Filter

Bedrövligt

Har fortfarande inte fått några varor. Har skickat mail. Detta har man inte besvarat. Kommer aldrig beställa från er igen. Har jag inget svar 23/8 så avbeställer jag min order.

Ingen leverans än

Ingen leverans än trots att det stod att det skulle gå snabbt.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Fick löparskor för herrar istället för 12 bollar!

Helt fel leverans. Dessutom innehöll paketet med ett par löparskor från Saucony ingen retursedel :-(! Jag hade beställt 12 handbollar och 3 rullar kinesiotape…

Lång leveranstid

Vet inte än när ska jag få min beställning

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Jag vill inte ha ”vad tyckte du om oss” före varan

Kan inte säga någonting innan varorna kommit

Lättbeställt utan leveransrapport

Fick snabb info angående beställningen men sedan när DHL kopplas in för att jag "lätt" skulle kunns följa min leverans kommer jag ingen vart och får ingen info vidare. Den tyska sidan som det länkas till vill inte hitta min adress eller min sändning.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Sena svar trots upprepade mailförsök. Inte så behjälplig i kundtjänst heller. Dålig svarstid.

Tråkigt… Har beställt av er tidigare och då kändes helheten mycket mer positiv.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Dålig service vid kundtjänst kontakt

Ringde er då jag mailet angående en fråga om min beställning men fick direkt som svar att ni inte ju de hjälpa mig utan fick svara på det mail jag fått från er. Så jag gjorde det men hörde sedan inget via mail ändå. Fick ingen bra känsla alls för detta företag med detta bemötande.

Lång ledtid

Lagd order skulle skickas samma dag. Skickades efter 4 dagar Hade jag inte förskottsbetalat hade jag avbokat order.

Sen leverans

Har fortfarande inte fått varorna.

Inte fått leveransen än

Väntar fortfarande på leveransen. Försökte skicka fråga till kundtjänsten men ingen svarar.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Beställde i söndags. Skor som finns på lager. Idag torsdag skorna har inte skickats.

Första gången jag beställer från er.

Not good

when i was placing the order they were saying its free shipping but they charged me 60 SEK for that .

Bedrövligt!

Strul i princip från början och det pågår... Fortfarande inte fått mina pengar för returnerat plagg. Något jag gjorde i maj. Nu är det augusti... Inget fel på själva produkterna..., när de väl efter lång väntan kom. Men bolaget Handbollsshop/Sportshop kan jag tyvärr inte rekommendera till någon. Varnar snarare för att handla av dem.

Bara bra

Snabba leveranser som utlovat. Inget att klaga på!

Snabb leverans

Snabb leverans

Svåra att få i tag på

Första beställning gick super och varorna i bra skick. Men när storleken sedan skulle bytas blir beställningar avbokade utan anledning och sedan ingen hjälp när man kontaktar kundservice. Bara vidare skickad.

Bra priser, utbud. Snabb leverans

Bra service

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra märken till bra priser

Bra ställe att handla handbolls utrustning på.

Utmärkt utbud

Mycket nöjd med de varor jag har köpt hittills. Bra beskrivning av skor och kläder. Rimliga priser på bra produkter. Har fått varorna levererade snabbt.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra utbud till bra priser

Bra utbud, smidigt att handla online.

Supersnabb leverans

Sköna skor som grabben nu inte släpper iväg i första taget. Beachstrumporna sitter perfekt och ska användas.

Snabbt och enkelt

Mycket att shoppa och man hittar alltid något.

Långsam leverans

Bra support, Mail svaras snabbt. Leverans är en annan historia. Nästa en vecka senare visar sig att packet kommer från Tyskland och när jag kommer att äntligen få den, vet bara gudarna. Ingen besked när jag kan förvänta mig att få den.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Dålig info och möjlighet till retur. Och dålig kundservice.

Dålig, kommer inte handla här igen. Tack.

Box 5243

402 24 Göteborg

+46 31 788 1033

Om Handbollshop.se

Handboll; din sport, vår specialitet. Vi på Handbollshop.se har försett handbollsspelare med handbollsskor, handbollskläder och andra handbollsprodukter som är ett måste sedan 2011. Oavsett om du spelar handboll på fritiden eller är ett proffs. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom handboll från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om Passa Sports

PassaSports är företaget bakom flera välkända sportshoppar på nätet, såsom TennisDirect, Handbollshop, RunningDirect, FotballDirect, PadelDirect och Sportshop.se. Med över 375 engagerade medarbetare strävar vi dagligen efter att leverera den bästa sportutrustningen som hjälper dig att nå nya nivåer i din sport. Vårt team av hängivna specialister förstår dina behov, ger personlig rådgivning och går alltid ett steg längre för att säkerställa förstklassig service.

Kiyoh Recensioner