Afspraak is afspraak

De Scheidsrechters Vereniging Drechtsteden (SVD) gaat al vele jaren in januari op trainingskamp waarbij sinds kort is gekozen voor een buitenlandse locatie. Dit jaar is de SVD een partnership aangegaan met Sportkampen.com waarbij de SVD zorg draagt voor meerdere trio's die kunnen worden ingezet op de diverse locale wedstrijden. De SVD vindt het onder andere belangrijk, dat alles "klopt". Gemaakte afspraken bijvoorbeeld moeten wederzijds worden nagekomen om er voor te zorgen dat de ingeplande trio's de vooraf aangegeven kwaliteit kunnen borgen. Tijdens een uitgebreide evaluatie hebben beide partijen naar elkaar uitgesproken, dat de samenwerking heel goed is bevallen. De intentie is uitgesproken om ook volgend jaar van elkaars diensten gebruik te gaan maken.

Super goed geregeld

Alles tot in de kleine puntjes geregeld voor ons team ,een compliment voor alle medewerkers van sportkampen ..

Al jarenlang onze vertrouwde partner!

Al jarenlang is Sportkampen.com onze vertrouwde partner voor trainingskampen in Spanje. Ze hebben ruime ervaring in de organisatie ervan, waarbij aan alles is gedacht en bij incidenten lossen ze het ter plekke professioneel op. Door de enorme groei is de persoonlijke aanpak echter wat zakelijker geworden.

Top geregeld

Alles keurig geregeld, en als er wat was dan oplossing zoeken. Ondanks de onzekerheid over de terugreis ivm sneeuw in Nederland. Oplossingen zoeken Sportlust 46

Goed georganiseerd trainingkamp!

We zijn met 70 personen 4 dagen naar Spanje geweest. Uitstekend naar ons zin gehad. Alles was goed georganiseerd (reis, bussen, activiteiten voor spelers en niet-spelers). Zeer aan te raden! vv De Zwerver Kinderdijk

Verdeeld

De voorbereiding verliep stroef. Pas week voor vertrek was alles rond. Helaas door sneeuw dag later vertrokken waardoor planning misliep. Aangekomen werd kort verteld hoe en wat. Er is geen schema met tijden etc gedeeld. We moesten steeds om tijden en informatie vragen. Dat was jammer. Het hotel zelf viel erg tegen. Badkamers verouderd, kamers hadden update gehad maar de meesten was schoonmaker niet goed doorheen geweest. Een kamer had zelfs een mierenexplosie. Het eten was lauw en viel tegen. Ons vorige hotel van vorig jaar was stukken beter ondanks dat die toen stuk goedkoper waren. Toch hebben we ons prima vermaakt. Goede en minder goede ervaringen dit jaar. Vorig jaar was top geregeld.

Goed georganiseerd en erg fijn!

Top trainingskamp. Alles was strak georganiseerd en dat gaf echt rust. Fijn dat alles volledig uit handen werd genomen: van planning tot uitvoering, overal was aan gedacht. Er werd goed meegedacht met onze wensen en daar ook flexibel op ingespeeld. Dat maakte het niet alleen makkelijk, maar vooral ook leuk. Absoluut een aanrader.

Super weekend gehad!

Goed geregeld allemaal. Voorbereiding ging vlekkeloos en op locatie zijn we ook goed opgevangen door Erik! Go Jelle go! Wij willen namens Sv Lopik 2 bedanken voor een fantastisch weekend!

Top geregeld!

Trainingskampen is een fijne, persoonlijke partij om mee samen te werken.

Alles goed geregeld van A tot Z

Overal zeer goed opgevangen begon op vrijdagmorgen vroeg op the Hague airport Rotterdam daar stonden al mensen van sportkampen aankomst in Malaga ook goed op gevangen met de bus naar hotel daar liepen ook meer mensen van sportkampen hielpen met inchecken en met de bagage stallen omdat de kamers nog niet klaar waren het hotel goed de kamers goed eten goed de bus die we een paar keer nodig hadden om naar traning/voetbalveld te gaan super op tijd voor de zondag was er ook een programma maar dit kon door het slechte weer niet doorgaan maar er is toch door sportkampen nog geprobeerd een binnen activiteit te organiseren maar dit helaas niet gelukt maar wij willen Sportkampen.com namens de vv Rijsoord bedanken voor een fantastisch weekend

Dankzij het team ter plaatse kijken we terug op een geslaagd weekend!

Grote lijnen zijn wij dik tevreden. Jammer dat er wat zaken omtrent het in checken minder geregeld waren, maar gelukkig dat er iemand aanwezig was op locatie om hier mee te helpen. Helaas ook wat kleine wijzigingen tijdens het weekend wat je natuurlijk het liefste zo weinig mogelijk hebt maar ook dit werd gelukkig goed opgelost door het team dat aanwezig was. Al met al een super weekend gehad, bedankt!

Top padelweekend!

