Laden reviews...
63 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De meeste beoordelingen zijn positief met snelle leveringen en een ruime keuze aan producten. Klanten prijzen de prijs-kwaliteitverhouding en het eenvoudige online bestellen. Er zijn meldingen van vertragingen en retouren, maar over het algemeen is de service betrouwbaar en de aankoopervaring aangenaam. De feedback geeft aan dat het bedrijf over het algemeen betrouwbaar levert.
Eerste bestelling geplaatst. Netjes snel verstuurd. In goede orde ontvangen
27 July 2026
André
Mijdrecht
Ik heb 2 weken gewacht om een bestelling te ontvangen. Bestelling geplaatst op zondag. Werd verstuurd op dinsdag of woensdag. Vervolgens taakt deze kwijt bij DHL. Contact gehad met klantenservice. Dat ging ok. Bestelling opnieuw verzonden maar dat duurt vervolgens ook weer 4 a 5 werkdagen.
24 July 2026
Dirk Kemmer
Bunschoten-Spakenburg
Product was netjes verpakt en werd snel geleverd. Mooie kwaliteit sneakersokken.
Miranda Metzelaar
Heerhugowaard
Goede kwaliteit voor prima prijs .
Pieteke Faay
braine le compte belgique
13 July 2026
Willem Krijgsman
Sinaai
De producten zijn van goede kwaliteit en de levering is heel snel.
2 July 2026
Gea van Vliet
Drijber
Perfecte en snelle levering van stapp bamboo sneakersokken en apollo bamboo boxer short . Top materiaal en heel fijn om te dragen, een aanrader!! Tot de volgende keer!!!
29 June 2026
Helma
Wijchen
Zeer slechte kwaliteit van de bestelde sokken.
29 June 2026
Rafal
Sneek
Hier een bestelling geplaatst van 12 paar sokken. Nadat ik het pakket ontvangen heb geconstateerd dat er maar 9 paar sokken inzaten. Netjes melding gemaakt via het mail adres van Modemania en de volgende ochtend direct een reactie dat de resterende 3 paar opgestuurd worden. Dat is dan altijd nog maar even afwachten. Maar na 1,5 uur kreeg ik al een track en trace code in de mail. De missende sokken waren een dag later in huis. Alles in 1 keer was het beste geweest, maar deze oplossing was erg snel geboden. Dank voor deze snelle actie! Ik zou deze site zeker aanraden.
23 June 2026
Dirk
Beuningen
Het proces vanaf bestellen tot leveren verliep makkelijk en er is aan mijn verwacbting voldaan. Ook betalen ging makkelijk
23 June 2026
Cynthia Beumer
Dordrecht
Duidelijke website, snelle levering van de besteld kleding. Helaas 1 stuk retour moeten sturen maar ook dat ging gemakkelijk en werd goed afgehandeld door Modemania. Zal hier zeker vaker kleding bestellen.
19 June 2026
Tanja Peters
Venlo
Ik kende het bedrijf niet, maar de goede kwaliteit sneakersokken waren bij hen voordeliger dan ergens anders. Maar de levering liep goed.
12 June 2026
Catharina
Nieuw-Vennep
Ik heb nog niks binnen gekregen...
10 June 2026
Marc Hidding
Den Haag
Beste Marc,
Ik heb je bestelling er even bij gepakt. In de track & trace staat dat de puma sneakersokken op Woensdag 3 juni om 11:21 uur bij je thuis zijn afgeleverd. Weet je zeker dat je deze niet hebt ontvangen? Anders wil ik je vragen contact op te nemen met onze klantenservice zodat zij een onderzoek kunnen starten. De klantenservice is bereikbaar via telefoon, Whatsapp en e-mail (https://www.modemania.nl/klantenservice/contact)
Kim - Modemania.nl
Heb nog geen spullen ontvangen
6 June 2026
Andries De visser
WESTKAPELLE
Hi Andries,
Ik heb je bestelling er even bij gepakt. Ik zie dat je op 18 mei Werksokken hebt besteld, en volgens de DHL track & trace zijn deze op 20 mei bij de buren afgeleverd. Zou je dit willen checken bij de buren als je deze inderdaad nog niet hebt ontvangen?
Als ze niet bij de buren liggen, wil ik je vragen even contact op te nemen met onze klantenservice, dan kunnen zij eventueel nog een onderzoek starten. De klantenservice is bereikbaar via telefoon, Whatsapp en e-mail (https://www.modemania.nl/klantenservice/contact)
Kim - Modemania.nl
Als is perfect verlopen:)
1 June 2026
Sel en goed
22 May 2026
Wilma Vogelaar
Raamsdonk
Goede producten, prima prijzen en snelle levering. Alles top.
18 May 2026
Coriëlle Fraanje
Vreden
Vier dagen geleden een bestelling geplaatst, niets meer over gehoord en de klantenservice geeft niet thuis…
15 May 2026
Joris
Zutphen
Beste Joris,
Wat vervelend dat je de sokken nog niet hebt ontvangen. Ik zie dat we je op 12 mei een update hebben gestuurd per mail dat de sokken in bestelling staan bij onze leverancier. I.v.m. hemelvaart weekend komt deze levering vandaag of morgen pas bij ons binnen. Je mag de sokken voor eind deze week in huis verwachten.
Mag ik je vragen op welke manier je contact heb proberen te zoeken met de klantenservice? Want dat je geen gehoor krijgt is natuurlijk niet de bedoeling!
Mijn excuses voor het ongemak,
Kim - Modemania.nl
Ik heb geen ervaring want ik heb nog steeds niks ontvangen
15 May 2026
Charissa Berends
Westervoort
Beste Charissa,
Bedankt voor je review. Ik heb je bestelling erbij gepakt en volgens de DHL track & Trace zijn de Puma Hipsters vrijdag 1 mei om 12:53u bezorgd. Als dit niet het geval is, zou ik je willen vragen contact op te nemen met onze klantenservice. Zij kunnen dan een case openen bij DHL. De klantenservice kun je per mail, telefoon of Whatsapp berichten. https://www.modemania.nl/klantenservice/contact
Mijn excuses voor het ongemak.
Kim - Modemania.nl
Goede ervaring,, Mooie sokken niet te duur, goede mast, mijn man heeft grote voeten eindelijk sokken die goed passen , top
11 May 2026
Prima product
11 April 2026
Robert Smit
Leiden
Modemania.nl biedt A-merken ondermode en accessoires voor het hele gezin en dat ook nog eens tegen de laagste prijzen. Daarbij biedt Modemania.nl een groot assortiment zodat iedereen kan slagen op onze webshop. Op Modemania.nl winkelt u en betaalt u uiteraard veilig online. Daarnaast bieden we een snelle levering, een niet goed geld terug garantie en een uitstekende service.
Meerheide 27
5521 DZ Eersel