Beste Hebe, We ondervonden een technisch probleem met ons voorraadsysteem, maar ik ben verheugd te delen dat het probleem nu succesvol is opgelost. Onze systemen zijn weer operationeel en de voorraad wordt nauwkeurig bijgehouden. Helaas konden wij geen contact met u zoeken, gezien u onjuiste contact gegevens achterliet en daardoor was het voor ons erg moeilijk met u contact te zoeken. Maar alsnog bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Chair Up Meubels.
Beste Jael, Bedankt voor het plaatsen van je review. Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent over onze communicatie. Uiteraard doen we ons best om iedere klant op zijn/haar bestelde meubelen op tijd te leveren. Wij zullen daarom een presentje meenemen voor u als wij de tv kast komen leveren. We zullen je feedback betreft de communicatie meenemen in ons verbeteringsplan! Wat de levering betreft hadden wij hem u graag vorige week al geleverd, echter kon u zelf niet waardoor het dan opschuift. Met vriendelijke groet, Team Chair up Meubels
Beste Lisa, We begrijpen dat de vertraagde levering van uw kast frustrerend is en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. De vertraging kan te wijten zijn aan verschillende factoren, zoals logistieke uitdagingen, onverwachte productieproblemen. Helaas hebben wij net met u kast deze problemen, wij zullen er alles aan doen om de kast zo snel mogelijk te leveren bij u. Met vriendelijke groet. Team Chair up meubels.
Originele beoordeling
Bonjour, En début de semaine prochaine nous recevrons votre table à manger et votre table basse, dès que nous les aurons nous vous contacterons et fixerons un rendez-vous de livraison avec vous. S'il vous plaît appelez-nous ou WhatsApp la prochaine fois. Cordialement, Chair up meubels.
Originele beoordeling
Hallo Jan, Wir haben Sie mehrmals kontaktiert, leider gehen Sie nicht ans Telefon und beantworten keine E-Mails oder WhatsApp von uns. Bitte kontaktieren Sie uns, da wir Ihre Möbel liefern möchten. Freundlicher Dank Chair up meubels
Originele beoordeling
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.