Filter

Produkten har fortfarande inte kommit och det finns ingen att kontakta pga semesterstängt!?

DHL kan inte leverera och ber mig kontakta er, ni svarar inte pga semesterstängt i flera veckor.

Smidigt

Bra pris, snabb leverans.

Helnöjd dotter

Bra sortiment och priser

alldeles för liten I storlek,

Hej skorna är alldeles för små. Enlig info på hemsidan skulle man beställa en storlek större, och det gjorde jag men fortfarande för små. Behöver minst gå upp 1,5 storlek.

Bra affär

Snabb återkoppling på mina frågor och funderingar. Hade lite problem med spårningslänk men det löste man snabbt och smidigt. Kan rekommendera att handla här.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra utbud och snabb leverans

Riktigt snabb leverans! Bra utbud.

Superbra

Jättenöjd med utmärkt service då vi ville byta ut de vi köpt mot annan färg. Och inga problem de löste allt super smidigt

Dålig service

Två fakturor och ingen hjälp från kundservice.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Bra produkter och snabba leveranser

Mycket bra

Toppen!

Hittade direkt vad jag sökte. Levererades snabbt!

Perfekt!

Snabb leverans!

Snabbt och smidigt

Snabb leverans

Perfekt!

Okey

Enkelt och prisvärt

Super bra

Lätt och tydlig hemsida med bra utbud. Snabb leverans och bra kvalité

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra utbud och snabb leverans.

Bra urval och snabb leverans.

Nöjd!

Bra produkter!

Snabbt och smidigt

?

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Bra produkter, snabb leverans.

Enkel beställning, och allt man kunde förvänta sig. Bra.

Effektivt å väl genomfört

Proffesionellt

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Jättenöjd med mitt tum/handleds skydd

Första gången jag beställt och är väldigt nöjd.

Bra men lite fel info

Köpte en bollpåse för 10-12 bollar men det ryms 25st. Nu köpte jag 2 säckar men det hade räckt med en. Lite onödigt så den infon får ni gärna ändra. Gissar att beskrivningen gällde fotbollar. Dumt om det är på en handbollssida

Allt finns i Bra Skick

Jag rekommenderar er alltid till alla mina handbollskompisar och jag kommer fortsätta handla från er varje säsong tills jag blir proffs!!

Var är varan?

Är ganska säker på det stod varan skulle skickas på en dag. Jag har inte fått leverans än. Brukar vara nöjd.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans och bra grejer till bra pris

Box 5243

402 24 Göteborg

+46 31 788 1033

Om Handbollshop.se

Handboll; din sport, vår specialitet. Vi på Handbollshop.se har försett handbollsspelare med handbollsskor, handbollskläder och andra handbollsprodukter som är ett måste sedan 2011. Oavsett om du spelar handboll på fritiden eller är ett proffs. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom handboll från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om Passa Sports

PassaSports är företaget bakom flera välkända sportshoppar på nätet, såsom TennisDirect, Handbollshop, RunningDirect, FotballDirect, PadelDirect och Sportshop.se. Med över 375 engagerade medarbetare strävar vi dagligen efter att leverera den bästa sportutrustningen som hjälper dig att nå nya nivåer i din sport. Vårt team av hängivna specialister förstår dina behov, ger personlig rådgivning och går alltid ett steg längre för att säkerställa förstklassig service.

Kiyoh Recensioner