Wij hebben genoten van ons padel-weekend in Malaga. Prima hotel en tal van padelbanen in de buurt. Wij hadden fietsen gehuurd en fietste binnen 25 minuten naar de padelbanen. Vanwege de sneeuw in Nederland was het chaos op Schiphol, onze vlucht was gecanceld. Sportkampen regelde voor ons dat het hotel een dag werd verlengd en hebben voor ons geregeld dat we al een dag later weer naar huis konden vliegen, super. Dus nog een dagje kunnen genieten van Malaga en de zon.

Wij hebben een erg leuk trainingskamp in Sevilla gehad mede mogelijk gemaakt door sportkampen.com. Zowel voorafgaand aan ons trainingskamp als in Sevilla hebben wij fijn contact gehad met sportkampen.com en was de begeleiding in Sevilla top geregeld! Wij raden sportkampen.com zeker aan voor een trainingskamp in Spanje. Namens de dames van V.V. Melissant nogmaals bedankt :)

Prima voetbalweekend met o23 team in Gent

Met een jong o23 voetbalteam een prima weekend gehad met sportkampen. Het hotel was goed voorbereid op een ware invasie van voetbalteams. Het eten was goed voor elkaar, niet uitgebreid maar afgestemd op de doelgroep. De accomodatie waar wij het toernooi gespeeld hebben was ook meer dan goed. Een kantine voor een kop koffie, een broodje of om je even op te warmen was aanwezig en geen overbodige luxe!

Alles was tot in de puntjes geregeld en de begeleiding was top!

Geweldig!

Heel goed geregeld, enorm genoten.

Geweldig!

Heel goed geregeld. Enorm genoten.

Duidelijke en snelle communicatie, alles goed geregeld dus je hoeft verder nergens meer naar om te kijken!

Fantastisch trainingskamp in Torremolinos

2e keer dat we via Sportkampen.com op trainingskamp zijn geweest naar Spanje. Vorig jaar beviel dit goed en dit is dit jaar ook weer goed bevallen. Medewerkers van Sportkampen begeleiden je overal goed, zowel op het vliegveld, hotel als op trainingslocaties. Daarnaast zijn ze goed zichtbaar qua kleding. Hotel was prima, trainingsvelden en locaties ook!

Een zeer strak georganiseerd trainingskamp.

Dankzij de inspanningen van Sportkampen (Jan & Tom) kunnen wij niks anders concluderen dan dat wij een super trainingskamp hebben gehad. Van de voorbereidingen tot aan de persoonlijke begeleiding op locatie zelf, alles was strak geregeld.

Super ervaring! Altijd bereikbaar en bieden gelijk hulp waar nodig!

Met VV Sleen zijn wij via sportkampen.com op trainingskamp geweest in Albufeira en dit is ons uitstekend bevallen. De organisatie was top, de accommodatie en faciliteiten waren goed en alles liep soepel. Het contact vooraf en tijdens het kamp was prettig en duidelijk. Wij kijken terug op een zeer geslaagd trainingskamp en zouden sportkampen.com zeker aanbevelen.

Geweldig trainingskamp gehad in Valencia

We hebben het geweldig naar ons zin gehad. Het hotel was goed, de velden ook en jullie ondersteuning op de luchthavens en tijdens het trainingskamp hebben we als zeer prettig ervaren. Namens SV Bedum heel erg bedankt.

Zeer genoten van alles

Vanaf het vliegveld op de heenweg tot met vliegveld op de terugweg alles goed georganiseerd. Prima hotel in goede omgeving van winkeltjes en eet gelegenheden. Kan dit zeer zeker aanraden aan andere teams. Voetbal locaties en vervoer er naar toe ook top geregeld. De stad Sevilla l3ent zich uitstekend voor een trainingskamp. Genoeg te beleven in de avond uren. Enigste minpuntje.... de chauffeur welke ons van Sevilla naar Faro reed. Niet snel zo een hork meegemaakt.

Betrouwbaar, goede service en kwaliteit

Ruime keuze uit de accommodaties, goede communicatie in de voorbereiding en op locatie. Komen altijd de afspraken na, goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wat een topweek in Málaga! Het hotel was super, het veld was prima en de activiteiten waren goed geregeld. Toen onze terugvlucht werd gecanceld hebben Twan en Roy dit uitstekend voor ons opgelost. Bedankt!

Willemsplein 5 - 2

6811 KA Arnhem

Over Sportkampen.com

Sportkampen.com is de specialist in jouw sportieve reis! Als organisatie zijn wij reeds 20 jaar actief in de organisatie van sport gerelateerde reizen. Inmiddels organiseert Sportkampen.com al vele jaren geheel georganiseerde trainingskampen in binnen- en buitenland. Waar in eerste instantie de focus lag op de organisatie op voetbal is dit verder uitgebreid naar hockey, fietsen, tennis en paddel. Sportkampen.com is aangesloten bij de SGRZ.