Beste Ronnald, Bedankt voor uw beoordeling. Het is erg druk bij de vervoerders. Er treedt momenteel helaas vaker vertraging op. Excuses hiervoor!
Beste Nick, Bedankt voor uw beoordeling. Onze argumentatie verandert niet nu u een negatieve review plaatst. U had al gedreigd met het schrijven van reviews, maar daarmee verandert er niet opeens iets aan de vertraging bij DHL. Het is gewoonweg enorm druk bij de pakketdiensten, en helaas is er bij u hierdoor vertraging ontstaan. Wij hebben hier nu al meerdere malen onze excuses voor gemaakt en ook DHL maakt via hun track&trace excuses bij vertraging. Er is uiteraard geen sprake van opzet. Er worden de laatste dagen meer dan 2 miljoen pakjes per dag verzonden. Er gaat helaas wel eens wat mis. Het blijft mensenwerk. Nogmaals, onze excuses voor de vertraging.
Beste Jean, Als u een verkeerd product heeft besteld, kunt u dat - ongeopend uiteraard - retourneren. U krijgt dan gewoon uw geld terug. Maar u heeft helemaal geen contact met ons opgenomen en we hebben ook geen retourzending van u ontvangen. Wij kunnen op dit moment dus ook geen actie ondernemen.
Diabeteshulpmiddelen online bestellen. Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis. Gratis verzending vanaf €40.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.