Laden reviews...
96 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden snelle levering en betrouwbare service bij veel bestellingen. De site is overzichtelijk en bestellingen komen in goede staat aan. Over het algemeen is er sprake van goede prijs-kwaliteit en consistente service, met enkele meldingen van voorraad- of leveringsproblemen.
Ik ben deze manier van leveren van Limmie's gewend. Vandaar dat ik enkel en uitsluitend bij Limmie's bestel. Ik ken geen beter bedrijf !!!!!
12 July 2025
Rob
Wijk Bij Duurstede
Snelle levering, duidelijk bestel proces. Prima!
8 July 2025
Jack
Wageningen
Wil je een frisse vloer die ook lekker ruikt, heb je WaschFix nodig. Dus geef die vloer een beurt en bestel je spullen bij Limmie's: heldere website, beste prijs, snel verzonden en prima verpakt. Wat wil een mens of vloer nog meer :-D
7 July 2025
Petra
Utrecht
Van mijn tuinstoelen waren de stoelpoot doppen behoorlijk versleten en overal gezocht zelfs op het merk van de stoelen. Maar bij Limmies vond ik eindelijk de zwarte harde doppen die ik nu in de poten heb kunnen monteren, bij ons staan de stoelen op grindtegels dus slijt dat best harder ik hoop nu weer een paar jaar vooruit te kunnen. Limmies bedankt voor de snelle service en ik weet nu waar ik terecht kan. T. verdel
6 July 2025
Theo
Roelofarendsveen
Skylt zondag besteld en maandag ontvangen, keufig verpakt
4 July 2025
Ernst
Deventer
Het product dat ik wilde vond ik hier voordeliger dan op andere webshops. Het product werd snel en goed verpakt geleverd.
16 June 2025
Lydia
Roden
Dit is de 2 de keer dat ik wat heb besteld. Snel en correct
11 June 2025
Leny
Ede
zeer snel geregeld en goed verzorgd. als het op is bestellen we weer. bedankt.
6 June 2025
Wietze
Opende (gr)
Snel en goed. Prima communicatie via de mail
5 June 2025
Marga
Groningen
Snelle levering en alles in perfecte staat
4 June 2025
E.
Amsterdam
duidelijkewebsite, snelle levering
4 June 2025
Dicky
Haarlem
Professioneel advies, juiste hoeveelheid waarvan ik producten mocht terugsturen als ik teveel had, goed verpakt en snelle levering!!! Ik zou niet langer nadenken maar gewoon bij Limmies bestellen!
24 May 2025
Regina
's-Graveland
Als boven, zó wil je t graag hebben!
20 May 2025
Gerben
Amsterdam
Goede, rustige en professionele bezorger.
20 May 2025
Ger
Utrecht
Goede ervaring en ook gelijk terugkoppeling op mijn vraag
17 May 2025
Robbert
Bergschenhoek
Netjes en correct verwerkt en afgeleverd.
13 May 2025
Snelle levering top
11 May 2025
Geke
Hoogeveen
Ik gebruik al jaren de vervangbare vilten van Limmies voor mijn keukenstoelen. Het is een prima product en makkelijk te vervangen.
9 May 2025
H.W.
Markelo
simpel bestellen, vlotte levering, redelijke prijs!!
4 May 2025
Ben
Breda
Doordat de verf niet op voorraad was en op zaterdag en zondag niet bezorgd werd door DHL werd het op 23 april bestelde artikel pas op 28 april geleverd.
29 April 2025
Maretje
Vlaardingen
Ze doen wat ze zeggen. De produkten zijn goed. Leveren snel.
27 April 2025
Wilhelmien
Deurne
Goed verpakt en snelle levering.
23 April 2025
Andre
Aalsmeerderbrug
De stoelpoot viltjes werden snel geleverd en zijn makkelijk aan te brengen
13 April 2025
Jannie
Twente
gooed produkt
9 April 2025
Hans
Bentveld
Limmie's Vloerenservice is een webshop waar u alle producten kunt vinden voor de afwerking en onderhoud van uw houten vloer.
We houden ons sinds 2006 bezig met de verkoop van alleen topmerken op het gebied van olie, lak, en alles wat daar bij komt kijken.
We leveren uit voorraad, op werkdagen voor 14.30 besteld is dezelfde dag verzonden.
Naast de webshop kun je bij Limmie's Vloerenservice, in de 3 Noordelijke Provincies, ook terecht om uw vloer te laten leggen, onderhouden of schuren.
www.limmies.nl
Jacob Schorerstraat 68