Super geregeld

Het ruitje die wij besteld hadden voor onze kachel, super netjes opmaat en super netjes geleverd

Goed geregeld.

Vlot en netjes afgehandeld.

Precies wat ik nodig had

Eerst één voorzetraam geplaatst aan de binnenzijde. Dat was zo eenvoudig dat ik uiteindelijk 5 voorzetramen zelf heb geplaatst met gebruikmaking van knevels. Die zijn klein en vallen niet op. Handig systeem. Goed opmeten is nog het moeilijkst. Het paste precies.

Keurig verzorgd

Prima service, goeie levering. Goed contact en advies.

Afmetingen zijn perfect. Bezorging keurig op tijd. Verpakking uitstekend, zodat breuk wordt voorkomen

Ik had zelf de maat ik cm doorgegeven via de site maar moest in mm zijn en ze hadden die direct gezien en nagevraagd. Product is perfect geleverd en de prijs was heel goed.

Kachelruit is prima. Precies op maat gesneden en keurig verpakt voor verzending. Veel bubbeltjes plastic en een grote doos met schuim. Dus de ruit kwam heel aan.

ben hellemaal tevreden.

als er een probleem is lossen ze dat perfect op .

Snelle levering, goed verpakt

prettige zaak

kachelruit besteld. Heel snel en vriendelijk en kwaliteit

Top bedrijf goed geregeld

Ruitje besteld voor onze openhaard Zelf verkeerd gemeten maar naar telefonisch contact grandioos opgelost. Kan niet anders zeggen dan dank je wel ;)

Zeer snelle levering

Zeer tevreden. Zeker een aanrader.

Zeer snelle verzending.

Prima geregeld.

Bestelling keurig optijd ontvangen en product zoals omschreven. Zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

Redelijke termijn en goede levering

Snel klaar.

Snel klaar

Prima kwaliteit.

Snel geleverd en precies zoals beschreven en nodig.

De eerste levering was Top

Mijn eerste bestelling was even kijken of het goed gaat en of het een betrouwbare zaak is. Nu weet ik beter, goede kwaliteit, redelijke prijs, goed afgeleverd op mijn adres. Ik wacht nu vol spanning op de 2e levering.

Goed, maar glas te klein gesneden.

Snelle afhandeling, goede prijzen, maar glas aan beide zijden 1 mm te kort en dat is nadelig voor de afdichting van de kachelruit.

Uit de zorgen

Met twee grote barsten in de kachelruit moest de houtkachel werkeloos blijven. Maar dankzij de bestelde ruit en rustig uitzoeken hoe de oude ruit weggehaald en de nieuwe ruit geplaatst konden worden, zitten we er deze winter weer warmpjes bij. Prima zakendoen met Aart Bouman!

Een snelle levering van mijn bestelde product.

perfect

uitstekend snel en goed

Alles prima in orde

Alles vlot en correct verlopen

Glas niet verpakt

Goede communicatie maar het glas (150 euro!) werd zonder verpakking afgeleverd en omdat er niemand thuis was is het zo bij de voordeur gezet.

Snel en eenvoudig

snelle service en eenvoudig te bestellen

Wilmersdorf 29

7327AD Apeldoorn

055- 760 1111

Over Aartbouman

Als glashandel Apeldoorn hebben wij een stevige fundatie met ons team van gepassioneerde vakmensen. We zijn een persoonlijk en betrokken glasbedrijf met enthousiaste en vakkundige medewerkers, die graag tevreden klanten zien. Onze eerlijkheid en helder advies, samen met een vakkundige uitvoering, worden door onze klanten zeer gewaardeerd.