Laden reviews...
46 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen prijzen reizigers de zorgvuldige planning en het behulpzame personeel. De reizen waren goed georganiseerd en vlot, met snelle oplossingen voor kleine problemen. De algehele ervaring laat zien dat Sportkampen.com veel waarde hecht aan klantgerichtheid.
De hele reis was tot in de puntjes geregeld en bij een kleinigheidje tijdens de reis was het zo opgelost!
6 May 2026
Janine
Brakel
Wij hadden in oktober een trainingskamp geboekt via Sportkampen voor eind maart. Alles leek goed geregeld: een hotel in het centrum van Sevilla en een groep van 50 personen, netjes verdeeld over tweepersoonskamers. Totdat we anderhalve week voor vertrek te horen kregen dat het hotel “een foutje” had gemaakt en overboekt was. Na eigen onderzoek bleek echter dat Sportkampen het hotel überhaupt niet had vastgelegd. In plaats daarvan kregen we een alternatief hotel buiten het centrum, waarbij sommige deelnemers zelfs met vier personen op een kamer moesten. Het lijkt erop dat Sportkampen accommodaties wel verkoopt, maar niet direct boekt, mogelijk om later goedkopere opties te regelen en zo meer marge te maken. Dat geeft als klant weinig zekerheid. Daarnaast wilden ze voor ons een padelactiviteit regelen inclusief vervoer voor €1250. Uiteindelijk hebben we dit zelf georganiseerd voor slechts €300, wat een groot prijsverschil is. Het enige wat redelijk goed geregeld was, waren de vliegtickets – al ging dat ook niet helemaal foutloos. Eén naam was niet correct doorgegeven, waardoor iemand bijna niet mee had kunnen reizen. Al met al was onze ervaring met Sportkampen erg teleurstellend. Wij zouden het niet aanraden.
Beveelt niet aan
6 May 2026
VSV
Velserbroek
Hartelijk dank voor de review!
Direct na de boeking is het hotel geboekt, echter is er bij het maken van de boeking een fout gemaakt. Ipv donderdag - zondag was de boeking geboekt voor vrijdag - maandag. Normaliter is deze fout eenvoudig te herstellen; echter vanwege een beurs en de Europa League wedstrijd van Real Betis op de donderdag; was de donderdag op vrijdag nacht niet beschikbaar in het hotel.
Als organisatie hebben wij zodoende een goed alternatief geboekt welke vele malen duurder was dan het oorspronkelijke hotel; uiteraard waren de meerkosten voor Sportkampen.com. Hierin is direct verantwoordelijkheid genomen.
Qua padel maken wij gebruik van diverse locaties; gezien de grote van de groep en de hoeveelheid banen om als groep tegelijk te spelen, hebben wij gekozen voor een accommodatie met meerdere velden buiten de stad. Dit complex is alleen icm de bus te bezoeken. De combinatie meerdere velden, de kosten voor de bus, huur van de materialen en organisatiekosten, maakt dat de prijs hoger ligt dan een locatie in de stad met minder velden.
De namen voor de vluchten worden op basis van de deelnemerslijsten aan de vliegmaatschappij doorgegeven. Dit wordt 1 op 1 doorgegeven, indien er een naam onjuist is, dan heeft dit foutief in de doorgegeven data gestaan. Gelukkig is er altijd iemand van Sportkampen.com aanwezig bij het inchecken, hierdoor hebben we dit probleem tijdig kunnen verhelpen.
Het was inmiddels het 3e kamp welke wij voor VSV hebben mogen organiseren; helaas was deze inderdaad niet foutloos, echter kunnen de deelnemers terugkomen op een mooie reis.
De relaxte begeleiding van Chiel, die niets teveel vond en de toples van Luuk, maakte deze vakantie super!!! We kijken er alweer naar uit om volgend jaar weer te gaan
11 April 2026
Madelon
Vianen
We zijn van van het begin tot het eind fantastisch goed geholpen. Zeer goed geregeld! Tijn vanuit Nederland stond 24/7 voor ons klaar! Om op eerste Paasdag in de avond met Transavia te bellen om vluchten om te zetten is wel echt heel goede service! Vanuit Malaga heeft Mercedes ons overal wegwijs gemaakt! Is zelfs met ons boodschappen gaan doen, ook zij heeft ons zeer goed geholpen en was 24/7 bereikbaar! Transfer van en naar de hockeyclub, top! Een super groot huis, niks van gelogen. En ja ook echt op loopafstand van t strand en de winkels! Wij van HVW MO18-1 hebben genoten en zijn blij dat we met onbezorgd met Sportkampen ons teamweekend weg zijn gegaan!! Sportkampen bedankt!!!
