Geachte meneer Spalink, Helaas begrijpen we uw bericht niet. Uw bestelling heeft een levertijd van 2 tot 3 weken. U reageert met een negatief bericht, terwijl u ons ook kan mailen of even kan bellen, wanneer uw bestelling binnenkomt. Wij zijn bijna 24uur per dag bereikbaar. Ik heb dit gelijk even voor u nagekeken en deze komt deze week bij ons binnen en zal ik daarna spoedig inplannen voor het bezorgen. Ik hoop u hiermee een goed bericht te hebben gegeven. Dank u wel voor de aanpassing in de review. Het siert u dat u ons telefonisch benaderd heeft. Veel plezier met de deuren.
Originele beoordeling
Dank u wel voor uw positieve bericht. We hopen onze klanten goed van dienst te kunnen zijn.
Marijn Hoogerheide, dank u wel voor uw bericht. We gaan zo door.
Beste Willem, Dank u wel voor uw review. Fijn dat de website u bevallen is en dat u ons aanbeveelt. Jammer, dat de bezorging niet helemaal verlopen is, zoals was afgesproken. Onze excuses hiervoor! Wij geven altijd aan dat de chauffeur een half uur van te voren de klant belt. Met vriendelijke groet, Team Deurenmagazijn
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.