Laden reviews...
23 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reacties blijkt dat de kwaliteit van de producten en de communicatie over het algemeen positief zijn. Klanten waarderen vriendelijk personeel en snelle afhandeling van bestellingen. Verpakking en levering voeren meestal tot tevredenheid; de ervaringen zijn goed. Al met al een positieve winkelervaring.
Goede prijs, goede service.
9 June 2026
Anja
Huijbergen
Alles in goede orde ontvangen. Ik ben er blij mee
21 April 2026
Iwona
Bleiswijk
Helaas kreeg ik het verkeerde product geleverd. Maar het was wel al in elkaar gezet. Klantenservice was super vriendelijk en hielp met een goede oplossing.
7 March 2026
Michelle
Zwaag
Zeer tevreden over dit bedrijf! Vriendelijke service, duidelijke communicatie en goede kwaliteit. Alles verliep soepel en professioneel. Zeker een aanrader!
24 February 2026
Mursal
Wijchen
Alles netjes afgeleverd goede omschrijving erbij.En goed verpakt.
20 February 2026
Monique
Klazienaveen
Positief, goede kwaliteit en aanbod producten. Zorgvuldig verzonden. Duidelijke informatie op website. Zeer tevreden.
14 February 2026
Yvonne
Noord Brabant
Het product is goed van kwaliteit en ik zal zeker opnieuw bestellen
31 January 2026
Bianca
Spanje
15 January 2026
Wendy
Midwoud
Deze review gaat niet over de kwaliteit van het product maar over de communicatie van het bedrijf. Op 29 dec online nieuwe bank besteld, orderbevestiging ontvangen, tm 5 januari geen enkel teken van leven ontvangen, zelf contact opgenomen via whatsapp, mail en telefonisch. Moeizaam contact gekregen. Dit kan echt beter.
9 January 2026
Easyslim.nu Zwolle
Zwolle
Soms duurt het even voor de levering verstuurd wordt omwille van voorraadproblemen, maar voor de rest helemaal oke. Goede telefonische service
26 November 2025
Els
Ranst
Aflevering is prima, bestaat er ook een mogelijkheid om een PostNL locatie toe te voegen? Of leveren jullie alleen op locatie?
3 November 2025
Carola
Voorhout
Findicare verfügt über ein äußerst kompetentes Team, das schnell die richtigen Lösungen für alle Spa-Bedürfnisse findet!
22 October 2025
Harald Erik
Hundsangen
Muss ehrlich sagen ein hervorragenden Service.
9 October 2025
Simone
Essen
Alles is prima verlopen
28 September 2025
Riky
Oud-Beijerland
2 flessen besteld waarvan, bij levering, bleek dat wegens de slechte verpakking 1 doseerdop afgebroken bleek. Gevraagd om hulp en een nieuwe doseerdop ontvangen; deze bleek niet te passen. Opnieuw om hulp gevraagd en niets meer gehoord…….
Beveelt niet aan
19 September 2025
Eric
Geldrop
Ich habe am 18. August eine Bestellung getätigt. Nirgends wurde mit mitgeteilt wie lange die Lieferung dauert. Ich habe meine Ware immer noch nicht erhalten nach fast 1 Monat. Nur durch meinen Kontakt bei findicare habe ich erfahren, dass es bei online Bestellungen bei den insight Produkten Schwierigkeiten gibt. Ich habe ebenfalls Probleme mit meinem Kopfhautscanner. Hier wurde auch keine Lösung gefunden.
Beveelt niet aan
15 September 2025
Snezana
Salzburg
Ik had een werkwagen besteld en het slot van een lade werkte niet. Daar werd snel op gereageerd en een oplossing voor gezocht. Fijn dat het telefonisch kan en er 'menselijk' contact is. Zeer tevreden
22 August 2025
Astrid
Amersfoort
Ik heb dit apparaat aangeschaft om psoriasis te behandelen en ook om hoofdhuid te stimuleren. Om het behandelresultaat te zien is het nog wat vroeg maar de stimulatie voel je wel
22 August 2025
geert
Diepenbeek
Ich wurde telefonisch sehr gut betreut, sowohl bei der Anfrage als auch bei Fragen zur Anlieferung. Man war immer sehr freundlich und hat sich Zeit genommen. Auch die Anlieferung hat einwandfrei geklappt.
20 August 2025
Hauke
Hamburg
Prima afgewikkeld dank voor de vlotte aflevering
20 August 2025
Margri
Apeldoorn
9 August 2025
m.c.
Julianadorp
Goed, Professioneel, klantvriendelijk, Keurig bedrijf dat kwalitatief goede producten verkoopt. Nette showroom met professioneel personeel. Bestelde producten netjes op tijd. Een onderdeel van de massage tafel kwijtgeraakt zonder kosten meegestuurd. kortom zeker 5 sterren.
22 July 2025
Eric
Haarlem
Duidelijke communicatie op orderniveau en correcte afleverservice. Juiste informatie verstrekking !!
25 June 2025
willem
Vorden
Mijn bestelling mocht ik de volgende dag al in ontvangst nemen. Super apparaat. Vanwege de snelle service, zal ik in de toekomst bij finicare weer een bestelling doen. Kortom...ik ben heel tevreden!
16 June 2025
Narlies
Havelte
Onze massage ruimte is weer beter geworden !
17 May 2025
Mark