Top service!
Klantvriendelijk en goede service, zeker een aanrader.
Jeffrey
Elburg
Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 37 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,8
Review overzicht
Klantvriendelijk en goede service, zeker een aanrader.
Jeffrey
Elburg
Snelle services en super goed werk geleverd.
roel
Peter Happel
Lochem
Mijn auto laten poetsen van binnen en buiten. Erg tevreden!
Isabelle
Super bedrijf super werknemers in 1 woord echt een prof bedrijf
8 May 2021
Ricardo
Platje
Goede service en een super mooi eindresultaat. De lakkleur zoals de bus er uitzag toen hij uit de showroom kwam is weer terug.
19 April 2021
Jan Marcel
Kampen
Ze gaven een duidelijke uitleg wat er ging gebeuren en zo is het ook gegaan. Incl. Leenauto. Hele vriendelijke mensen
18 April 2021
Johan
Nieuwleusen
Ik heb mijn oldtimer uit 1962 bij PoetsProf gebracht. Super tevreden met het resultaat.
16 April 2021
Jelle
Wezep
Zowel de auto, de boot en zelfs mijn garage deur laten behandelen door Poetsprof man man wat worden wij daar blij van :-) Zowel de uitvoering en de perfecte service een echte aanwinst voor Zwolle eo.
15 April 2021
Frank
Zwolle
vriendelijke service en vlot klaar. goede prijs.
15 April 2021
Paul
zwolle
Mijn auto gebracht voor een glascoating, erg blij met het resultaat! Aardige mensen en een goede service.
13 April 2021
René
Herxen
Bij Poetsprof weten ze duidelijk waar ze mee bezig zijn. Niet alleen doen ze wat er beloofd wordt, ze denken ook mee om de puntjes echt op de i te krijgen. Met recht "Prof" waardig!
12 April 2021
Jasper