Filter

Väldigt nöjd

Jätte glad för mina nya handbollsskor.

Beställde och betalade för 2st Kempa skor och fick bara 1 par

Beställde och betalade för 2st Kempa skor till min son ( vit och blå) och fick bara 1 par. Har ännu inte fått något meddelande om leverans av nästa par eller annan info . Väntar ännu ….

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Står att de är 2-3 dagars längre leverans.

Som rubriken lyder, men efter ca 8 dagar har jag inte fått något leveransbesked..

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra priser och snabb leverans.

Bra priser och snabb leverans!

Bra näthandel

Bra priser och snabb service.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra efter att fått prata med säljare

Hej! Gick inte att beställa via nätet, försökte använda safari men det fungerade inte. Fick bra hjälp via telefon.

Utmärkt

Allt var toppen!

Fantastiskt tillmötesgående kundtjänst

Väldgt duktiga och gör allt vad dem kan för sina kunder Högsta betyg

Bra

Bra sko!

Oflexibla och långsamma

Över en månad sedan jag returnerade en stor order och ännu inte fått pengarna tillbaka så det är ju frågan om jag får pengarna …??? Står också att om man lägger ordern före ett visst klockslag ska ordern skickad samma dag men det stämmer inte alls utan tog flera dagar innan varorna skickades Förra sommaren tog en beställning av ett par hummel shorts 5 månader, trots att jag efter ett par veckors väntan hörde av mig typ en gång i veckan och frågade efter shortsen så fick jag svaret varje gång (om man överhuvudtaget kom fram på telefon) att lagret höll på med ordern och shortsen var på väg, medan det i verkligheten var så att hummel hade svårt att leverera och därför tog det så lång tid, konstigt att inte säga det till kunden istället,

Saknar min leverans

Saknar min leverans

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Mycket bra service och hjälp. Stort tack

Har fått stor hjälp och väldigt bra service

Mycket dåligt

Oklara besked när varan skulle skickas (jag fick bara faktura på mail och info att info skulle komma när varan skickades. Inget kom, först efter X dagar kom sms från BudBee att varan skulle varit på väg). Jag fick aldrig varan (tappades bort under transport). Vid kontakt med kundtjänst fick allmänna svar som inte var nära verkligheten. Fick själv kontakta BudBee få fram information och informera Handbollshop. Även efter det oklart vad de gjort eller inte.

Inte bra

Jag har inte fått min leverans än!

Inte fått svar

Hejsan! Har skickat ett Mail om min order och har inte fått nåt svar än. Ordern har kommit fram. // Markus

Urusel hantering vid felleverans

Ni skickade fel produkt till mig i maj. Vi fick storlek S istället för L. Jag returnera direkt, när jag i juli frågade var min vara var så fick jag byt besked att ni inte med nya datasystemet kunde byta vara. Helt galet! Ni gjorde fel jag måste hantera allt själv, och först när jag själv hör av mig återkopplar ni varför ni inte skickar ny produkt. Blir tvungen göra ny beställning, blir lovad fraktfritt och 10% i kompensation. Får faktura så är detta inte reglerat. Skrivit flera gånger efter fått fakturan men ni korrigerar inte. Ska kunden stå för frakt när ni gör fel!!! Så efter närmare 30 mail till er är mitt ärende fortfarande inte löst. Så mycket tid jag fått lägga på ett fel hos er. Bestridit fakturan och kommer inte bestal förrän ni reglerar. Inte hört något från er efter det mailet.

Snabb leverans

Handlat flera gånger. Snabb leverans. Bra support.

Mycket bra bemötande

Lätt och smidigt att handla

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabbt och exakt det som beställts som också levererades.

Toppenleverans - precis som vanligt

Snabbt och smidigt

Snabbt och lätt, inga problem, med varken produkten eller transporten

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Enkel och tydligt information under leverans

Jag kände inte till företaget innan för jag är förstagång beställare och är ganska nöjd.

Jättebra!

Ett bra ställe att handla på!

Snabb och effektiv leverans

Enkel beställningsprocess och snabb leverans.

Dålig returservice

Leveransen tog längre tid än vi beräknade. Sen hade vi missat att vi fick ombesörja returen själva vilket skulle medföra att returfrakten blev dyrare än köpet så köp inget under 750kr hos dem :(

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Barnhandbollen jag beställde va överpumpad

Bollen va pumpad till en nivå där det va helt obrukbar. Förstår verkligen inte hur ett företag som håller på med handboll lyckas pumpa upp en barnboll till en storlek större en herrbollarna.

Box 5243

402 24 Göteborg

+46 31 788 1033

Om Handbollshop.se

Handboll; din sport, vår specialitet. Vi på Handbollshop.se har försett handbollsspelare med handbollsskor, handbollskläder och andra handbollsprodukter som är ett måste sedan 2011. Oavsett om du spelar handboll på fritiden eller är ett proffs. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom handboll från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om Passa Sports

PassaSports är företaget bakom flera välkända sportshoppar på nätet, såsom TennisDirect, Handbollshop, RunningDirect, FotballDirect, PadelDirect och Sportshop.se. Med över 375 engagerade medarbetare strävar vi dagligen efter att leverera den bästa sportutrustningen som hjälper dig att nå nya nivåer i din sport. Vårt team av hängivna specialister förstår dina behov, ger personlig rådgivning och går alltid ett steg längre för att säkerställa förstklassig service.

Kiyoh Recensioner