Beste Jose, Wat vervelend om te horen dat u nog geen Wallplate heeft ontvangen. Zou u een mail willen sturen naar info@wallplate.nl met uw ordernummer? Dan kunnen wij uitzoeken wat er aan de hand is! Wallplate
Bedankt voor de review! Ik zie dat de levering langer heeft geduurd dan de gebruikelijke 3 tot 5 werkdagen. Onze excuses hiervoor. Wij zijn blij dat u onze service positief heeft ervaren! Wallplate
Beste Esther, Leuk dat u een Wallplate heeft besteld! Bedankt voor uw positieve feedback. Wallplate
Beste Engelie, Wij vinden het fijn om te horen dat u een tevreden klant bent! Hopelijk tot snel bij Wallplate. Wallplate
Beste Evelien, Fijn om te horen dat u onze service goed heeft ervaren. Wij zullen uw feedback mee nemen! Wallplate
Beste José, Leuk dat u een Wallplate heeft besteld! En vervelend om te horen dat het niet is gelukt met het ophangsysteem. Als wij u ergens bij kunnen helpen kunt u ons altijd een mailtje sturen! Wallplate
Beste Arie, Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service! Wallplate
Beste Simone, Leuk om te horen dat u onze service goed heeft ervaren! Hopelijk tot snel bij Wallplate. Wallplate
Beste Miriam, Wat fijn om te horen dat u de Wallplate mooi vind! Veel plezier met uw bestelling. Wallplate