Fijne slager

Stevige hamburgers, mooie cote de boeuf, prettige levering.

Heerlijk vlees voor een aardig prijs

Heerlijk vlees voor een aardig prijs. Enige waar we wel door verrast werden was het feit dat we van te voren een bericht hadden dat het vlees in de middag zou worden geleverd echter op de dag zelf in de ochtend werd per mail aan ons gecommuniceerd dat het in de ochtend zou komen. We hebben pas na het leveren van het vlees de mail gezien. Aangezien het gekoeld moet blijven had dit wel een probleem kunnen zijn, gelukkig waren we toch aanwezig in de ochtend en konden we het in ontvangst nemen. Ik zal hier zeker weer vlees bestellen.

Uitstekende kwaliteit vlees

Uitstekende kwaliteit vlees, correcte levering, ga zeker nog vaker bestellen. Een aanrader om je vlees te bestellen en smullen maar.

De dry aged dunne lende is fantastisch

De dry aged dunne lende is fantastisch, ze is zo zacht dat oudere mensen dit gemakkelijk kunnen eten. netjes verpakt, correcte levering. andere producten van echt goede kwaliteit.

Dit was de tweede keer dat ik bestelde�

Dit was de tweede keer dat ik bestelde bij Clara met in het achterhoofd zou het net zo goed zijn als de eerste keer? Ik heb al een aantal internet vlees leveranciers op het internet geprobeerd! Eerste keer goed daarna waardeloos! Maar dit was of is bij Clara anders echt goed verzorgd en pure kwaliteit mijn compliment

Uitstekende servise en uiteraard het vlees top

Uitstekende servise en uiteraard het vlees top

Top ??

Top ?? ?? echt vlees voor fijnproevers

Prima bedrijf.

Prima bedrijf. Keurig op afspraak. Zelfs netjes bij de buren afgeleverd. En.......heerlijk vlees

Heel lekkere vlees

Heel lekkere vlees. Zeer aardige bezorger!

Fantastisch vlees

Fantastisch vlees, levering zoals afgesproken. Ik ga het zeker nog eens proberen. Ik had de procureur gekocht om pulled pork te maken, in de slowcooker. Groot succes.

Goed vlees goede prijs.

Goed vlees goede prijs. Wordt zeer netjes en ijskoud geleverd. Spareribs worden zoals vermeld zelfs bevroren geleverd.

goede service.

goede service.

Spareribs goede prijs/kwaliteit

Spareribs besteld. Kwaliteit was gewoon goed!

Heel tevreden ,hartelijk dank .

Heel tevreden ,hartelijk dank .

Bij de eerste keer een deel van de�

Bij de eerste keer een deel van de bestelling vergeten. De week erna is dit alsnog geleverd met eigen vervoer (gekoeld) goeie service, vriendelijke mensen.

Top ??

Top ?? uitstekend.

Niks meer te wensen

Voor deze kwaliteit vlees, service en vriendelijke bezorging. Goede prijzen. Niks meer te wensen

Prachtig een smaakvol vlees

Prachtig een smaakvol vlees. Prima en snelle levering. Zal in de toekomst weer bestellen.

Goed vlees...netjes geseald geleverd

Goed vlees...netjes geseald geleverd

snelle levering, goede qualiteit

Het vlees is echt goede kwaliteit

Het vlees is echt goede kwaliteit! En portionering en prijs in balans. Levering ook top!

Vlees weer keurig netjes bezorgd.

Vlees weer keurig netjes bezorgd. En lekker!

Duidelijke website

Duidelijke website, perfecte levering,mooi vlees goede kwaliteit.

Uitstekende kwaliteit

Uitstekende kwaliteit en keurig en goed verpakt en op tijd bezorgd.

Super service

Super service, gaan uit hun weg om te zorgen dat je bestelling op tijd en goed bij je aankomt. Het vlees zelf is top. Krijg je bij je lokale slager echt niet beter. Tenzij deze wellicht dikbillen slacht of andere top runderen. Maar melkkoeien elders van betere kwaliteit voor eenzelfde prijs.. die vind je niet. Volgende familie BBQ bestel ik weer bij Clara. En ik denk dat ik mijn vriezer voor normaal gebruik ook binnenkort aan ga vullen met producten van Clara.

Oenerweg 12

8161 PM Epe

+31620300706

Over Vleesonline.nl

Clara verzorgt met haar slagerij al ruim 10 jaar leveringen van Nederlands vlees bij met name de Nederlandse Horeca, waaronder ook enkele top chefs. Via Vleesonline bieden wij ook u de mogelijkheid dit sublieme vlees van Nederlandse bodem in uw eigen keuken te bereiden en te proeven! Met de juiste bereiding zult ook u versteld staan van de smaak, het vlees heeft weinig tot niets nodig.