Sokken besteld voor een goede prijs

Sokken besteld, met levering was wat mis is netjes opgelost.

Verkeerde levering

In de levering zat niet wat ik besteld had, telefonisch afhandeling was wel goed. Zending retour gestuurd. Nu maar afwachten wanneer het juiste geleverd wordt.

prima en dik tevreden

Mooie deal en prima product zoals besteld, blij mee!

Snel, goed en goedkoop

Koop regelmatig bij Modemania. Dat gaat altijd goed.

Top kwaliteit en snel!

Makkelijk website en snel binnen. Precies wat ik wilde. :)

Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar

Mijn ervaring is zeer positief. De klantenservice is heel goed. Aanrader!!!!

Bijzonder goede afhandeling

Ik heb goede ervaringen met Modemania. Mijn bestellingen worden altojd correct en stipt uitgevoerd en bij mij thuis afgeleverd. Ook met de klantenservice heb ik goede ervaringen. Vragen worden bijvoorbeeld snel en punctueel beantwoord. Kortom goede service in alle opzichten.

Fijne site en overzichtelijk

Goede producten en veel keus, ik koop vast een keer weer wat bij jullie.

Tijd tussen bestelling en levering zijn te lang.

Die tijd kan korter. Wordt wel direct gereageerd maar dan hoor je niets meer over verzending en track en trace. Dit kan mijns inziens beter. Verder Oke.

zeer goed

zeer mooi

Modemenia ik heb mijn vraagtekens

Modemenia ik dacht leuk er zijn acties(b lackfriday) en heb wat setjes(muts/sjaal) besteld. Ik krijg ook nog netjes een bericht dat er iets uit de orde niet geleverd kan worden en dat er dus vertraging opzit. Echter nog geen 24u na mijn bestelling is er nog een grotere korting, blijkbaar was het daarvoor niet de blackfridaydeal. Dus ik gemaild, geen reactie, ik geappt krijg ik wel reactie. Met de vraag of ze zo vriendelijk willen zijn om mee te denken eventueel de bon annuleren of het bedrag aan te passen. Dit was allemaal niet mogelijk en het risico bij blackfriday.... klantvriendelijkheid is ver te zoeken. (Als eriets niet geleverd kan worden dan kan een bedrag ook aangepast worden) De bestelling stond nog op verwerken om 8.35 toen ik contact opnam, maar het was allemaal erg moeilijk want de bestelling was opeens al verwerkt. Bij dhl was het pakket pas na 12.13 aangemeld, en pas later verstuurd. Vervolgens komt het pakket wel volgens de DHL app, maar staat er een verkeerd adres op dus geweigerd en opnieuw alles besteld. Hoe snel het de eerste keer ging hoe lang het nu de 2e keer duurt en een reactie op mijn mail is 0!!!!! Vervolgens wordt er een zendibg aangemaakt als ik hun wijs oo wat zij zelf op hun website hebben staan, dat ze de dag na bestelling versturen. Geen mailtje van vertraging niks en nu 3 dagen later geen antwoord nog op mijn mail en nog geen nieuwe bestelling verzonden. Voor mij heeft dit bedrijf wel gefaald in hun leveringen, klantvriendelijkheid en in het meedenken van hun klanten en was het ook voor mij de 1e en tevens de laatste keer dat ik hier heb besteld! Ben benieuwd hoe het gaat met de terug betaling! Dit zal ook wel laks gaan!

Een fijne en betrouwbare site.

Voor de eerste keer besteld, en fijn dat deze site goed bereikbaar baar is voor vragen.

Top, snelle levering.

Top, snelle levering.

Super service.

Pakket kwijt. Heel er goed opgelost.

Sokken bevallen goed

Maat is prima (ik heb maat 40-41) en ze voelen goed aan. Duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen.

zeer positief

fijne website met duidelijke informatie, snelle levering en mooie producten.

De product ik wou was al in voorraad. Snel geleverd. Goed prijs verhouding.

Tevreden

Het duurde iets langer dan verwacht, maar netjes bezorgd. Wel jammer dat ik geen bericht ontving dat het pakket verzonden was.

Top sokken

We konden ze de volgende dag al ophalen. Erg fijne sokken. Ook voor een lange vlucht

Ze zitten heel fijn

Ik heb al jaren comforsokken maar die schuiven in je schoen .Maar deze zitten lekker en zijn goed lang

Zeer snelle levering en tevreden over het product

De levering was ik verbaasd over, zo snel! De klantenservice heeft goed geholpen met retourservice.

Perfekt

Is al de derde keer dat ik er iets bestel en alles werdt altijd correct geleverd

Producten zijn zoals aangegevn

De sokken die ik besteld heb kwamen overeen met de website. Ze kwamen op tijd aan en waren goed van prijs.

Blij met levering, fijne prijs, vlot en goede artikelen

Tegen en voordelige prijs artikelen makkelijk kunnen bestellen. Deze werden vlot in goede verpakking geleverd. Heel tevreden als nieuwe klant!

Zeer goede service

Ik had per ongeluk ophalen doorgegeven bij mijn bestelling maar na 1 kort mailtje was alles super geregeld ik kreeg ik het pakket bezorgd

Meerheide 27

5521 DZ Eersel

Over Modemania

Modemania.nl biedt A-merken ondermode en accessoires voor het hele gezin en dat ook nog eens tegen de laagste prijzen. Daarbij biedt Modemania.nl een groot assortiment zodat iedereen kan slagen op onze webshop. Op Modemania.nl winkelt u en betaalt u uiteraard veilig online. Daarnaast bieden we een snelle levering, een niet goed geld terug garantie en een uitstekende service.