Goede prijs en snelle afhandeling

Positief

ik krijg mijn retourgeld niet teruggestort

Ik heb al meermaals Modemania ge-emaild of ze het aan mij verschuldigde bedrag van €50,- willen terugstorten. Had op 06-02-26 besteld, dus al maand geleden. Ik krijg slechts mail terug dat ze het ontzettend druk hebben met het verwerken van alle retouren en dat ik moet wachten. Ik heb al een paar keer proberen te bellen, maar dan wordt er na paar keer overgaan opgehangen zonder op te nemen. Het is meer dan een maand geleden!!! Betaal mij terug! (ordernummer 200027469).

Niet klantvriendelijk

Met kadobon verrast voor eerste bestelling en na ontvangst blijken de artikelen fors afgeprijsd: sigaar uit eigen doos? Snel retour sturen, maar dat blijkt ook nog eens gecompliceerd. Niets meer bestellen dus.

geweldig

Eerst had ik wandelsokken besteld om uit te proberen. Mijn "gewone " sokken liepen de schoenen in en ik kreeg zweetvoeten, en daar ik veel wandel met honden vond ik dat zwaar irritant. Toen kreeg ik via de Anwb de korting en heb ik ze gekocht. Wat een fijne sokken. Dus ik vertel het aan mijn man, en die wilde ze ook proberen. Dus weer een aantal paren besteld, en wat denk je....hij is zeer tevreden. Wij weten waar wij de sokken bestellen de volgende keer. Ik raad ze zeker aan, en de maten zijn prima. Ik heb maat 38 en dat is maat 35-38 en mijn man heeft maat 43 en dat werd tot maat 45 bestellen en zijn ook perfect. Ook in de was van 30 graden is perfect gegaan. Nu nog even kijken of er ook korte sokken zijn, want dit zijn de wat langere die ik heb gekocht. Modemania, bedankt voor de snelle service, tot de volgende bestellening zeg ik maar zo!!!!

Mooi produkt en snelle levering

Ik heb compressieskisokken besteld. De skisokken voldoen helemaal aan mijn verwachting. Het is een mooi produkt. En de verzending en levering was snel. Precies zoals beschreven op de website.

Fijne warme sokken

prima sokken, goede prijs kwaliteit verhouding

Bestelling snel geleverd, maar retourzending niet snel verwerkt.

Mijn bestelling werd snel geleverd en ik ben heel blij met de producten. Eén product was niet leverbaar, via klantenservice (WhatsApp) is het bedrag teruggestort. Het contact met de klantenservice was goed en er werd snel op gereageerd. Sommige producten vielen kleiner uit en heb ik daarom retour gezonden. Een week na ontvangst van de retourzending heb ik nog niks gehoord (geen bevestiging van de zending, maar ook nog geen verwerking). Ook hierover contact gehad met de klantenservice. De reactie was dat ze momenteel ontzettend druk bezig te zijn om alle retouren te verwerken en om nog even geduld te hebben.

Heel fijn!

Ski kleding besteld voor een hele goede prijs. Snelle verzending. Echt goede ervaring!

Prima produkt en goede prijs

Alles confirm afspraak keurig geregeld

Alles oké

Levering in orde. Geen klachten

Mooie spullen

Ruime keuze, mooie spullen , zeer goede prijs kwaliteit verhouding, voor mij op tijd afgeleverd.

Te laat geleverd. Er was beloofd, de dag na de bestelling.

Te laat geleverd

Sokken besteld voor een goede prijs

Sokken besteld, met levering was wat mis is netjes opgelost.

Verkeerde levering

In de levering zat niet wat ik besteld had, telefonisch afhandeling was wel goed. Zending retour gestuurd. Nu maar afwachten wanneer het juiste geleverd wordt.

prima en dik tevreden

Mooie deal en prima product zoals besteld, blij mee!

Snel, goed en goedkoop

Koop regelmatig bij Modemania. Dat gaat altijd goed.

Top kwaliteit en snel!

Makkelijk website en snel binnen. Precies wat ik wilde. :)

Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar

Mijn ervaring is zeer positief. De klantenservice is heel goed. Aanrader!!!!

Bijzonder goede afhandeling

Ik heb goede ervaringen met Modemania. Mijn bestellingen worden altojd correct en stipt uitgevoerd en bij mij thuis afgeleverd. Ook met de klantenservice heb ik goede ervaringen. Vragen worden bijvoorbeeld snel en punctueel beantwoord. Kortom goede service in alle opzichten.

Fijne site en overzichtelijk

Goede producten en veel keus, ik koop vast een keer weer wat bij jullie.

Tijd tussen bestelling en levering zijn te lang.

Die tijd kan korter. Wordt wel direct gereageerd maar dan hoor je niets meer over verzending en track en trace. Dit kan mijns inziens beter. Verder Oke.

zeer goed

zeer mooi

Modemenia ik heb mijn vraagtekens

Modemenia ik dacht leuk er zijn acties(b lackfriday) en heb wat setjes(muts/sjaal) besteld. Ik krijg ook nog netjes een bericht dat er iets uit de orde niet geleverd kan worden en dat er dus vertraging opzit. Echter nog geen 24u na mijn bestelling is er nog een grotere korting, blijkbaar was het daarvoor niet de blackfridaydeal. Dus ik gemaild, geen reactie, ik geappt krijg ik wel reactie. Met de vraag of ze zo vriendelijk willen zijn om mee te denken eventueel de bon annuleren of het bedrag aan te passen. Dit was allemaal niet mogelijk en het risico bij blackfriday.... klantvriendelijkheid is ver te zoeken. (Als eriets niet geleverd kan worden dan kan een bedrag ook aangepast worden) De bestelling stond nog op verwerken om 8.35 toen ik contact opnam, maar het was allemaal erg moeilijk want de bestelling was opeens al verwerkt. Bij dhl was het pakket pas na 12.13 aangemeld, en pas later verstuurd. Vervolgens komt het pakket wel volgens de DHL app, maar staat er een verkeerd adres op dus geweigerd en opnieuw alles besteld. Hoe snel het de eerste keer ging hoe lang het nu de 2e keer duurt en een reactie op mijn mail is 0!!!!! Vervolgens wordt er een zendibg aangemaakt als ik hun wijs oo wat zij zelf op hun website hebben staan, dat ze de dag na bestelling versturen. Geen mailtje van vertraging niks en nu 3 dagen later geen antwoord nog op mijn mail en nog geen nieuwe bestelling verzonden. Voor mij heeft dit bedrijf wel gefaald in hun leveringen, klantvriendelijkheid en in het meedenken van hun klanten en was het ook voor mij de 1e en tevens de laatste keer dat ik hier heb besteld! Ben benieuwd hoe het gaat met de terug betaling! Dit zal ook wel laks gaan!

Een fijne en betrouwbare site.

Voor de eerste keer besteld, en fijn dat deze site goed bereikbaar baar is voor vragen.

Top, snelle levering.

Top, snelle levering.

Meerheide 27

5521 DZ Eersel

Over Modemania

Modemania.nl biedt A-merken ondermode en accessoires voor het hele gezin en dat ook nog eens tegen de laagste prijzen. Daarbij biedt Modemania.nl een groot assortiment zodat iedereen kan slagen op onze webshop. Op Modemania.nl winkelt u en betaalt u uiteraard veilig online. Daarnaast bieden we een snelle levering, een niet goed geld terug garantie en een uitstekende service.