9 April 2026
Jessica
‘S-Gravenzande
Een super goed georganiseerd tennis-weekend gehad! De begeleider was heel erg leuk en servicegericht en ik heb enorm veel geleerd van de fantastische tennistrainer! Een mooie combi tussen training en vrije tijd. We hadden het gezellig met de hele groep, dus ga graag nog eens mee!
3 April 2026
Frederiek
Harderwijk
Perfect georganiseerd en goed voorbereid. Prima locatie en accommodatie. Uitstekende begeleiding en trainers en gezellige deelnemers. Veel geleerd en geoefend (tips en tricks) gecombineerd met leuke uitstapjes. Vervoer op bestemming ook zeer goed geregeld. Zeker voor herhaling vatbaar!
1 April 2026
Matthew
Leusden
Hele leuke ervaring! Alles strak geregeld door Chiel en geweldige tennislessen van Luuk
1 April 2026
Simone
Blaricum
Net terug uit Spanje, echt wat een geweldige dagen hebben wij gehad daar alle lof voor Chiel van sportkampen.com en Luuk onze tennisleraar. Wij gaan volgend jaar zeker weer mee met sportkampen.com Echt een aanrader voor iedereen die van tennis/padel houd en van gezelligheid.
Kim
Hoef en Haag
Strak geregeld en leuke begeleiding
Brian
Gorinchem
Mijn ervaring was top prima hotel goede kwaliteit
Klaas
Oisterwijk
Prima hotel, echt goede tennislessen en top begeleiding met Chiel!!
Marieke
Haarlem
Bij sportkampen.com is ruimte voor maatwerk. Wij kijken terug op een geweldige tijd. Je wordt compleet ontzorgd. Ook wel eens fijn. Veel dank, Chiel. En het weer werkte ook mee.
Nicky Janse
Haarlem
Dit sportkamp was gewoon perfect. Het hotel was zeer comfortabel en schoon, met heerlijk eten ook als vegan had ik genoeg keuze. Er was voldoende vrije tijd om van de omgeving te genieten, de tennisclub was erg leuk, met vriendelijke mensen die ons meteen welkom lieten voelen en de trainer was zeer getalenteerd. Onze groepsleider, Chiel, was ontzettend lief en liet ons voelen als een VIP‑team, altijd attent en bereid om activiteiten te regelen tijdens onze vrije momenten. Vier dagen voelden als een vakantie van drie weken. Aanrader!
Beste
Aerdenhout
Absoluut een aanrader. Lekker paar uur per dag tennissen op een mooie locatie, afgewisseld met leuke activiteiten naar eigen wens. Het hotel en buffet waren erg goed. Met verzoeken en wensen werd goed rekening gehouden door ons aanspreekpunt ter plaatse. Heel fijn! Graag tot een volgende x.
16 March 2026
Bart
Nijmegen
De Scheidsrechters Vereniging Drechtsteden (SVD) gaat al vele jaren in januari op trainingskamp waarbij sinds kort is gekozen voor een buitenlandse locatie. Dit jaar is de SVD een partnership aangegaan met Sportkampen.com waarbij de SVD zorg draagt voor meerdere trio's die kunnen worden ingezet op de diverse locale wedstrijden. De SVD vindt het onder andere belangrijk, dat alles "klopt". Gemaakte afspraken bijvoorbeeld moeten wederzijds worden nagekomen om er voor te zorgen dat de ingeplande trio's de vooraf aangegeven kwaliteit kunnen borgen. Tijdens een uitgebreide evaluatie hebben beide partijen naar elkaar uitgesproken, dat de samenwerking heel goed is bevallen. De intentie is uitgesproken om ook volgend jaar van elkaars diensten gebruik te gaan maken.
3 March 2026
SVDrechtsteden
Hendrik-Ido-Ambacht
Alles tot in de kleine puntjes geregeld voor ons team ,een compliment voor alle medewerkers van sportkampen ..
