Filter

Bra

Bra

Bra utbud på produkter

En organisation med bra medarbetare

Allt är perfekt

Bra utbud, riktigt snabb leverans, utmärkt kundtjänst som gör allt för att ens köp ska gå bra, riktigt bra kvalitet på produkterna, allt passade superbra. Allt är alltså perfekt. Har handlat härifrån några gånger innan och kommer 100% göra det flera gånger till.

Snabb och enkel köpupplevelse

Hittade snabbt rätt produkter till ett bra pris. Snabb leverans.

Billigt & Snabbt

Första gången jag beställde härifrån. Helt klar positiv till min kontakt med er! Keep up the good job!

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Stort utbud och snabb leverans

Bra utbud på hemsidan och lätt att beställa. Bra info vid senaste beställning. Positivt med bekräftelse vid retur (strulade för nåt år sen. Tycks förbättrad process).

Två betyg

En stjärna på respons på mejl. Svar på första mejlet men Inget På andra. Fyra stjärnor på handbollen. Så helhet blir tyvärr 2,5 stjärnor.

Jättebra

Snabba leveranser och trevligt bemötande.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra, snabb och trevligt Bemötande. Och även från budet !

Bra boll, tösen är mkt nöjd ! Snabb och bra service. Mvh Linda

Irriterad!

Jag har haft bekymmer en gång tidigare och inte fått sakerna jag beställt men en gång är ingen gång och fel måste man som kund kunna acceptera. Gjorde en ny beställning 3/1. Jag kontaktade kundtjänst 10/1 och ville kolla hur min beställning gick då ingen uppdatering registrerats i Budbee appen. En trevlig medarbetare lovar att kolla upp det och återkomma via Mail. 14/1 idag och fortfarande ingen återkoppling eller något paket. Är felet ert eller Budbees? Jag vet inte och av allt att döma finns det ingen på sportshop som är intresserad av att upplysa mig om det heller. Som sagt en gång är ingen gång men nu blir det inte fler gånger.

Som förväntat

Bra priser med snabba leveranser

Service

Bra produkter och service

Smidigt och snabbt till ett bra pris

Smidigt och snabbt till ett bra pris

Snabb leverans

Snabb leverans och snabbt svar på mail an gående retur

Katastrof

Stod när jag gjorde beställningen att leveransen var 3-5 vardagar och efter 8 vardagar har paketet fortfarande inte kommit. Spårat paketet och det är fortfarande inte skickat från Tyskland.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Har inte fått min bestälning

Har inte fått min beställning

Under all kritik

De varor jag beställde i november kom inte ens till jul. Ni är snabba m att skicka faktura men svarar aldrig när man kontaktar er. Inga glada barn som blev utan dessa julklappar. Jag har ff inte fått det jag har beställt. Kommer aldrig handla hos er mer då detta händer varje gång.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Snabb leverans och barnbarnet blev nöjd.

Jättenöjd

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra utbud och snabb leverans

Jag sökte efter en handboll till sonen och fick bra hjälp av information/ beskrivning på Handbollshoppens webbsida. Enkelt att beställa och snabb leverans! Handbollen var helt rätt och en mycket uppskattad julklapp, tack!

Fick inte alla varor

Fick ej alla varor jag beställde. Ingen återkoppling sen dom skrev att de skulle kolla med lagret.

Ok

Seriöst.

Bra leverans tog lite längre tid än tänkt men helt ok!,

• Skulle du rekommendera oss? Ja

snabb leverans av sorgband,bra kvalitet

utmärkt

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb och bra leverans av beställd vara

Snabb hantering av beställning

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra utbud, ganska snabba leverenser

Bra utbud. Vissa varor levereras från annat land då tar leveransen lite längre tid men det går tillräckligt fort.

Box 5243

402 24 Göteborg

+46 31 788 1033

Om Handbollshop.se

Handboll; din sport, vår specialitet. Vi på Handbollshop.se har försett handbollsspelare med handbollsskor, handbollskläder och andra handbollsprodukter som är ett måste sedan 2011. Oavsett om du spelar handboll på fritiden eller är ett proffs. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom handboll från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om Passa Sports

PassaSports är företaget bakom flera välkända sportshoppar på nätet, såsom TennisDirect, Handbollshop, RunningDirect, FotballDirect, PadelDirect och Sportshop.se. Med över 375 engagerade medarbetare strävar vi dagligen efter att leverera den bästa sportutrustningen som hjälper dig att nå nya nivåer i din sport. Vårt team av hängivna specialister förstår dina behov, ger personlig rådgivning och går alltid ett steg längre för att säkerställa förstklassig service.

Kiyoh Recensioner