Filter

Snabbt och enkelt

Beställde skor för dem var billigare än andra sidor, de skickades snabbt och jag är väldigt nöjd med dem.

Fel postombud

Trots rätt adress på paketet till rätt postombud så kom det till ett helt annant postombud kronligt att hämta

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Ingen leverans på 15 dagar!!!

Min son som spelar handboll beställde fyra produkter 25 april och idag 9 maj har vi fortfarande inte fått någon leverans och ingen uppdatering var varorna befinner sig väldigt dåligt!!!

Ingen uppdatering

Har beställt skor men det dröjer o jag firningen uppdatering på när jag får skorna

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Inte fått det jag beställde

Har ännu inte fått mitt paket som jag beställde för länge sedan

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Dyrt att returnera, svårt att hitta rätt produkt

Tidigare god, numera sämre

Leveransen var riktigt snabb

Första gången jag beställde och det var lätt och snabb leverans

helt ok

ok

Alltid tipp topp

Alltid bra och snabba leveranser. Det enda som drar ner betyget är brist på storlekar.

Nöjd

Bra service, from start to finish, thank you .

Mycket nöjd!

Snabb leverans, gratis frakt, toppen kvalitet! Defenitivt, kommer att köpa mer här.

Bra produkter

Har handlat en del från Handbollshop och har alltid varit nöjd med mina saker jag bestält från dom så jag personligen tycker mycket om Handbollshop.se en mycket bra butik med bra produkter till bra priser.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans, men lång tid att få in på lager

När produkten vi behövde väl fanns att beställa (vilket tog flera månader) så var det enkelt att beställa och leveransen kom snabbt.

Bra leveranstid!

Skorna var för små och det blev retur tyvärr. Nya beställda, men har inte set röken av pengar som jag ska ha tillbaka. Hur länge ska man vänta?

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabb leverans men... Företaget väljer ombud vilket resulterade i att paketet hamnade på en ö.

Önskar att man kan välja ombud för leveransen. Nu kunde jag inte ändra vilket resulterade i att paketet hamnade hos ett ombud ute i skärgården där man var tvungen att ta båt för att få dit. Ringde DHL som är leverantör för att försöka ändra ombud. Tyvärr kan dem inte göra det då ni(handbollsshop) bestämt att ni ska ha full kontroll över leveransen vilket gör att DHL är bakbundna. Nu måste DHL vänta tills paketet kommit fram till ombudet, hämta upp det igen, få det till sin terminal i Stockholm och sen skicka ut det IGEN till ett ombud som funkar. Detta har gjort så att det tagit över 1 vecka sedan jag la beställningen och jag har fortfarande inte fått mitt paket...

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Köp aldrig härifrån. Ingen återbetalning trots söndring handboll o usel service

Jag vill varna alla från att handla från denna butik. Det började med att jag beställde en handboll som skulle bli en present. När den kom fram, var den trasig. Jag lade då en ny beställning för en ny boll på handbollshop och mailade om de kunde kvitta fakturorna mot varandra, dvs att jag inte behövde betala för den nya bollen, samtidigt som jag skickade foton på den uppenbart trasiga bollen. Det gick inte, utan jag var tvungen att skicka tillbaka de söndriga handbollsdelarna för att få tillbaka pengarna. Så det gjorde jag. Den nya bollen kom dock aldrig fram. Kalaset passerade och veckorna gick, medan jag mailade dom och påtalade att den ännu inte kommit. Det gjorde däremot fakturan för den ännu inte framkomna bollen. Dessutom hade återbetalningen för den första den söndriga bollen ännu inte nått mig, vilket jag också påtalade för handbollsshop. Jag bad dom att stoppa fakturan för den nya bollen som inte kom fram och ta bort beställningen, eftersom jag inte längre behövde bollen eftersom den nu var över en månad sen jag beställt och helt enkelt behövt fixa en annan present. De kunde inte lösa att ta bort min beställning. Och uppenbarligen pausade de inte heller fakturan /förlängde betalningstiden trots att jag särskilt påtalade att betalningstiden löpte ut. Den nya handbollen kom fram ca 1,5 månader efter att jag beställt den. Återbetalningen har ännu idag inte kommit för den första bollen. Däremot fick jag ett brev från inkasso, dit fakturan för en andra bollen hunnit gå, tillsammans med ett ordentligt påslag. Oerfaren av inkassobrev blev jag så stressad av detta att jag gjorde det dumma misstag att betala den, då jag inte tyckte det var värt att få en betalningsanmärkning för en handboll. Jag borde ha överklagat, men det gick lite för lätt att betala i telefonen. Så nu har jag betalat motsvarande nästan 3 handbollar (2 + inakassopåslag). Den nya bollen har nu kommit. Är det lönt att returnera den när jag ändå inte får återbetalning?

Bra

Vi fick det vi skulle på utsatt tid.

• Skulle du rekommendera oss? Ja

Snabba leveranser och bra prisbild.

Har alltid varit nöjd med leveranstider och prisbilden på dom produkter jag köpt.

toppen

bra service

Väntar fortfarande på paketet

Hej! Har försökt kontakta företaget om var mitt paket finns. Fick svar att det finns vid utlämningsstället. Återkopplade att jag inte fått nån info. Försökt ringa mellan 10-12 som de uppger att de har telefontid, inget svar.

• Skulle du rekommendera oss? Nej

Easy to shop and prompt delivery - no problems.

Easy to shop and prompt delivery - no problems.

snabb och enkel leverans

toppen

Toppen

Mycket nöjd! Snabb leverans och bra service.

Stabilt

Köpte tvättmedel för klistret på kläderna Lite omständig tvättprocess men funkar ok. Snabb leverans

Enkelt att beställa

Allt funkade kanon

Box 5243

402 24 Göteborg

+46 31 788 1033

Om Handbollshop.se

Handboll; din sport, vår specialitet. Vi på Handbollshop.se har försett handbollsspelare med handbollsskor, handbollskläder och andra handbollsprodukter som är ett måste sedan 2011. Oavsett om du spelar handboll på fritiden eller är ett proffs. Hos oss hittar du alltid de senaste produkterna inom handboll från alla kända varumärken i olika prisklasser. Beat Your Best!

Om Passa Sports

PassaSports är företaget bakom flera välkända sportshoppar på nätet, såsom TennisDirect, Handbollshop, RunningDirect, FotballDirect, PadelDirect och Sportshop.se. Med över 375 engagerade medarbetare strävar vi dagligen efter att leverera den bästa sportutrustningen som hjälper dig att nå nya nivåer i din sport. Vårt team av hängivna specialister förstår dina behov, ger personlig rådgivning och går alltid ett steg längre för att säkerställa förstklassig service.

Kiyoh Recensioner