Echt een zaak voor alle kantoor benodigdheden je word snel en goed geholpen
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 43 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Klanten geven aan dat de voorraadinformatie niet altijd overeenkomt met wat er geleverd wordt en dat bestellingen in meerdere zendingen verzonden kunnen worden. Een klant koos voor afhalen maar werd toch persoonlijk bezorgd. Wanneer artikelen niet beschikbaar waren werd een alternatief aangeboden en dit werd gewaardeerd. Over het algemeen wordt de afhandeling en levering als positief ervaren ondanks voorraadproblemen.
Echt een zaak voor alle kantoor benodigdheden je word snel en goed geholpen
28 October 2022
Danny
Perfecte service!
21 October 2022
Renee
Amsterdam
Niet tevreden en ik zie nu dat de schuld op anderen wordt geschoven waarom zou ik dan bij U bestellen en niet rechtstreeks bij die andere partij. Bij Viking Direct heb ik nooit problemen gehad. En wat gebeurt er als ik morgen niet thuis ben?
Beveelt niet aan
16 August 2022
M. Mooij
Goedemiddag,
Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met de service.
Wij betreuren dit ten zeerste, maar alle handelingen worden door mensen uitgevoerd en helaas zijn mensen niet altijd foutloos. We proberen het probleem zo spoedig mogelijk op te lossen en zullen volgende keer extra scherp opletten zodat de bestelling correct wordt afgeleverd.
Nogmaals onze welgemeende excuses!
Met vriendelijke groet,
Hoogerwerf for Office
is als super goed. Wij zijn zeer tevreden
8 August 2022
Dick's Autoschade Vlaardingen
Vlaardingen
Alle artikelen op een rij en gelukkig een bestel historie zo dat je niet hoeft te zoeken maar gelijk kan bestellen.
Beveelt niet aan
28 June 2022
Peet
Zwaans
Alleen maar lof over dit bedrijf, alles wordt prima afgeleverd en ook nagekomen.
27 June 2022
Inge
Vlaardingen
Altijd snelle levering, zendingen compleet en netjes verpakt.
27 June 2022
A.E. van der Vliet
Vlaardingen
Duidelijke site, levering goed en snel.
10 June 2022
Henk
Apeldoorn
Erg makkelijk om te bestellen via de site. Volgende dag alles in huis en verder geen problemen.
27 May 2022
Tamara
oud-Beijerland
Uitstekende service, breed assortiment.
25 April 2022
Jolinda
Den Haag
Wij waren op zoek naar een product wat je niet zo snel binnen het assortiment van kantoorartikelen verwacht. Het blijkt dat het assortiment van Hoogerwerf groter is dan je verwacht. "als Hoogerwerf het niet heeft, vergeet het dan maar ....."
25 April 2022
Plezier Vaartuigen Vereniging "de Kulk"
Vlaardingen
Altijd vriendelijke, goede service en snelle levering.
11 April 2022
Mandy
Barendrecht
Op de webshop vind ik makkelijk wat we nodig hebben. Herhaal bestellingen haal ik makkelijk uit het portal. Vind ik een artikel niet, dan zijn jullie telefonisch snel te bereiken voor advies en om het juiste bestelnummer te vinden. De zending wordt daarna heel vlot geleverd.
7 January 2022
irma Hofland
Ridderkerk
Kantoorartikelen wezen halen en uiteindelijk ook kunnen slagen voor een stoel en (thuis) werkplek.
6 December 2021
Louis
Schiedam
Fijne service, ruim assortiment en super snelle levering! Zeker een aanrader!!
26 August 2021
Lotte
Rotterdam
Alles kunnen vinden op de site en prettige service!
28 May 2021
Kevin
Wordt keurig geholpen
26 May 2021
Marijke
Vlaardingen
Ook voor kleine bestellingen wordt er goed meegedacht. De persoonlijke aandacht zoals het meedenken en zoeken waardeer ik enorm. Ik kom hier zeker terug!
26 May 2021
Sanne
Vlaardingen
Bij Hoogerwerf for Office staat werkgeluk en gemak voorop. Met onze webshop maken we het inrichten van de werkplek zo makkelijk mogelijk, of je nu thuis of op kantoor werkt. Jij bestelt online alles wat je nodig hebt, wij zorgen dat de bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt.
Met korte lijntjes, goede service, een ruim assortiment en persoonlijk contact creëren we samen een werkplek waar niets ontbreekt.
✅ Voor 14.00 uur besteld, morgen in huis of op kantoor
✅ Eigen bezorgdienst in Groot-Rijnmond