Dressoir en stoelen besteld, na telefonisch contact gehad met chair up. Meubelen werken sneller geleverd dan verwacht en zijn van top kwaliteit. Bedankt!

Fijn bedrijf goede service!

Mooie stoelen besteld en met 1 week geleverd gekregen, stoelen zijn met wieltjes wat voor ons ideaal is. Goed geholpen door de bezorgers, vriendelijk bedankt!

Moeilijk bereikbaar

Eerst werd de verkeerde kleur tafel geleverd. De enige reactie die we op onze mail kregen was een smsje met een afleverbericht. Blijkbaar voor de nieuwe tafel. Vervolgens wel de juiste tafel ontvangen maar met een beschadiging op het tafelblad. We proberen nu ruim een week contact te krijgen via allerlei kanalen (mail, app, telefoon, contact formulier) maar tot op heden helaas niet gelukt.

Mooie eettafel

Mooie eettafel besteld en snel geleverd! Super

Goed geholpen

Goed te woord gestaan in de showroom voor het uitzoeken van mijn nieuwe eettafel, uiteindelijk bestelling geplaatst en 3 dagen later kwam de bezorger al! Bedankt

Super!!

Stoelen besteld en een eettafel, stoelen eettafel werd de zelfde week nog geleverd en de stoelen de weer erop! Beide van mooie kwaliteit

Anna

Mooie Deens ovalen eettafel geleverd gekregen, tafel is van goede kwaliteit! Wij zijn erg tevreden bedankt voor de goede service

Fijne ervaring

Intussen al meerdere meubels hier gekocht, altijd fijn geholpen en goed te woord gestaan. Bezorger van de meubelen, werden we geholpen door 2 jonge bezorgers die ook nog is het karton meenamen! Erg bedankt

Geen levering en niet mee in contact te komen

Mijn salontafel zou binnen 4 weken geleverd worden, vooraf nog gevraagd voordat ik de bestelling plaatste. Daarna werd het stil, op e-mail wordt niet gereageerd en ook via Whatsapp niet meer. Om wanhopig van te worden, ik ga het nu aan mijn rechtsbijstandsverzekering overdragen. Misschien zijn er goede redenen dat ze niet (kunnen) leveren en niet communiceren, maar vooralsnog heb ik het gevoel gewoon opgelicht te zijn.

Geen contact mogelijk

In juli een meubel besteld wat direct leverbaar zou zijn. Nog niks mogen ontvangen en al talloze keren geprobeerd te bellen en te mailen. Om te janken dit bedrijf. Een reactie hierop van het bedrijf zou professioneel zijn.

TOP!!

Ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop! De meubels zijn van uitstekende kwaliteit en zien er precies zo uit als op de website. Daarnaast was de service top: snelle levering en duidelijke communicatie. Ik zou hier zeker opnieuw bestellen!

Slecht

Nog altijd geen meubels ontvangen na 2maanden. Geen reactie op mijn mails en whatsapp berichten. Mag wel een betere service zijn, aangezien je bestelling met grote betaling direct betaald moeten worden. Of liever geld terug!!!

Gewoon Goed

Stoelen en eettafel hier besteld van mooie en degelijke kwaliteit, na 2 weken geleverd bij ons thuis door vriendelijke bezorgers!

Karlijn

ik ben ontzettend blij met mijn recent bestelde meubelen! De kwaliteit overtreft mijn verwachtingen; de materialen en de afwerking zijn perfect. Elk stuk voelt stevig aan en past prachtig in mijn interieur. De levertijd was zoals beloofd, en de bezorging verliep soepel en professioneel. De klantenservice was ook erg behulpzaam bij het beantwoorden van mijn vragen en het geven van advies. Kortom een zeer tevreden klant!

Mooie kwaliteit

Prachtige kast hier besteld en met een 4 weken wachten was hij er eindelijk! Het was zeker het wachten waard, super goede en mooie kwaliteit! Zeker een aanrader:) wij komen hier vaker!

Gemakkelijk en goed service

Mooie boomstam tafel besteld snel en gemakkelijk! De levering was ook uitsteken, fijn geholpen door een vriendelijke en vlotte chauffeur! Binnenkort bestel ik hier ook mijn nieuwe bijpassende eettkamerstoelen

Prachtige deens ovalen eettafel besteld. Binnen een week geleverd. Helemaal blij met de tafel! Hij ziet er prachtig uit.

Na 5 maanden nog geen meubels

27 april 2024 meubels besteld. Op 25 mei 2024, 1 van de 3 meubels geleverd. Nu 12 augustus nog geen meubels of iemand die de telefoon opneemt.

Na 5 maanden nog geen meubel

Na twee maanden wachten gemaild. Reactie ferug was dat het binnen 2 weken bij hun geleverd werd. Enkele weken verder gebeld toen zou de bestelling verkeerd door zijn gegevens aan de leverancier. Bevestiging dat het binnen 8 weken geleverd werd. Nu opnieuw weer geen meubel. In totaal 5 maanden gewacht en nog altijd geen badmeubel in mijn badkamer ! Slecht bereikbaar, via whatsapp of mail vaak geen of laat reactie. Ik heb liever mijn geld terug.

Mooie tafel en top klantenservice

Mooie boomstamtafel gekocht van acacia hout en snel geleverd! Goed geholpen door de klantenservice, vriendelijke groeten

Mooie deens ovalen eettafel

Mooie deens ovalen eettafel uitgezocht en besteld met taupe stoelen, meubelen waren met 2 weken leverbaar maar werd al met 1 week bezorgd bij ons in Venlo! Meubels zijn van uitstekende kwaliteit en bedankt nog voor de goede service!

Gewoon goed!

Meubels hier besteld, deze waren dan ook erg snel geleverd.. contact liep erg soepel! Fijne klantenservice die alle vragen vrij vlot weet te beantwoorden, ook waren de meubelen van erg goede kwaliteit en wij zullen hier zeker weer wat gaan kopen in de toekomst.

Bij klachten niet thuis

Wij hebben salontafels en een eettafel besteld. De eettafel gaf vanaf het begin erg af en het hout begon te scheuren. Hier een klacht van gemaakt en er zou contact worden opgenomen. Na geen gehoor gebeld, maar er werd meerdere malen niet opgenomen. Geprobeerd via whatsapp of e-mail, maar op beide wordt niet gereageerd. Jammer en een slechte reclame voor het bedrijf.

Goede service en mooie kwaliteiten meubels

Mooie tv meubel gekocht en later nog een eettafel met 6 stoelen, helaas was het tv meubel niet voorradig maar was zeker het wachten waard want hij is prachtig. De stoelen en eettafel waren de zelfde week nog bezorgd door een behulpzame bezorger en zeer vriendelijke! BEDANKT

Mooie meubel!

Mooi meubels! Misschien duidelijker communiceren of de keuze laten maken door klant of de kast in elkaar gezet kan worden door het bedrijf zelf. Zonder hulp van andere had ik nu nog steeds met 2 flinke dozen voor de deur gestaan!

Oude Postweg 176 A

7557 DJ Hengelo