Alles was gewoon goed

geen feedback over de levering

Na de bestelling niets meer gehoord over de levering, betaling is direct gedaan geweest! Wachten nog steeds op de levering of tenminste een leverings update. Jullie what's app stelt ook niet veel voor, antworden soms gewoon niet!

Hele mooie tafel bestel. Blad kwam beschadigd aan. Mail gestuurd en binnen een paar dagen stond de bezorger weer voor de deur met een andere tafelblad. Super mooie tafel en hele goede service.

Wij hebben de mooie Dressoir – Denver gekocht. Zaterdags besteld en de woensdag daarop al in huis. Hele mooie kast van Mangohout. We zijn er heel erg blij mee.

Goede service en klantvriendelijk

Een eettafel en een buffetkast bestelt. De buffet kast komt wat later binnen, hier ben ik netjes van op de hoogte gestelt en er werd aangeboden om de eettafel alvast te bezorgen zonder verzendkosten. De tafel heb ik netjes ontvangen. Wij zijn super blij met de tafel , hij is echt heel erg mooi!

Niet hele levering gekregen en product verkeerd neer gezet en nog in verpakking

Ik moest er zelf achteraan gaan wanneer de kast geleverd kon worden. Toen snel geleverd. Alleen de kast werd niet uitgepakt en achterstevoren neergezet. Ook is niet de volledige bestelling geleverd, ben er nu 2 weken later nog op aan het wachten. Ook al meerdere keren achteraan moeten gaan en wordt telkens beloofd te leveren, alleen tot op heden nog niets ontvangen. De kast is wel mooi!

De door ons bestelde salontafel voldoet aan onze verwachtingen. De levertijd was volgens afspraak op tijd,en de bezorger was vriendelijk en beleefd.

Mooie meubel netjes op tijd.en goed geholpen

Perfeckt

Goed geholpen

Snelle en goede service en kwaliteitmeubel

Voor de tweede keer hier een meubel (kast) besteld. Dinsdagavond geïnformeerd naar levertijd en woensdagochtend al geleverd. Net als de vorige keer (tv meubel) een mooi en stevig meubel in perfecte staat.

ben super tevreden

super tevreden en snelle levering.

Zeer teleurstellend

Zeer slechte communicatie. Nog steeds geen meubels gezien of iets van gehoord. Zeer slechte klantenservice.

Deze was goed

Heeft wel een tijdje geduurd in verband met lever probleem van de meubelen. Zijn daar niet van op de hoogt gehouden. Dit is een tip.

Een fijne ervaring

Goede service en snelle levering

De tv kast op voorraad en snelle bezorging binnen een week. Erg blij mee

Goede contacten met de klantenservice en duidelijke en snelle levering volgens de afsraak

De kast die we hadden besteld stond binnen enkele dagen in huis. En ik werd keurig op de hoogte gehouden van de bezorgtijd. Kast werd netjes in de woonkamer afgeleverd.

Volgende keer weer

Een eettafel gekocht en bij ontvangst door vriendelijke en attente chauffeur prettig geholpen, ook het telefonisch contact was goed, vriendelijk en attent. Prijs kwaliteit prima, boven verwachting. Een meer dan tevreden klant.

Super snelle levering,

Via whatsapp contact opgenomen. En binnen 3 dagen had ik mijn prachtige Bali eettafel binnen. Ik ben er super blij mee.

Mooie kast en afspraak is afspraak

keurig en netjes geholpen en afspraak is afspraak daarbij ook nog een super snelle levering.

Tafel netjes geleverd. Er miste een onderdeel maar werd meteen verzonden en na t weekend meteen gehad. Thanks Jeffrey!

goede service

Ze geven een goede service en de levering was heel snel

Vriendelijke mensen,snelle levering

Goede Service

Wij hebben de visgraat tafel hier besteld en zijn hier super blij mee! Er bleek bij de levering een productiefoutje in de tafel te zitten wat direct werd opgelost door Chairup! Kan gebeuren en super netjes opgelost!

Tv meubel

Inmiddels een tv meubel besteld maar wat een slechte service! Een aangepaste factuur is nog teveel gevraagd om maar te zwijgen over verzendkosten bij een bedrag van bijna 500 euro! Typisch een winkel waar geld verdienen heel hoog in t vaandel staat! Nou maar hopen dat de meubel in orde is!

Oude Postweg 176 A

7557 DJ Hengelo