nökjd!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Jag har inte fått mina skor ännu

Jag köpte mina skor den 12 februari. Idag 12 dygn senare har jag fortfarande inte fått dom och inge notis om att du finns hos mitt ombud heller och om 2 dygn ska fakturan vara betald!!!

Snabb leverans

Ännu mer målvaktsbyxor så är det komplett

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans och bra produkter

Beställde på söndagen och hämtade ut på tisdagen. Bra kvalitet,

10 dagar sedan jag besälde

Jag har fortfarande inte fått min skor än. Dvs ,riktigt lång leveranstid.

Inte fått varan

Inte fått varan . Beställde den 8. Feb.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Har fortfarande inte kommit.

Sjukt lång leveranstid. Synd att jag inte såg att lager fanns utomlands...

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Mottagaren av presenten blev jätteglad

Se ova

Som förväntat

Kul med en sida för bara handboll!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans, motsvarar i stort bilderna.

Seriöst och fungerar bra även vid ev retur

Väldigt bra

Produkterna som vi beställt kom snabbt och det var rätt saker.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans och en bra boll till ett rimligt pris.

Det är smidigt att handla här.

Snabb leverans

Beställde en handboll, som kunde hämtas inom några dagar. Tyvärr var den inte pumpad. Det kanske är normalt men blir svårt när man inte har just en sån "pip" som behövs för att pumpa upp den. Står inte info. om att de skickas utan luft. Nu tar det ändå tid innan bollen kan användas och man undrar först om den är trasig. Mvh, Suvi Rickström

Box 5243

402 24 Göteborg

+46 31 788 1033

Om Handbollshop.se

Handboll; din sport, vår specialitet. Vi på Handbollshop.se har försett handbollsspelare med handbollsskor, handbollskläder och andra handbollsprodukter som är ett måste sedan 2011. Oavsett om du spelar handboll på fritiden eller är ett proffs. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom handboll från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om Passa Sports

PassaSports är företaget bakom flera välkända sportshoppar på nätet, såsom TennisDirect, Handbollshop, RunningDirect, FotballDirect, PadelDirect och Sportshop.se. Med över 375 engagerade medarbetare strävar vi dagligen efter att leverera den bästa sportutrustningen som hjälper dig att nå nya nivåer i din sport. Vårt team av hängivna specialister förstår dina behov, ger personlig rådgivning och går alltid ett steg längre för att säkerställa förstklassig service.

Kiyoh Recensioner