Kachel glas

Snel bezorgen goedkopen prijs goei kwaliteit

Goed product en goede service

Zie hierboven

Uitstekend geholpen

Ik ben uitstekend geholpen door de medewerkers.

Mooie sponsjes ben erbij mee de ruitjes van de kachel zijn nu gauw schoon

Alles was in orde en goed verpakt.

Alles was conform bestelling en prima in orde. Goede verpakking zorgt ervoor dat alles correct is aangekomen.

Snel geleverd, topkwaliteit en de beste prijs

Beter dan verwacht, omdat er iets niet goed ging: ik mailde het probleem, binnen een kwartier ontving ik al een reactie en de volgende dag was het volledig opgelost. Dit is 'ouderwets' goede service die je tegenwoordig helaas niet vaak meer ervaart... Ik kan dit bedrijf voor de volle 100% aanbevelen!

Wederom goede levering conform afspraak

Wederom goede levering conform afspraak

Super Product, geweldige service

Deze maand heb ik bij de webshop van Aart Bouman een aantal kachelruiten besteld. Toen na levering bleek dat er in 1 van de ruiten een oneffenheid bleek te zitten is deze binnen 24 omgeruild (op maat gemaakt), terwijl de koerier hiervoor speciaal van Apeldoorn naar Monnickendam moest rijden. Fantastische service!

In 2e instantie perfect product

Na de bestelling die eenvoudig was bleef het even stil. Een belletje kreeg ik dat het product er wel was maar dat men bij de fabriek helaas een zilver variant hadden gemaakt ipv het brons die wij gevraagd hadden. Aangezien we deze echt niet wilden. Was het iets langer wachten. We zijn goed op de hoogte gehouden van het verloop en vlak voor kerst konden we de spiegel ophalen. Hij was niet ingepakt, wat van mij had gemogen. Maar samen kregen we hem goed in de auto en nu hangt hij perfect in onze mooie nieuwe keuken.

Doen wat ze beloven, aan een correcte prijs.

Snel en correct geleverd

Levertijd en kwaliteit zoals beloofd ! Zonder twijfel een perfecte keuze

Snel, bereikbaar en professioneel

Bijzonder snelle levering, heldere communicatie, telefonisch goed bereikbaar, en kennis van zaken.

Goede ervaring

Glas plus benodigdheden op tijd en heel binnen.

Snel en perfecte levering.

Glas zuiver op maat en goeie dikke kwaliteit. Sneele levering en glas uitstekend verpakt in doos.

snel en goed verpakt geleverd

heel tevreden

helemaal fijn

nieuw kachelruitje plus koord besteld, strak op maat gesneden en geleverd, op de afgesproken tijd klaar, schappelijke prijs én met vriendelijk montageadvies. helemaal top.

snelle levering zoals beloofd.

het klopt wat ze aangeven op de site, en het pakket werd binnen de vermelde tijd goed verpakt geleverd.

Professioneel en punctueel

Prima bedrijf

Het glas van mijn houtkachel was behoorlijk beschadigd en wilde deze vervangen door een nieuwe, en kwam via internet bij Aartbouman terecht en kwam mij betrouwbaar over, dus besteld en het pakket kwam redelijk snel geleverd en het glas was ook prima verpakt, het enige wat ik niet leuk vond was de hoge verzendkosten, maar dat zal zo zijn rede hebben.

Zeer snelle en goede verpakte producten

Na bestelling snel geleverd, zeer netjes verpakt. Super

Snelle levering en goede service

Snel geleverd en goede service en mooi op afgesproken tijd

Prima en volgens afspraak

Snelle levering en goede kwaliteit

Hele snelle levering van een kachelruit met erg goede coating. Goed verpakt en netjes afgeleverd. Een echte aanrader

Zeer makkelijk te bestellen via de webshop uitgebreide mogelijk heden voor type glas en vorm en snel geleverd top.

Goede site, gemakkelijk bestellen.

Fijn dat het product ook in Meppel opgehaald kan worden. Tip: voor de bevestiging van het voorzetraam worden kruiskop schroeven meegeleverd. I.v.m. mogelijk uitschiet van de schroefboor op het glas is het handiger om torx schroeven mee te leveren.

Aruba 15

7332BJ Apeldoorn

055- 760 1111

Over Aartbouman

Als glashandel Apeldoorn hebben wij een stevige fundatie met ons team van gepassioneerde vakmensen. We zijn een persoonlijk en betrokken glasbedrijf met enthousiaste en vakkundige medewerkers, die graag tevreden klanten zien. Onze eerlijkheid en helder advies, samen met een vakkundige uitvoering, worden door onze klanten zeer gewaardeerd.