Keurige vakmensen.

In eerste instantie zou de klus begin 2023 uitgevoerd worden, maar we waren blij dat de ramen nog voor de winter geplaatst konden worden. Alle werkzaamheden op tijd en naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Prima bedrijf, goede service

Alles is goed uitgelegd en snel besteld. Afspraken worden op tijd nagekomen en netjes uitgevoerd.

Aart bouman levert vakmanschap & goede service!

Goede ervaringen met Aart Bouman. Personeel zijn echt vaklieden en er wordt kwalitatief goed werk geleverd. Aart Bouman geeft goede voorlichting en advies. Service is uitstekend, ook als de klus is geklaard. Aanrader!

Soepel in overleg

Zeer fijn bedrijf om glas te bestellen,zelfs in complexe situaties.

Super bedankt allemaal voor de passende service.

Prima afhandeling

Het deurraam is geplaatst door een klusbedrijf en het raam naast de deur door het glasbedrijf. Eén van de ramen is echter achterstevoren geplaatst. De firma Bouwman plaatste het raam met de gladde kant naar binnen.

Professioneel, betrouwbaar, vakkundig

No nonsense, zie boven

Reactie van het bedrijf

Ha Theo, Goed om te horen! Dank voor de positieve feedback. Tevreden klanten daar doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

Prima glasbedrijf met meedenkende vakmensen

Goed advies geven, meedenken, vakwerk leveren, goede afspraken maken (en zich eraan houden): oftewel niets te klagen!

Reactie van het bedrijf

Ha Marcel, Goed om te horen! Dank voor de positieve feedback. Tevreden klanten daar doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

Werkt zeer netjes en volgens afspraak.

Nadat de offerte gemaakt was en wij akkoord gaven, kon de planning gemaakt worden wat netjesaangepast werd op ons vanwege mijn werk. 3 dagen van te voren even een belletje vanuit kantoor met de vraag of ik het niet vergeten was, top! Uiteindelijk al het glas vervangen van ons huis, en na goed advies aan de achterzijde gekozen voor het zonwerende glas wat echt een mega verschil is! Personeel werkt zeer netjes en ruimen alles achter zich op, vond het nogal overdreven dat de glaszetter zelf de stofzuiger wou pakken haha. Nadat alles geplaatst is heb ik uiteraard de schilder laten komen, en ook hij was zeer tevreden met de glaszetters van Bouman. Hij gaf aan dit niet vaak mee te maken dat glaszetters zo netjes te werk gaan door de gaatjes dicht te stoppen en te voorzien van super strak kitwerk. Kortom een zeer tevreden klant, en daarnaast een hoop gelachen in de twee dagen dat ze bij mij al het glas vervangen hebben.

Reactie van het bedrijf

Ha Marco, Dank voor je uitgebreide feedback! En bedankt voor het lachen(: Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

gewoon goed

Snel en vakkundig herstel van een grote oude dubbelglas-ruit op de 1e verdieping. Vakmannen die een mooi en goed resultaat leveren. Werken netjes, maken er geen rommeltje van.

Reactie van het bedrijf

Ha Albert. Dank voor je feedback, tevreden klanten, daar doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

Zeer tevreden!

Van offerte tot plaatsing is alles volgens afspraak verlopen. Prettige en duidelijke communicatie. Er werd zorgvuldig en netjes gewerkt bij de plaatsing van de ramen. Een aantasting in het kozijn werd bovendien ook keurig behandeld en afgewerkt door de medewerkers én bovendien kosteloos!

Reactie van het bedrijf

Ha Betty, Hartelijk dank voor uw positieve feedback. Goed om te horen dat de aantasting in het kozijn ook goed is aangepakt! Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

Fijn bedrijf om mee samen te werken!!

Het team van Bouman weet wat service inhoud. Al jaren klant bij Aart Bouman naar volle tevredenheid!

Reactie van het bedrijf

Ha Jeffrey, Hartelijk bedankt voor je positieve feedback. Tevreden klanten, daar doen wij het voor. Groet, Team Aart Bouman.

Helemaal volgens verwachting !

Na het opmeten van het glas kregen we binnen een paar dagen een duidelijke offerte met keuze opties zoals afgesproken. Volgens afspraak is het glas geplaatst door een ervaren team van glaszetters. Ze werkten snel en netjes. We zijn echt tevreden met het werk wat is verricht.

Reactie van het bedrijf

Ha Henk, Hartelijk dank voor de positieve feedback. Tevreden klanten daar doen wij het voor! Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

Goede, duidelijke communicatie en vakkundige glaszetters.

