Ultrasnel geleverd...
Hoewel de site een levertijd aangaf van 4 tot 5 dagen, ontving ik mijn dekbed al de dag na de bestelling, keurig verpakt.
5 May 2023
Pim
Laden reviews...
11 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 107 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Klanten waarderen de hoge kwaliteit en het comfortabele gevoel van de dekbedden. Leveringen zijn over het algemeen snel en de communicatie verloopt helder. Diverse beoordelingen benadrukken nuttig advies en duidelijke productinformatie. De algehele indruk is positief en gericht op kwaliteit en service.
5 May 2023
Pim
Arnhem
Nieuw hand gelegd zijden dekbed. Is ter vervanging van een zelf gekocht exemplaar uit China dat aan vervanging toe was. Superlicht en heerlijk warm.
21 March 2023
Rolf
Assendelft
Snelle en duidelijke communicatie, vlot geleverd. Ik slaap als een roos.
11 March 2023
N
Woerden
Ow wat ben ik in me sas eindelijk een slaapzak voor onze zoon met down syndroom. Ligt altijd te woelen en boven de dekens en maakt nu heerlijk warme nachten.
6 March 2023
Ezra
Nunspeet
Zoals het hoort.
13 February 2023
Herman Schut
Zuid-Scharwoude
Overzichtelijke website, goede producten en degelijk
7 February 2023
Annet
Arnhem
Duidelijke website Goede producten en duidelijke omschrijving hiervan Wel even wachten, maar dat was vooraf al aangegeven Prima communicatie
4 February 2023
Paul
Schin op Geul
Het kameelharen dekbed is het beste dekbed dat ik tot op heden in gebruik genomen heb. Licht, soepel en precies goed van warmte.
30 December 2022
Rob
Heerhugowaard
Zeer goede ervaring. Duidelijke omschrijving welke soort en kwaliteit de dekbedden zijn. Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. Goede service. Het dekbed wat wij kochten is van zeer goede kwaliteit.
25 December 2022
Goede informatie
17 December 2022
We
Groningen
Twee mooie dekbedden ontvangen. Communicatie omtrent levering geweldig.
13 December 2022
Zeist
Twee dekbedden ontvangen en goed op de hoogte gehouden over de leveringen.
12 December 2022
Zeist
Mooie dekbedden en prima communicatie omtrent de levering.
10 December 2022
Zeist
Na jaren dubbele dekbedden in de winter heb ik nu een enkelvoudige en wat voor een! Een dekbed met Siberisch ganzendons. Mooie gestikte vakken waarin het dons d.m.v. van draden op haar plaats gehouden wordt, dus geen koude plekken. Weet wel dat dit dons de warmste soort is en dat het hier in de bergen van Italië perfect op haar plaats is. De uitleg aan de telefoon en het filmpje op de website deden mij overtuigen dat ik de juiste keuze had gemaakt en het blijkt! Veel dank Jan.
7 December 2022
Jan Koehler
Macchie, Castiglione del Lago
7 December 2022
Jan Koehler
Macchie, Castiglione del Lago
Twee maal kamelen dekbed besteld. Ondanks langere verwachte levertijd toch snel in huis.
Haarlem
Twee keer een kamelen dekbed gekocht. Ondanks langere levertijd toch snel in huis.
Haarlem
Zalig slapen onder dit zijden winterdekbed! Geen last meer van niezen zoals bij dons het geval was. Wanneer het straks echt koud wordt zal deze wel niet warm genoeg zijn, dus we komen nog eens terug hier.
16 November 2022
Sylvie
Brugge
Snelle levering en goede producten. Wij hebben het 4-seizoenen kinderdekbed aangeschaft en onze kleine is er heel blij mee. :) Tevens is deze van goede kwaliteit.
1 November 2022
cyrilla
Voorhout
Top kwaliteit. Goed communiceerde
9 October 2022
Erin
Amsterdam
De zijden dekbedden zijn heerlijk zacht. Ik geniet iedere avond als ik op bed ga. In verhouding met andere zijden dekbedden zijn deze zo duur niet. het blijft luxe natuurlijk. De verzending was snel en correct.
4 October 2022
Saskia de Vries
Gytsjerk
Shengkun zijden zomerdekbed Artikelcode: Y5140200 Is een heerlijk dekbed voor als het zomer-donzen-dekbed te warm is en een zomerdekentje te koud! Mooie katoenen tijk, schuift makkelijk in het dekbedovertrek. Het dekbed ligt mooi glad. Aantrekkelijke prijs.
31 August 2022
Ineke
Tiel
Product zonder problemen omgezet
25 July 2022
Danny+
Pelt
GisbaDekbedden.nl is één van de websites van Gisba Slaapcomfort B.V.. Het is de website waar we al onze producten aanbieden, van donzen dekbed tot wollen matrastopper.
Denk aan:
Donzen dekbedden
Zijden dekbedden
Wollen dekbedden
Hoofdkussens
Matrastoppers
Onze producten zijn dier- en milieu vriendelijk en 100% natuurlijk en dat voor een heel scherpe prijs.
We verwelkomen u graag in onze webwinkel die 24/7 bereikbaar is.
Idzardaweg 94
8476ER Ter Idzard