Filter

Inte bra

Jag har inte fått min leverans än!

Inte fått svar

Hejsan! Har skickat ett Mail om min order och har inte fått nåt svar än. Ordern har kommit fram. // Markus

Urusel hantering vid felleverans

Ni skickade fel produkt till mig i maj. Vi fick storlek S istället för L. Jag returnera direkt, när jag i juli frågade var min vara var så fick jag byt besked att ni inte med nya datasystemet kunde byta vara. Helt galet! Ni gjorde fel jag måste hantera allt själv, och först när jag själv hör av mig återkopplar ni varför ni inte skickar ny produkt. Blir tvungen göra ny beställning, blir lovad fraktfritt och 10% i kompensation. Får faktura så är detta inte reglerat. Skrivit flera gånger efter fått fakturan men ni korrigerar inte. Ska kunden stå för frakt när ni gör fel!!! Så efter närmare 30 mail till er är mitt ärende fortfarande inte löst. Så mycket tid jag fått lägga på ett fel hos er. Bestridit fakturan och kommer inte bestal förrän ni reglerar. Inte hört något från er efter det mailet.

Snabb leverans

Handlat flera gånger. Snabb leverans. Bra support.

Mycket bra bemötande

Lätt och smidigt att handla

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabbt och exakt det som beställts som också levererades.

Toppenleverans - precis som vanligt

Snabbt och smidigt

Snabbt och lätt, inga problem, med varken produkten eller transporten

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Enkel och tydligt information under leverans

Jag kände inte till företaget innan för jag är förstagång beställare och är ganska nöjd.

Jättebra!

Ett bra ställe att handla på!

Snabb och effektiv leverans

Enkel beställningsprocess och snabb leverans.

Dålig returservice

Leveransen tog längre tid än vi beräknade. Sen hade vi missat att vi fick ombesörja returen själva vilket skulle medföra att returfrakten blev dyrare än köpet så köp inget under 750kr hos dem :(

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Barnhandbollen jag beställde va överpumpad

Bollen va pumpad till en nivå där det va helt obrukbar. Förstår verkligen inte hur ett företag som håller på med handboll lyckas pumpa upp en barnboll till en storlek större en herrbollarna.

Lång leveranstid

Inte fått min leverans ännu!

Produkter som saknar kvalitet

Den första handbollen som levererades hade uppenbara fabrikationsfel och gick inte att använda. Ersättningsprodukten hade ett stort hål och gick inte att fylla med luft. Handbollsshop.se verkar helt sakna kvalitetskontroll av sina produkter. Dessutom har butiken inte återbetalat kostnaden för någon av returerna. Det innebär att jag som kund betalat frakt och kostnaden för uppenbart felaktiga produkter vid inte en utan två tillfällen utan att få någon produkt som går att använda. Jag avråder starkt från att beställa något från handbollshop.se

Lång leveranstid

Har inte ens fått min beställning än och snart ska jag betala fakturan. Så dåligt.

Utmärkt

Mycket bra

De stjäl dina pengar

har returnerat en vara men de betalar inte tillbaka mina pengar. Har hållt på att maila dem i flera veckor och jag får bara standard svar att jag ska få pengarna samma vecka. kontakta deras faktureringstjänst men de hade inte fått nån återbetalningsbegäran. Akta er för dessa!

Utmärkt service

Utmärkt service och snabb leverans. En sida man kan lita på

Strålande bra

Allt gick hur bra som helst. Perfekta sidan för handbollsälskare!

Väntar fortfarande på leverans

Jag väntar fortfarande på leverans av mina varor

Snyggt

Inget att klaga på. Allt gick hur bra som helst!

Mycket bra

Allt var bra!

Funkade finfint!

Inget att klaga på. Supernöjd.

Brett utbud

Brett handbollsutbud

Snabbt, enkelt bra utbud & pris

Snabbt, enkelt bra utbud & pris

Box 5243

402 24 Göteborg

+46 31 788 1033

Om Handbollshop.se

Handboll; din sport, vår specialitet. Vi på Handbollshop.se har försett handbollsspelare med handbollsskor, handbollskläder och andra handbollsprodukter som är ett måste sedan 2011. Oavsett om du spelar handboll på fritiden eller är ett proffs. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom handboll från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om Passa Sports

PassaSports är företaget bakom flera välkända sportshoppar på nätet, såsom TennisDirect, Handbollshop, RunningDirect, FotballDirect, PadelDirect och Sportshop.se. Med över 375 engagerade medarbetare strävar vi dagligen efter att leverera den bästa sportutrustningen som hjälper dig att nå nya nivåer i din sport. Vårt team av hängivna specialister förstår dina behov, ger personlig rådgivning och går alltid ett steg längre för att säkerställa förstklassig service.

Kiyoh Recensioner