Snel geleverd!

Fijn om zo snel een kachel ruit geleverd te krijgen. Kunnen we weer fijn de kachel stoken met deze koude dagen.

Prima geholpen!

Voor de tweede keer heb ik een bestelling geplaatst bij Aart Bouwman, en ik ben opnieuw goed geholpen - dank daarvoor!

heel netjes bezorgd

Heel netjes

Mooie voorzetramen alles paste in één keer En goede afleverservice zelf het app en telefonisch contact was prima

uitstekend

snelle en correcte (goed verpakte) levering voor een keurige prijs

Snelle levering,hoge verzendkosten!

Het glas dat ik besteld had,AF geslepen,,had aan 1 hoek nog een scherpe rand. Hier heb ik verder niet over gereclameerd omdat ik het per ongeluk een cm te kort besteld had en dat is natuurlijk mijn eigen stomme schuld. Een nieuwe besteld,1 cm langer,prima glas. Het meebestelde kachelkoord,dat zelfklevend zou moeten zijn plakt echter voor geen meter en ligt vooraan alweer los voor je aan het eind bent met plakken. Hierover een app gestuurd,maar omdat het gebruikt is wordt het niet terug genomen. (het gaat over minder dan 5 euro) Ze wilden wel een nieuwe sturen om te zien of die wel plakt. Netjes,maar ik heb inmiddels bij de plaatselijke bouwmarkt koord gekocht met lijm,het werd anders erg fris in huis zo zonder bruikbare kachel. Het tweede glas was prima,dus daarom dan toch ja op de aanbeveling.

Net product en snelle levering.

Glasband besteld van 2mm dik snel geleverd en voor een nette prijs.

Prima produkt

Bestelling (mica raampje) werd snel geleverd.

Top geregeld. Goed verpakt en gisteren besteld en vandaag in huis

Volgende keer weer

Correcte en snelle afhandeling

Correct te woord gestaan en bij afhalen snel geregeld

prima geregeld!

Alles netjes zoals verwacht. Montage was heel makkelijk. Mooie oplossing.

Snel en goed

Alles netjes verpakt, zodat het niet kon breken

Ook een kleine bestelling snel geleverd en goed verpakt

Ook een kleine bestelling snel geleverd en goed verpakt

Keurig thuis geleverd, geheel volgens opdracht

Keurig thuis geleverd, geheel volgens opdracht

Meer als super

Had 2 kachelruitjes besteld echter bij het openen van het pakketje bleek er maar 1 ruit in te zitten direct telefonisch contact opgenomen de situatie uitgelegd ,en toen zonder tegenspraak of enige andere onzinnige ontkenning direct de zaak opgelost en alsnog de 2de ruit klaar gemaakt en verzonden .alle lof voor deze service kunnen vele nog wat van leren nogmaals dank gr meeuwis

snelle en goede service en advies en...... de beste prijs

snelle en goede service en advies en...... de beste prijs mijn vragen werden snel beantwoord , glas op maat snel geleverd en zeer goed verpakt; aanrader!!

Zeer goede service, een echte aanrader.

Goede communicatie over levering

Goede prijs/kwaliteit, en snelle levering.

Super snelle service, keurig verpakt en precies op maat.

Super snel en hoge kwaliteit product

Verpakking uitstekend, geen huisbezorging door Post,NL

Aartbouman , heeft uitstekend werk geleverd zeer goed verpakt mijn glasplaat. Maar Post.NL liet het afweten , twee maal een bezorging vastgesteld door hen maar er volgde geen bezorging of aanbieding rond de voorgestelde tijd, pakket uit eindelijk op kunnen halen 8 km verder op bij PostNL-punt, ik vermoed dat ze bij PostNL. geschrokken zijn van de oranje stickers rondom met breekbaar erop.

Paste perfect en goed verpakt

Precies wat je mag verwachten Kachel brandt weer heerlijk zichtbaar met de nieuwe glaasjes

Goede site

Snelle levering, top product

Was precies wat ik zou, het op maat gemaakte glas had de juiste afmeting.

Wilmersdorf 29

7327AD Apeldoorn

055- 760 1111

Over Aartbouman

Als glashandel Apeldoorn hebben wij een stevige fundatie met ons team van gepassioneerde vakmensen. We zijn een persoonlijk en betrokken glasbedrijf met enthousiaste en vakkundige medewerkers, die graag tevreden klanten zien. Onze eerlijkheid en helder advies, samen met een vakkundige uitvoering, worden door onze klanten zeer gewaardeerd.