Na een prettig advies- en inmeet gesprek een duidelijke en scherpe offerte ontvangen. Na plaatsing bleek er iets niet helemaal naar onze wens te zijn verlopen, dit is geheel kosteloos en keurig opgelost. Wij zullen jullie dan ook zeker bij een ieder aanbevelen.

Reactie van het bedrijf

Ha Roel, Dank voor de positieve feedback. Tevreden klanten, daar doen wij het voor. Met vriendelijke groet, Team Aart Bouman.

Top service!

Glas vervangen. Zeer netjes gedaan. Bleek meer personeel nodig te zijn, maar dit was niet terug te zien in de factuur.

Afspraak is afspraak, levering in lijn en uitvoering OK.

Voor deze ruit bestelde ik hetgeen in de offerte stond, met uitzondering van het inmeten. Een gesprek met dhr. Bouman zelf overtuigde hem dat ik daarvoor het eigen risico zou accepteren. Ik vond dat ik wel 'aan de tand gevoeld' werd in dat gesprek. Dat verklaart de 6 i.p.v. 8 De ingeschakelde ZZP-Glaszetter die het raam plaatste heeft dat zeer nauwgezet en vakkundig gedaan. Waarvoor hulde.

Reactie van het bedrijf

Beste Roelof, Dank voor de oprechte/eerlijke feedback. Wij zijn erg voorzichtig in het 1 op 1 overnemen van maatvoering, aangeleverd door particulieren. Echter is het nooit onze bedoeling om als beter weter over te komen. Nogmaals dank voor de feedback. Wij nemen deze mee. Met vriendelijke groet, Aart Bouman.

Betrouwbare toeleverancier

Levert netjes op tijd.

Reactie van het bedrijf

Ha Wim, Hartelijk dank voor je positieve recensie. Tevreden klanten is waar wij het voor doen. Groeten van het team Aart Bouman

Goede prijs/kwaliteit verhouding en een uitstekende service!

Er wordt zeer snel gereageerd op vragen en orderbevestigingen of offertes worden snel gemaakt. De levertijd is ook in vergelijking met voorgaande leverancier veel sneller. Prijs ook ook veel beter en ze zijn zeer klantvriendelijk. Dus kortom: TOP en zeer tevreden!

Reactie van het bedrijf

Ha Janneke, Hartelijk bedankt! Op naar nog veel mooie dingen! Groeten van het team Aart Bouman

Zeer goede samenwerking, zeer goed adviserend

Ben erg tevreden over de samenwerking, zowel op kantoor als op de werkvloer , zal jullie zeker aanraden bij mijn klanten

Top bedrijf doen wat ze zeggen

Vlotte communicatie duidelijke taal, en als het een keer tegen zit word het eerlijk benoemd en ook opgelost. Zij nemen hun verantwoordelijkheid serieus en voor ons dus een betrouwbare en fijne partner om zaken mee te kunnen doen

Reactie van het bedrijf

Ha Teunis, Bedankt voor je positieve review. Wij ervaren hetzelfde! Op naar mooie dingen in de toekomst. Groeten van het team Aart Bouman

Snel en netjes, in één woord Topservice!

Binnen een 10 dagen een nieuwe ruit, geïnstalleerd en al.

Top personeel ! Snelle levering

Ook particulier zeer gemakkelijk glas bestellen. Vriendelijk personeel ! Netjes er keurig afgeleverd. Goede servers Scherpe prijs

Reactie van het bedrijf

Ha Niels, Dank voor je positieve review. Tevreden klanten dat is exact waar wij het voor doen! Groeten van het Aart Bouman team!

Prettig om mee samen te werken!

Een persoonlijk betrokken leverancier/onderaannemer vind ik altijd prettig om mee samen te werken. Bij Bouman glas hebben ze genoeg ambitie om alles op te pakken en dit aan een goed einde te brengen.

Reactie van het bedrijf

Ha Ronald, Dank voor je positieve review. Op naar nog een hoop mooie dingen! Met vriendelijke groet, Het team van Aart Bouman

betrouwbare partij die zijn afspraken nakomt.

Sinds een aantal jaar werken wij samen met Aart Bouman. Van een standaard ruit tot een "ingewikkeld" project kan je hier terecht. Een prettige samenwerking met de mensen op kantoor en monteurs op de bouw.

Reactie van het bedrijf

Ha Thomas, Dankjewel voor je positieve reactie! Wij ervaren hetzelfde. Op naar samen, nog heel veel mooie dingen! Met vriendelijke groet, Het team van Aart Bouman

Top bedrijf!

Fijn bedrijf, goede service. Maken duidelijk afspraken vooraf, zijn serieus en luisteren naar je wensen en de afwerking ( in ons geval het plaatsen van een nieuw voorraam ) gebeurde goed! Ik beveel daarom Aart Bouman van harte aan!