Filter

Toppenbra

Från beställning till leverans. Allt funkade jättebra

leveranstiden

sjuktlång leveranstid desvärre

Jättenöjd

Snabb smidig leverans. Kan bara säga att jag är supernöjd och tröjan jag beställde var perfekt. Var bara tvungen att gå upp en stl. Mvh Maria

Super enkelt och smidigt

Alla produkter var super bra och jag är jätte nöjd med allt jag handlade online

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Kommer aldrig handla här igen!

Har bett om en fysisk retursedel då jag inte har någon skrivare. Dom sa att dom skulle skicka ut en per brev. Kom aldrig någon och nu har jag fått inkasso på mig.

Snabbt och enkelt

Beställde två par handbollsskor i strl som inte finns i vanliga butiker. Från köp till paket hemma i Umeå så tog det fyra dagar. Kanonbra!

Trist!!!

Beställer saker som finns i lager men tar många dagar att leverera. Dessutom får man bara hälften..... Ringer o undrar vart resten tog vägen, ni ska undersöka saken och höra av er, men ingen hör av sig..... Ringer flera ggr men ingen kan förstå varför det blivit så här. Ny beställning görs. Till slut kommer det man beställt. Nej, skärpning!!!!

Kanon

Snabb leverans och bra kläder!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Mycket att välja på o snabb leverans.

Bra hemsida och mycket att välja på.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans och bra passform på skorna!

Mycket snabb leverans! Nöjd med handbollsstjärna som vi beställde.

Krångligt med returer

Krångligt när man måste ladda ner och skriva ut retursedel själv. Långsam hantering av retur.

Super nöjd

Snabb leverans och bra kvalitet på klädern ÄLSKAR

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra priser med stort utbud.

Ni har ett brett utbud med bra priser. Detta gör att man vänder sig till er istället för att jaga billigare priser på flera olika sidor/butiker.

Bra, men lite långsam leverans

Bra, men lite långsam leverans

Sämsta någonsin

Skickade fel varor Klumpig retur Inga varor som jag beställt har anlänt

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Trodde jag skulle få grejerna innan helgen men kom först efter sex vardagar.

Trodde jag beställde från Sverige och skulle ha domarpipan som beställdes innan helgen men sex vardagar senare dök den upp. Skickad från Tyskland.

Krångligt med retur

Vi fick fel storlek… man måste 1maila ärendet 2 få retursedel att skriva ut i papper 3 skriva i å lägga i påsen . Sånt skall vara enklare att det följer med i beställning g alternativ att allt sker digitalt,

Bra priser

Snabbt och smidigt att beställa

Snabbt och bra

Köpte solglasögon och träningsshorts

Mycket nöjd

Snabb leverans och bra support.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans med rätt produkter

Se ovan

utmärkt

bra utbud o ok priser.

Service

Fungerat jättebra. Hade dock problem med storleken men vi fick bra hjälp att returnera.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Beställa är enkelt men kundservice är inte deras prio

Två veckor efter felbeställd vara väntar jag fortfarande på returblanketter. Otroligt långsamt och sista beställningen jag gör hos dem.

Se nedan

Hade hellre fått försändelsen via post än budbee

Box 5243

402 24 Göteborg

+46 31 788 1033

Om Handbollshop.se

Handboll; din sport, vår specialitet. Vi på Handbollshop.se har försett handbollsspelare med handbollsskor, handbollskläder och andra handbollsprodukter som är ett måste sedan 2011. Oavsett om du spelar handboll på fritiden eller är ett proffs. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom handboll från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om Passa Sports

PassaSports är företaget bakom flera välkända sportshoppar på nätet, såsom TennisDirect, Handbollshop, RunningDirect, FotballDirect, PadelDirect och Sportshop.se. Med över 375 engagerade medarbetare strävar vi dagligen efter att leverera den bästa sportutrustningen som hjälper dig att nå nya nivåer i din sport. Vårt team av hängivna specialister förstår dina behov, ger personlig rådgivning och går alltid ett steg längre för att säkerställa förstklassig service.

Kiyoh Recensioner