Laden reviews...
19 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reacties blijkt dat de kwaliteit van de producten en de communicatie over het algemeen positief zijn. Klanten waarderen vriendelijk personeel en snelle afhandeling van bestellingen. Verpakking en levering voeren meestal tot tevredenheid; de ervaringen zijn goed. Al met al een positieve winkelervaring.
Duidelijke communicatie op orderniveau en correcte afleverservice. Juiste informatie verstrekking !!
25 June 2025
willem
Vorden
Mijn bestelling mocht ik de volgende dag al in ontvangst nemen. Super apparaat. Vanwege de snelle service, zal ik in de toekomst bij finicare weer een bestelling doen. Kortom...ik ben heel tevreden!
16 June 2025
Narlies
Havelte
Onze massage ruimte is weer beter geworden !
17 May 2025
Mark
Luxembourg
Vielen Dank für den persönlichen telefonischen Einsatz. Zwar nicht wie ursprünglich bestellt in Weiß aber dafür zeitnahe Lieferung. Danke
1 May 2025
Silvia
Pforzheim
Dat je zowel voor levering als retourzenden moet betalen vind ik bezopen, bovendien bleek nergens uit productbeschrijving dat het om een softe versie gaat die 0,0 steun biedt
1 May 2025
F.X.
Krommenie
In het begin was er wat fout gelopen maar goed opgelost. Een lange levertijd maar het was de moeite waard. Zeer vriendelijke mannen bij de levering.
28 March 2025
Tanja
Aarschot
er ontbreken 2 artikelen in mijn bestelling, deze zijn betaald en werden zelfs aangevinkt op de orderbon maar steken niet bij de bestelling! dit is zeer teleurstellend bij het plaatsen van een eerste bestelling!!!
2 March 2025
Susy
Ramsel
10 jaar geleden kocht ik mijn eerste behandelstoel bij Findicare. Nu wilde ik eenzelfde stoel want we openen een kliniek erbij. Fijn geholpen aan de telefoon door een vriendelijke meneer. De bediening van mijn 'oude stoel' was ook niet meer helemaal in tact en ik vertelde dat ik daar graag een nieuwe voor mee wilde bestellen. Die stuurde hij uit service mee met de nieuw te leveren stoel. Echt super!. Binnen een week kreeg ik mijn nieuwe stoel bezorgd en netjes geinstalleerd.
1 March 2025
Jeanet
Skin Medic Eelderwolde/Roden
Goede, snelle vakkundige service.
28 February 2025
Heidi
Wedde
Heb een hele mooie loeplamp gekocht Snelle verzending
18 February 2025
Nathalie
Velsen
Dies ist das erste Mal, dass ich etwas bei Findicare bestellt habe. Als erstes hat mich gestört, dass der beworbene Preis niedriger war als in anderen Geschäften, unter dem Artikel dann aber in blasser Farbe stand, dass die Steuer nicht enthalten sei. So dass gekaufte Artikel an der Kasse plötzlich teurer werden. Hinzu kommen noch Versandkosten. Für diese Kosten habe ich 15,67 Euro bezahlt. Das Mindeste, was ich für das Geld erwarte, ist, dass sie mir die Sendungsnummer geben, damit ich sie verfolgen und wissen kann, wann ich mit meinem Paket rechnen kann.
12 February 2025
Tihomir
Bad Bentheim
Heb voor het eerst wat gekocht maar super tevreden volgendeg ontvangen
4 February 2025
Birgul
Hengelo
Kwalitatief goede artikelen mogen ontvangen!
10 January 2025
Vera
Finsterwolde
Ben op het eerste zicht zeer tevreden over de gekochte behandelstoel. Ook de klantendienst en de leverancier leverden prima werk tot zover. Wat me doet vermoeden dat ook de na-service goed zal zijn, moest dat vroeg of laat nodig zijn.
6 December 2024
François
Turnhout
Correct verzonden en een intracommunautaire factuur voor EU landen.
26 November 2024
Peter
Brussel
In april de welnesstafel gekocht. Deze zou in medio juni geleverd worden. Dat zou perfect uitkomen ivm opening salon. Helaas werd deze levertijd steeds verplaats. Juli, augustus en dat werd uiteindelijk eind september… Geen tegenmoetkoming, niks. Ik moest de bank maar annuleren als ik hem niet wou. Dit is erg jammer, helemaal omdat het best een grote uitgave is. Verder is de bank zelf helemaal top! De bank is zeker een aanrader alleen de levertijd is dramatisch.
18 November 2024
Amy stoffels
Venlo
Had massagetafels besteld en de volgende dag waren ze al geleverd. Zeker een aanrader om hier te bestellen!
14 November 2024
Naomi
Rijssen
Ich wurde telefonisch kontaktiert, um die Einzelheiten der Lieferung abzusprechen. Ebenso würde ich auf Alternativen der Bestellung hingewiesen (andere Farbe als gewünscht und entsprechende Lieferzeiten). Obwohl die Liege aus den Niederlanden kommt, wurde ich in deutscher Sprache kontaktiert. Die Lieferung per Spedition war sehr einfach und unkompliziert.
13 November 2024
Nicole
Walle
Pakket was incompleet (belangrijkste ontbrak), meteen gebeld en het is uitgezocht. Verkeerde incomplete doos verzonden. Ontbrekende lamp zal worden nagezonden, maar dat duurt helaas -/+ 10 dgn omdat het produkt in bestelling stond. Jammer, maar even afwachten dus.
8 November 2024
J.C.
Son en Breugel
I’m from the uk and I purchased a Japanese head spa bed from Findicare in Holland. I phoned customer services to talk to them about the product and shipping to the uk and they spoke perfectly English and were ver helpful and polite and very clear about shipping and customs clearance costs. They arranged for the bed to be shipped to the uk and it arrived in perfect condition and on time. Great service, could recommend more highly.
2 November 2024
Polly
Brighton , UK
Ware nicht geliefert. Schlechte Kommunikation
1 November 2024
Viktoryia
Worms
Alles tip-top: snelle levering! Helaas was doos wel beschadigd bij levering en zit er een klein deukje aan achterzijde product. Dat is wel jammer …
26 October 2024
Cindy
Voorhout
Bestelling was de volgende dag al in huis.
22 October 2024
Marysia
Eindhoven
Betaald check Beoordeling check Levering ?????? Dus voor aanbeveling: voorlopig niet nee En voor sterren nul.
19 October 2024
Dirk
wormhout
ik heb lang moeten wachten op mijn werklamp. stond op de site dat deze op voorraad was maar helaas. ik moest 4 weken wachten, beetje jammer!
3 October 2024
janine