zeer goed.

reeds meerdere keren een bestelling geplaatst en correct afgeleverd.

Ik ben zeer tevreden over de service maar heb ook een suggestie.

Ik heb onlangs een bestelling geplaatst voor een bloedglucosemeter (CareSens Dual Startpakket), een doos extra lancetten en 2 dozen teststrips, die de volgende dag binnenkwamen. Ik moet zeggen dat de geleverde service uitstekend was en ik ben zeer tevreden. Toen ik de verpakking opende, realiseerde ik me dat ik de bestelling had geplaatst voor de verkeerde teststrips, die niet compatibel zijn met het glucosemonitoringsysteem dat ik had gekocht. Ik had in plaats daarvan CareSens Pro-teststrips moeten bestellen, dat wist ik niet. Om soortgelijke gevallen in de toekomst te voorkomen, zal de klant het zeer op prijs stellen als u een waarschuwings-e-mail heeft gestuurd waarin staat dat de bestelde teststrips niet compatibel zijn met het glucosemonitoringsysteem en deze alsnog wilt bestellen. Dit bespaart onnodige kosten en tijd.

goed geregeld

Wij hebben ons bestelling geplaatst wat makkelijk was. De bestelling is zoals beloofd de volgende dag bezorgd.

Snelle levering, top assortiment

Vrijdagavond besteld, zaterdag ontvangen, helemaal top, want zonder teststrips zitten is niet fijn

Goede service , jullie komen je afspraken na. Echt fijn!

Super snelle service

Snelle service en nette prijzen

Snelle levering, goede communicatie

Zie boven

Alles ontvangen dat is belangrijk.

Foutje gemaakt dag van aflevering niet thuis toch daarna nog goed gekomen dag later ,ben ik schuld maar toch goed opgelost door DHL

Alles wat ik besteld heb is de volgende dag correct geleverd

In de avond besteld en de volgende dag eind van de middag had ik het bestelde product in huis. Dank voor je snelle levering..

Verpakking

Ik bestel sensor pleisters. Doosje wat makkelijk door de brievenbus xou kunnen maar nee hoor ik ontvang het in een enorme doos......onbegrijpelijk...! Waarom????? Is voor mij een reden om er goed over na te denken of ik nog wel een keer xou bestellen.

Reactie van het bedrijf

Dag Cora, Bedankt voor uw beoordeling. Als we per briefpost kunnen verzenden, doen we dit. Maar de meeste producten - hoewel ze klein zijn - passen niet door de brievenbus. Een zending mag dan maar 3m hoog zijn. En dit is incl. de verpakking. Als wij een product dat groter is per briefpost verzenden, komt dit beschadigd aan. Zo simpel is het helaas. We hebben dit in het verleden meer dan eens getest.

Heel positief.

Vlot bezorgd.

De vertraging ligt niet aan de verzender

Als leverancier een 10 , Alleen de DHL liet het pakket onnodig lang onderweg liggen .

goed afgeleverd

Goede en snelle levering

Een snelle levering.

Bestelling is de volgende dag is huis

Aan de telefoon wordt je bijzonder goed geholpen

Snelheid, accuratesse goede service naar klant.

Voor meerdere bestellingen heb ik Diabetes magazijn ingeschakeld Geweldig positief!

Snelle en vlotte levering

snelle levering en goede voorwaarden

Het assortiment is overzichtelijk, prettig geprijsd en snelle, betrouwbare levering.

Vlotte en verzorgde besteling

al meerdere bestelling gedaan en altijd goed verzorgd en op tijd geleverd. Zo ook deze keer weer

Nette en snelle levering

Perfecte en zeer snelle service!

Vandaag besteld en morgen in huis. Dat klopte inderdaad. Erg tevreden over de snelle levering en alles klopt. Ook nog een kortingsbon ontvangen voor de volgende bestelling.

Helemaal TOP

Super snelle services..............TOP

Op vragen werd direct gereageerd.

Snel in huis.

Veel goedkoper dan onze apotheek.

Over Diabetesmagazijn.nl

Diabeteshulpmiddelen online bestellen. Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis. Gratis verzending vanaf €40.