17 February 2026
Robert Ksv Horn
Horn
Al jarenlang is Sportkampen.com onze vertrouwde partner voor trainingskampen in Spanje. Ze hebben ruime ervaring in de organisatie ervan, waarbij aan alles is gedacht en bij incidenten lossen ze het ter plekke professioneel op. Door de enorme groei is de persoonlijke aanpak echter wat zakelijker geworden.
17 February 2026
Johan
Lunteren
Alles keurig geregeld, en als er wat was dan oplossing zoeken. Ondanks de onzekerheid over de terugreis ivm sneeuw in Nederland. Oplossingen zoeken Sportlust 46
15 February 2026
Cornelis
Bodegraven
We zijn met 70 personen 4 dagen naar Spanje geweest. Uitstekend naar ons zin gehad. Alles was goed georganiseerd (reis, bussen, activiteiten voor spelers en niet-spelers). Zeer aan te raden! vv De Zwerver Kinderdijk
12 February 2026
Guido
Kinderdijk
De voorbereiding verliep stroef. Pas week voor vertrek was alles rond. Helaas door sneeuw dag later vertrokken waardoor planning misliep. Aangekomen werd kort verteld hoe en wat. Er is geen schema met tijden etc gedeeld. We moesten steeds om tijden en informatie vragen. Dat was jammer. Het hotel zelf viel erg tegen. Badkamers verouderd, kamers hadden update gehad maar de meesten was schoonmaker niet goed doorheen geweest. Een kamer had zelfs een mierenexplosie. Het eten was lauw en viel tegen. Ons vorige hotel van vorig jaar was stukken beter ondanks dat die toen stuk goedkoper waren. Toch hebben we ons prima vermaakt. Goede en minder goede ervaringen dit jaar. Vorig jaar was top geregeld.
3 February 2026
Tijmen
Urk
Top trainingskamp. Alles was strak georganiseerd en dat gaf echt rust. Fijn dat alles volledig uit handen werd genomen: van planning tot uitvoering, overal was aan gedacht. Er werd goed meegedacht met onze wensen en daar ook flexibel op ingespeeld. Dat maakte het niet alleen makkelijk, maar vooral ook leuk. Absoluut een aanrader.
3 February 2026
Cas
Haarlem
Goed geregeld allemaal. Voorbereiding ging vlekkeloos en op locatie zijn we ook goed opgevangen door Erik! Go Jelle go! Wij willen namens Sv Lopik 2 bedanken voor een fantastisch weekend!
2 February 2026
Jelle
Lopik
Trainingskampen is een fijne, persoonlijke partij om mee samen te werken.
30 January 2026
Joey van der Vlist
Streefkerk
Overal zeer goed opgevangen begon op vrijdagmorgen vroeg op the Hague airport Rotterdam daar stonden al mensen van sportkampen aankomst in Malaga ook goed op gevangen met de bus naar hotel daar liepen ook meer mensen van sportkampen hielpen met inchecken en met de bagage stallen omdat de kamers nog niet klaar waren het hotel goed de kamers goed eten goed de bus die we een paar keer nodig hadden om naar traning/voetbalveld te gaan super op tijd voor de zondag was er ook een programma maar dit kon door het slechte weer niet doorgaan maar er is toch door sportkampen nog geprobeerd een binnen activiteit te organiseren maar dit helaas niet gelukt maar wij willen Sportkampen.com namens de vv Rijsoord bedanken voor een fantastisch weekend
27 January 2026
Andre van der Wulp
Ridderkerk
Grote lijnen zijn wij dik tevreden. Jammer dat er wat zaken omtrent het in checken minder geregeld waren, maar gelukkig dat er iemand aanwezig was op locatie om hier mee te helpen. Helaas ook wat kleine wijzigingen tijdens het weekend wat je natuurlijk het liefste zo weinig mogelijk hebt maar ook dit werd gelukkig goed opgelost door het team dat aanwezig was. Al met al een super weekend gehad, bedankt!
26 January 2026
Jordi
Sprang - Capelle
Sportkampen.com is de specialist in jouw sportieve reis!
Als organisatie zijn wij reeds 20 jaar actief in de organisatie van sport gerelateerde reizen.
Inmiddels organiseert Sportkampen.com al vele jaren geheel georganiseerde trainingskampen in binnen- en buitenland. Waar in eerste instantie de focus lag op de organisatie op voetbal is dit verder uitgebreid naar hockey, fietsen, tennis en paddel.
Sportkampen.com is aangesloten bij de SGRZ.
Willemsplein 5 - 2
6811 KA Arnhem