Laden reviews...
1 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Op tijd en geleverd wat is besteld.
29 November 2023
Wijb
Leeuwarden
Beste heer/ mevrouw,
Hartelijk dank dat u de moeite heeft genomen om een beoordeling bij ons achter te laten. Wij waarderen uw feedback enorm.
Fijn om te vernemen dat u uw ervaring met ons als positief heeft ervaren.
Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel plezier met uw bestelling.
Mike | Bomenexpress.nl
Een olijfboompje kado gddaan. Dus er een besteld tussen de 1,20 en 1,40 m. m deze zou de komende periode binnenshuis overwinteren. Echter het boompje is ruim 2 m. hoog.
Beveelt niet aan
28 November 2023
Andre
Capelle aan den Ijssel
Beste Andre,
Bedankt voor uw review. Wij waarderen uw feedback enorm.
We vinden het erg vervelend om te vernemen dat u niet tevreden bent met de geleverde olijfboom. En willen dan graag met u tot een passende oplossing komen.
Zou u een foto van de olijfboom willen sturen?
Graag zie ik de foto tegemoet.
Catharina van Bomenexpress
Ik had 1 dakvorm red Robin boom besteld met aanplantgrond en boombanden. Deze werden zeer correct aangeleverd in uitstekende staat. Ze waren bij de levering wel 1 zak aanplantgrond vergeten. Dus ik melde dit via het chat systeem. Waar ik direct op een vriendelijke manier geholpen werd. Omdat de bezorger al te ver weg was, hebben ze mij direct het voorstel gedaan om de zak terug te betalen, wat ook na enkele dagen gebeurt is.
19 November 2023
Ruben
Vosselaar
Beste Ruben,
Mike | Bomenexpress.nl
Die Ware wurde zügig geliefert und macht einen guten Eindruck. Wir werden sehen wie sie sich machen.
19 November 2023
Frank
Bavel
Beste Frank,
Mike | Bomenexpress.nl
Boom ziet er goed uit, de bezorgi g is in te plannen en precies te volgen met de track&trace. Goede prijs&kwaliteit verhouding
Annemarie
Tilburg
Beste Annemarie,
Mike | Bomenexpress.nl
Bestellung, Lieferung mit Wunschtermin, Ware perfekt funktioniert.
Natalie
Recklinghausen D
Snelle en stipte levering (vanaf bestelling ca. 2 weken naar Duitsland/NRW). Gedetailleerde plantinstructies werden bij de levering overhandigd. Mooie boom volgens de beschrijving.
Wolfgang
Cercis "Carolina sweetheart"
Beste Wolfgang,
Mike | Bomenexpress.nl
Prachtige volle meerstammige eik ontvangen. Blijft altijd spannend wanneer je planten/bonen online besteld maar deze heeft maar liefst 6 stammen en werd netjes in mijn voortuin geleverd zoals gevraagd.
Els
Hilversum
Beste Els,
Mike | Bomenexpress.nl
Tolle Pflanzen und super Service. Super netter Mitarbeiter der mir die Bäume gebracht hat. Werde mir weitere Bäume bestellen. Sehr zu empfehlen. Einfach Top
22 October 2023
Michaela
Ennepetal
Ich habe das erste mal in meinem Leben Bäume gepflanzt und wollte sie ursprünglich in der örtlichen Baumschule kaufen. Nach dem ich festgestellt habe das die Bäume auf dieser Homepage nur ein Viertel gekostet haben habe ich sie hier bestellt und bin hell auf begeistert. Die Bäume sind schön gerade gewachsen und haben volle Kronen.Lieferung war zu den kostenlos bis vor die Haustür. Immer wieder gerne Mit freundlichen Grüßen
22 October 2023
Thorben
Dat het een goed bedrijf is en je krijgt wat er beloofd wordt!
17 October 2023
Jan
‘s-Graveland
Beste Jan,
Mike | Bomenexpress.nl
Alles was goed. Er zat wel erg weinig aarde om de boompjes. Het warm weer, dus moest meteen met tuinaarde in de weer,
10 October 2023
Annette alkema
Sneek
Beste Annette,
Mike | Bomenexpress.nl
Sehr schöne Ware. Die Lieferung lief reibungslos. Ich bin sehr glücklich mit meinen neuen Bäumen, vielen Dank!
24 September 2023
Birgit
Neusäß
Ich bin sehr zufrieden, schnelle Lieferung.
3 September 2023
Günther
D 33154 Salzkotten
Alles super gelaufen! Pflanzen machen einen guten Eindruck! Geren wieder.
28 August 2023
Günter
Amberkugelbaum
Na bestelling van de 2 bolcatalpa's waren de bomen is slechte conditie en niet in de juiste bestelde stamdikte. Na overleg met de aftersales werd uiteindelijk een prima oplossing afgesproken, Nieuwe bomen met de juiste bestelde stamdikte werden omgeruild. De bezorger was teamleider bij bomenbezorgd en zeer ter zake kundig; hij gaf goede adviezen en gedetailleerd toelichting. Uitstekend !!
Peter
Oud-Beijerland
Beste Peter,
Fijn om te vernemen dat ondanks de eerste mindere ervaring, we het naar tevredenheid hebben kunnen oplossen.
Mike | Bomenexpress.nl
Alles op tijd geleverd Vriendelijke bezorger
Nancy Vertommen
WILSELE
Beste Nancy,
Mike | Bomenexpress.nl
Ich habe noch nie eine so gute Organisation und Sendungsverfolgung erlebt. Auch der Fahrer war ausgesprochen freundlich.
Hans-Josef
Bergheim
16 August 2023
Diana
Wervershoof
Beste Diana,
Mike | Bomenexpress.nl
Snelle levering, mooie boom. Je kan de chauffeur netjes volgen met track en trace.
5 August 2023
I.
Geldrop
Beste heer/ mevrouw,
Mike | Bomenexpress.nl
Gute Website, reibungslose Abwicklung, Ware wie beschrieben, würde wieder dort bestellen.
2 August 2023
Petra
Brühl
Bestellt, Ablageort festgelegt, zeitnah geliefert, alles in Ordnung und dem Baum geht's gut. Besser geht's nicht.
23 July 2023
Leon
Saerbeck
BomenExpress is gespecialiseerd in bomen. Via onze webshop kunt u eenvoudig allerlei bomen op maat bestellen. Wij leveren de bomen door heel Nederland en bieden hierin vele soorten en maten. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor bomen van uitstekende kwaliteit. Voor meer informatie en advies kunt u gerust contact met ons opnemen. Naast bomen kunnen wij op aanvraag eventueel ook planten leveren. Wij vertellen u graag meer over ons aanbod en kunnen u hierin deskundig adviseren.
Kalkestraat 63 A
6669CN Dodewaard